no tak se přestanou tady hádat a bude to nejlepší.. Ju?? Prostě kdo má zájem o satelitní hlídání motorky - myslím, že nejlevněji u nás může zavolat mě, kdo chce motorku zabezpečit úplně na milion % ať zavolá Milanovi.. a je to.. A už prosím příspěvky jen k tématu.. díky.
To Falcons: toto je český výrobek a protože je český tak není blbý.. Takže jakmile odešleš povel k zastavení vozidla, tento se provede automaticky až v případě, že rychlost vozidla klesne pod cca 5 km/hod. To znamená v praxi, že odešlu SMS s povelem na zastavení a motorka nechcípne někde na silnici při předjíždění ale až zpomalí pod tuto hranici např. když zastaví na červenou nebo v koloně při jizdě krokem. Teprve až v TOMTO okamžiku pošle jednotka zpět potvrzení o tom, že příkaz byl proveden a zároveň s ním pošle i souřadnice GPS kde to vozidlo zastavilo. Tudíž legislativa může pokojně spát a ty se do průšvihu nedostaneš.
To Bobus and Bubak: slovo chlapa je slovo do pranice a proto je avizovaných 10.400,- Kč cena pro členy tohoto fora pokud by se někdo rozhodl si to pořídit do jakéhokoli jiného dopravního prostředku než do motocyklu
jo už to tu vidím - kde bereš signál o rychlosti nechcu kecat ale rychlost z GPS myslím nebyl uznávanej signál . ale hlavně že to fakčí ja nä ten signál pro chcípnutí za jízdy taky tak nehledím hlavně taky když není z čeho vzít - starší vozidla . ale jsem povinen upozornit jako zákazníka .
Upravil milan dne 17.05.2010 18:48
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
takže teď se naučíme společně počítat..:
298,- Kč za měsíc, smlouva na rok a zařízení za 9.600,- kč je 13.176,- Kč za rok
když říkám nejlevněji tak je to za 240,- Kč měsíčně a zařízení 9.990,- Kč to je celkem 12.870,- Kč za bez smlouvy na rok.. a už fakt dost.. ju??
nicméně ale díky že udržuješ téma aktivní..
co tam máš dál?? jak jsem pochopil a sleduju to jsi jeden z těch, kteří musí mít poslední slovo a rejpou do posledního dechu?? tak teda pokračuj..
Upravil jezek dne 17.05.2010 14:36
já se vožírám na Slovensku a daleko líp.. Vy totiž pražákům nalejváte to, co vám zbyde a děláte z nich rádi voly..
těch 9.990,- je včetně aktivačního poplatku..
Vy se zas nikdy nenaučíte počítat a proto vás každej jednoduše vokrade.. a taky proto, že si nikdy nic nepřečtete pořádně.. a už fakt dost.. ale ty stejně budeš mít asi poslední slovo viď?
tak jen pro zajímavost uvedu jednu příhodu, kdy se OPĚT GPS POSITREX systém vyplatil..:
přijel jsem včera v noci pozdě domů - autem. dneska ráno jsem nevstával brzo protože nám měli přijít v 10.00 hod vyměnit plynoměr, tak jsem si řekl, že si přispim.. V 8 hodin cca mě vzbudil rachot.. spíme při otevřenejch oknech a ráno sem naběhli maníci a začali motorovejma kosama sekat trávu a všelijakou jinou zelenou havěť okolo silnice a chodníků.. no a tak jsem zavřel okno a šel něco datlovat do PC.. přijel pán, vyměnil plynoměr a okolo poledního že pojedu na oběd.. Skočim do auta a čumim jak umim.. Na autě mám rozbitý 3 okna na straně k silnici a posekanej lak. Pravděpodobně od kamenů co lítaly od tý motorový kosy.. no zkrátim to, přijeli z ouřadu chvíli se to tady řešilo a pak začali tvrdit, že tady to auto nestálo, že si na takovýhle věci dávaj pozor.. No tak jim povidám: tak teď Vám tady všem na noteboku ukážu, aby jste viděli, že jsem si nic nikam nedopsal a ani nepředělal v kolik to auto přijelo a že se odtud do teď nehlo.. no a najednou už nic nebyl problém, ano pane, omlouváme se pane, ano byla to naše chyba, zaplatíme, uhradíme..
Jeden z příkladů, kdy se taková věc hodí třeba u auta..
Upravil jezek dne 24.05.2010 16:16
chápu to tak že mi to přes sms odešle polohu nebo přes gprs tarif se to v reálném čase zobrazí třeba na googlemaps. To nastavení asi nebude tak problematické.
Zajímá mě co dostanu v rámci tvého systému navíc?
FYYFF
V mem minulem aute jsem mel instalovan laciny GSM alarm s porizovaci cenou kompletu cca 990,- Kc. Svuj ucel to myslim plnilo. Nevidim problem to nainstalovat do motky. Za sebe muzu jen doporucit. Kdo nema na drahe zarizeni a chce v klidu spat, tak je to myslim reseni. Starych Seimensu se doma po suplikach vali mraky. Pro sikovny ruce instalace na 10 minut. Jen najit na motce to spravny misto k umisteni. Tech bohuzel moc neni. Videl jsem to na jednom Fazeu instalovany pod budiky. Fungovalo to.
1) to není můj systém..
2) klikni si na odkaz na začátku a dozvíš se co dastaneš navíc.. přece mě nenecháš to tady vypisovat celé znovu..
3) už i podle fotek, to co jsi našel je ale sakra ošklivá "čína".. Kdo by chtěl namítnout že se Positrex určitě vyrábí v některé asijské zemi a zde ho jen firma prodává pod svou značkou, toho asi zklamu, jedná se o OPRAVDU ryze český výrobek jak SW tak HW..
a u toho co jsi sem dal odkaz se mi nejvíce líbí v popisu zařízení, že to splňuje normu: Quality check controled..
jinak základní rozdíl je asi ten, že nutně potřebuješ mobil a např. PC abys zjistil polohu.. Z mobilu musíš přepsat polohu do počítače abys viděl kde je.. U Positrexu jsi zaregistrován v systému a nepotřebuješ mobil a z mobilu nepřepisuješ složitě souřadnice atd.. prostě rovnou vydíš v takřka reálném čase pohyb, kromě historie i skutečnou spotřebu a jiné další zajímavé funkce..
To spea: já samozřejmně nechci srovnávat jiné výrobky ale myslím, že tu mluvíme každý o něčem jiném.. každé zařízení umí totiž něco jiného a s tim Siemensem samozřejmně také znám ale jak sám píše výrobce:
Minipag je určen pro krátkodobé nasazení (po dobu výdrže baterie mobilního telefonu). Není trvale instalovatelným zabezpečovacím zařízením.
to znamená že i když si tam dobastlíš nějaké napájení přes Minipag tak ale nikdy nevíš jestli je funkční, protože i mobil se může kousnout atd.. Navíc mobil není konstruován na stálé otřesy a proto dochází k jeho vypínání atd.. Systémy profesionálnější, a tudíž i dražší jsou proti těmto záludnostem ošetřené a např. v případě selhání systému jsou nastaveny samoobnovovací procesy restartu a umí se sám nahodit znovu atd..
Upravil jezek dne 24.05.2010 17:32
Spea napsal(a):
V mem minulem aute jsem mel instalovan laciny GSM alarm s porizovaci cenou kompletu cca 990,- Kc. Svuj ucel to myslim plnilo. Nevidim problem to nainstalovat do motky. Za sebe muzu jen doporucit. Kdo nema na drahe zarizeni a chce v klidu spat, tak je to myslim reseni. Starych Seimensu se doma po suplikach vali mraky. Pro sikovny ruce instalace na 10 minut. Jen najit na motce to spravny misto k umisteni. Tech bohuzel moc neni. Videl jsem to na jednom Fazeu instalovany pod budiky. Fungovalo to.
ty nejakej treba mas? )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pokud myslis nejakej ten starej Siemens, tak mam, ale nedam. Uz takovou dobu se chystam to nainstalovat na svou motku, jen jaksi nejsou lidi. Ale poptej se znamych, pripane obejdi bazary s mobilama a uvidis, ze nekde nejakej splasis. V bazaru ti ho dnes mozna daj i zadarmo.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu