Baltazar napsal:
No můj názor je, že pokud se budou tříštit hlasy mezi ODS a TOP 09, vyhraje levice a to znamená, čssd s komunistama a pak tady bude "fajn"
nejlíp se budou mít cigoši a nemakačenkové.
Celej život totiž platím daně a když se nám teď narodila holka, tak nedostanu ani korunu přídavků, holt mám špatnou barvu.
v poho.. ty jses vlastne ten kamarad Vjetrnika, ne... prijd na kaficko... ja mam plno barev na letadla.. udelame z tebe na chvili Apače, pujdes na urad... my budeme hrat tvych odrbanych 17 bratrancu... pak to smyjeme a v pripade potrebi zopakujeme
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Borci vy ste se zblaznili.???!!! Na moto forech resite politiku? motorka je vod teho abys ujel pred vsednim svetem a dal si voraz. a ne abys jezdil na machne po republice resil nejaky oranzovy strasidla. To fakt cumim. Asi starnete !!! ALE Protoze bydlim v cikanske oblasti tak by ste cumeli co jim vsechno zaplati.tamhle vymeni okna tamhle novy dvere a ale nedej boze kdyz se ozvu ja a neco potrebuju. tak mam proste smulu protoze predemnou volal DEŽO
bmweric napsal:
Borci vy ste se zblaznili.???!!! Na moto forech resite politiku? motorka je vod teho abys ujel pred vsednim svetem a dal si voraz. a ne abys jezdil na machne po republice resil nejaky oranzovy strasidla. To fakt cumim. Asi starnete !!! ALE Protoze bydlim v cikanske oblasti tak by ste cumeli co jim vsechno zaplati.tamhle vymeni okna tamhle novy dvere a ale nedej boze kdyz se ozvu ja a neco potrebuju. tak mam proste smulu protoze predemnou volal DEŽO
Nebrblej, tohle "politický" vlákno má větší souvislost s motorkama, než bys myslel. Když tu bude rudou rukou vládnou bolševik, tak ti tvoje i moje GS zabaví policie nebo armáda a na další už v uranovejch dolech nevyděláš. No a problematice života ve státu, kde žiješ, neujedeš ani na motorce. Stačí jedna drobná změna nějakého zákona a jsme v prd... všichni sborem. Třeba nějakej nesmyslnej emisní limit se zpětnou platností a nebo 100.000,- ekologický poplatek za přihlášení stroje staršího 2 let. Kolikrát by jsi se divil, co moravští soudruzi (je jich v parlamentu většina a tím oceňuji samočistící moravskou společnost - blbce posílají k nám do Prahy, jen mě mrzí, že nám, co tu nedopatření žijem za to občas i nadávají) jsou schopni "vymyslet" za bláboly. Nebo jak dokážou "upravit" celkem užitečný zákon nebo paragraf a udělat z něho paskvil.
[quote]Slavek napsal:
ad Medik ...
Pred par lety jsme jednoho svehu kolegu prestehoval do United Arab Emirates protoze to bylo potreba ...
.. pomerne svobodomyslnej a rozevlatej clovek s geneticky zakodovanym selskym rozumem ...
po nejaky dobe jsme se tam valeli v bazenu s koktejlikem a kecali, a prisla rec jestli se mu po domovine nestejska ... a tehdy Pter pronesl Pamatnou vetu kterou si pamatuju do dneska ... " ... ty vole, mne tady chybej stromy, vrabcaci, boruvky v lese, houby, poradny slejvaky kdy clovek zmokne az na kuzi .... ale co mi tady fakt nechybi je demokracie ... protoze tady jsou jasny pravidla a ty se dodrzujou a respoektujou ... vi se kterej business patri kterymy sejchovi a je to ... a veci djou dopredu ... u nas je to v prdeli ... kazdy ctyri roky volby ... rok pred volbama se nic nedeje, protoze jsou vsichni urednici posrany ... po volbach trva rok nez se preobsadej koryta takze se nic nedeje ... a ty dva roky co zbejvaj je jedinej zajem tech co sedej na korytech aby sobe a tem co je ke korytum dosadili naplnili kapsy ... "
Tak to má tvůj přítel opravdu pravdu. V našich zemích všechno fungovalo, když řád udávali jiní - Němci, Rusové, Rakušáci..... V podstatě i komáři nechali funkční právní normy Rakouskouherska a lecos platí dodnes.
Fňukat na webu stejně nikomu nepomůže, takže je to stejně zase na nás, co máme volební právo.
Ještě jeden nápad - byla by docela prča, kdyby volební právo měl jenom ten občan, který v roce předešlém voleb odvedl státu daň z příjmu nebo podobnou daň minimálně ve výši 10.000,- a nebo pobíral řádný starobní důchod. To by asi socani neměli kde lovit Ale když budeš vydělávat a platit daně v 15 letech, tak si vol.
To by myslím nastal posun v politickém spektru.
Upravil Medik dne 18.08.2009 12:03
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Kolikrát by jsi se divil, co moravští soudruzi (je jich v parlamentu většina a tím oceňuji samočistící moravskou společnost - blbce posílají k nám do Prahy, jen mě mrzí, že nám, co tu nedopatření žijem za to občas i nadávají) jsou schopni "vymyslet" za bláboly. Nebo jak dokážou "upravit" celkem užitečný zákon nebo paragraf a udělat z něho paskvil.
... hele, Ty hřešíš na to, že najedeš v pátek na sraz, co???...
Upravil radosek dne 18.08.2009 13:59
jeden nápad - byla by docela prča, kdyby volební právo měl jenom ten občan, který v roce předešlém voleb odvedl státu daň z příjmu nebo podobnou daň minimálně ve výši 10.000,- ---- to se mi libi. to neni spatnej napad. na to ze ses tamhle vod prahy tak ti to mysli.by bylo hned o par stran mene. hihihihi
tak jsem v patek s cernym svedomim (jakoze poprve ne ODS) hodil TOPkovej listek do urny a nakonec jsem, podle vysledku, samo rad .. a treba deratizace v ODS jeste trochu pokroci.
ale proc to pisu -- nasel jsem, co jsem hledal a nekolika lidem slibil uz pred casem preposlat.. je to z webu Miroslava Macka
"Nedávno jsem se zeptal dcerky mých přátel, čím chce být, až dospěje. Odpověděla, že prezidentkou Spojených států. Oba její rodiče, liberální demokraté, byli u toho a tak jsem se ještě zeptal: Kdybys byla prezidentkou, co bys udělala jako první věc? Odpověděla: Dala bych všem bezdomovcům jídlo a bydlení.
Její rodiče se rozzářili: To je ušlechtilý cíl!
Já však pokračoval: Ale na to nemusíš čekat, až budeš prezidentkou. Když čas od času přijdeš a posekáš mi trávník, vytrháš plevel a zameteš dvůr, dám ti vždy padesát dolarů. A ty můžeš pak jít k nákupnímu středisku, kde se většinou potulují a ty peníze jim dát.
Několik vteřin nad tím uvažovala, pak se na mne zpříma podívala a zeptala se: A proč by tu práci nemohli dělat ti bezdomovci a dostat ty peníze rovnou od tebe?
Odpověděl jsem: Vítej v Republikánské straně!"
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Po dlouhé době mohu prohlásit, že volby dopadly absolutně podle mých představ. Dobře Hicksi, že jsi taky pomohl a nedal hlas ODS. Dostali v Praze pořádnou nakládačku a myslím, že jim to jen prospěje. Vlastně to bylo to nejlepší co se pro ně dalo udělat.
Já je nevolil už delší dobu, protože mi dávno přestali sedět a volil strany, které nakonec neuspěly. Tentokrát jsem dal VV, ikdyž mi John taky dvakrát nesedí, ale změna je nutná.
Teď budu chvíli věřit, že se politici aspoň trochu vrátí nohama na zem
Pája
tak jsem v patek s cernym svedomim (jakoze poprve ne ODS) hodil TOPkovej listek do urny a nakonec jsem, podle vysledku, samo rad .. a treba deratizace v ODS jeste trochu pokroci.
ale proc to pisu -- nasel jsem, co jsem hledal a nekolika lidem slibil uz pred casem preposlat.. je to z webu Miroslava Macka
"Nedávno jsem se zeptal dcerky mých přátel, čím chce být, až dospěje. Odpověděla, že prezidentkou Spojených států. Oba její rodiče, liberální demokraté, byli u toho a tak jsem se ještě zeptal: Kdybys byla prezidentkou, co bys udělala jako první věc? Odpověděla: Dala bych všem bezdomovcům jídlo a bydlení.
Její rodiče se rozzářili: To je ušlechtilý cíl!
Já však pokračoval: Ale na to nemusíš čekat, až budeš prezidentkou. Když čas od času přijdeš a posekáš mi trávník, vytrháš plevel a zameteš dvůr, dám ti vždy padesát dolarů. A ty můžeš pak jít k nákupnímu středisku, kde se většinou potulují a ty peníze jim dát.
Několik vteřin nad tím uvažovala, pak se na mne zpříma podívala a zeptala se: A proč by tu práci nemohli dělat ti bezdomovci a dostat ty peníze rovnou od tebe?
Odpověděl jsem: Vítej v Republikánské straně!"
Nakonec jsem to přehodnotil a volil taky TOP 09
Dopadlo to myslím docela dobře až na VV, bo ten halzl John, mi tam docela s.re.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto