slata2 napsal(a):
Zdravim,minulý týden jsem si koupil vysněné r100gsPD a možná bych se tam zajel mrknout.Shánim jednosedlo,nemáte někdo?Nebo nekoho kdo se stim zabívá?
Muzes koupit treba tady. http://www.boxxer..._Seat.html
Ma to v nabidce i TT.Ale cena je vysoka.Obcas je to i na eBay,ale drzi si to cenu.Koupil jsem moto s jednosedlem i dvousedlem,ale necham si oboje.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Krasny pohodovy vikend se super lidma,bezva obsluhou,a v krasnem prostredi!Protoze mel sebou Brnak Jim merak alkoholu,odjizdeli jsme v nedeli az ve 12 hodin.Uz to ukazovalo mene jak 0,5 promile tak jsme to riskli.Brnak se bal,tak odjizdel jeste dele.Nejakym zpusobem se mi v noci podarilo trochu rozlamat stan.Tomu jeste predchazel vyron kotniku ve 2 rano.Zadni brzdu jsem cestou domu fakt nepouzil.Kupodivu jsme to v sobotu rozjeli o dost vic nez v patek.Jinak to nemelo chybu!*
Taky se přidám s poděkováním. Super místo, super lidi, super hospoda....
Krásnej vejlet, nebejt toho, že jsem na zpáteční cestě zakous ojniční ložisko, tak úplně bez chyby
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal(a):
Taky se přidám s poděkováním. Super místo, super lidi, super hospoda....
Krásnej vejlet, nebejt toho, že jsem na zpáteční cestě zakous ojniční ložisko, tak úplně bez chyby
Tak to nastve!Predpokladam,ze pro tebe nekdo musel zajet a z exkurze nebylo nic.co ta oprava obnasi?
No obnáší to dvě nová ojniční ložiska, cenu ještě nevím, budu je vyzvedávat zejtra v Drážďanech. Ale zase jsem se pěkně kouknul skrz motor
FunTomas přiložený následující obrázek:
[299.4Kb]
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Čús FunTomasi,víš co bylo příčinou kousnutí těch ložisek?Jinak jsem moc rád že se Ti unás líbilo.Na podzim to bude u Vevisů a příští rok na jaře zase na Santově.Udělám to ale jako setkání dvouventilů všech typů nejenom GS.(to aby nás bylo víc)když se zjistilo že Géesek jsou unás mračna,ale bohužel asi nejezdí.Ta sobotní noc se opradu vydařila.No odjezd některých už byl horší.
Takže dvouvbentilům zdar!!!:
No příčina je jasná. Když je holt někdo kokot a nezkontroluje si hladinu oleje...
Jinak ten nápad s přidružením i ostatních dvouventilových negéesek se mi taky líbí. Mašiny to jsou krásný a jejich majitelé budou ze stejnýho těsta.
Ještě jednou díky za krásnou akci a těším se na příště!
...příště přijedu zas ...ty poznámky o víceventilech se daly přežít
Příště to bude bez poznámekJezdci na strojích které nejsou hodny zůčastnit se tak významné akce budou nekompromisně vykázánikdo má zájem má ještě čas pořídit si POŘÁDNÝ motocykl.