tady vídám docela pěkný věci: http://www.dorso.cz/
a tady jsou fakt pěkný věci ve výprodeji: http://www.nokamoto.cz/doprodej-k102.html
a jinak se můžu podepsat pod výše uvedený Psí hubík - dobrý výběr za docela rozumný peníz:
http://www.psihubik.cz/vyrobky-m413
Upravil JirkaVorel dne 30.05.2010 17:41
R1100GS
janb napsal(a):
Přespříští týden bych už chtěl (spíš potřeboval) mít nakoupeno.... Ale děkuji za nabídku.
to Spea : estetickými důvody jsem myslel spíš hygienu. Ale když se to dá vyprat, tak to je jiná. Já preferuji spíš funkčnost a praktičnost před vzhledem ale často jsem četl, že není dobré kupovat helmu jetou. Neznáš historii
Ne, s tim inzeratem nemam nic spolecnyho. Jen me zaujala ta suprova cena, stav je asi taky bezva a navic ten interphone. Co se tyce Schuberth, pral bych ti videt bikery na BMW srazu. Kdyby nahazeli helmy na jednu kupu, tak tam bude vuc nez polovina Schuberthek. Za to dam krk. Pripadne BMW System a to je, pokud se nepletu, tataz vyrobni linka, tedy jedna firma. Kazdopadne, ale tady si priplatis. Ber to tak, ze hlavu mas jen jednu. Pokud by ta helma byla v bezva stavu, coz na dalku nepoznas a sedela by ti, tak bych za ty prachy nevahal. Ona jde myslim cela rozmontovat, tudiz, kdyby jsi mel problem s hygienou, tak ji celou vycistis.
Fakt je to jen o penezich. Pokud mas na novou, tak nevahej. Nez koupit nejakou skorepinu za bura, do ktery potahne, bude ti v ni zima, bude ti do ni vsude fucet a ve finale nebude bezpecna, tak radeji toto. Jak jsem ale pochopil, tak na nakup Rallye3 ani nove C3 nemas. Svou prvni helmu (Lazer Vertigo, ktera v testech bezpecnosti vychazel docela slusne a dost lidi me ji doporucovalo), jsem taky po dvou mesicich menil. To vis, komu neni rady, tomu neni pomoci.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
janb napsal(a):
Přespříští týden bych už chtěl (spíš potřeboval) mít nakoupeno.... Ale děkuji za nabídku.
to Spea : estetickými důvody jsem myslel spíš hygienu. Ale když se to dá vyprat, tak to je jiná. Já preferuji spíš funkčnost a praktičnost před vzhledem ale často jsem četl, že není dobré kupovat helmu jetou. Neznáš historii
Ne, s tim inzeratem nemam nic spolecnyho. Jen me zaujala ta suprova cena, stav je asi taky bezva a navic ten interphone. Co se tyce Schuberth, pral bych ti videt bikery na BMW srazu. Kdyby nahazeli helmy na jednu kupu, tak tam bude vuc nez polovina Schuberthek. Za to dam krk. Pripadne BMW System a to je, pokud se nepletu, tataz vyrobni linka, tedy jedna firma. Kazdopadne, ale tady si priplatis. Ber to tak, ze hlavu mas jen jednu. Pokud by ta helma byla v bezva stavu, coz na dalku nepoznas a sedela by ti, tak bych za ty prachy nevahal. Ona jde myslim cela rozmontovat, tudiz, kdyby jsi mel problem s hygienou, tak ji celou vycistis.
Fakt je to jen o penezich. Pokud mas na novou, tak nevahej. Nez koupit nejakou skorepinu za bura, do ktery potahne, bude ti v ni zima, bude ti do ni vsude fucet a ve finale nebude bezpecna, tak radeji toto. Jak jsem ale pochopil, tak na nakup Rallye3 ani nove C3 nemas. Svou prvni helmu (Lazer Vertigo, ktera v testech bezpecnosti vychazel docela slusne a dost lidi me ji doporucovalo), jsem taky po dvou mesicich menil. To vis, komu neni rady, tomu neni pomoci.
Omlouvám se. To byla rekcë na buba, který mi nabízel cestu do Němec....
Ještě jednou pardon. Takže ta N103 není takový zázrak?
No jen jsem chtě zareagovat na Honzovu chválu oblečení Held. Určitě má pravdu v tom, že je to kvalitní dobře sedící oblečení za slušnou cenu. Já bych, ale už nikdy nekupoval oblečení bez vindavací a zas tam dací membrány.
Celkem slušné reference jsem slyšel na Germaas Ecuador. http://www.motoob...do-cervena
http://www.motoob...hara-cerna
Osobní zkušenost nemám, ale jezdí v tom teď můj šéf a zatím docela chválí.
A je to určitě za dobrou cenu.
Omlouvám se. To byla rekcë na buba, který mi nabízel cestu do Němec....
Ještě jednou pardon. Takže ta N103 není takový zázrak?
Jinak děkuji všem za reakce[/quote]
Co se týká té Nolan 103, já jsem si koupil integrálu, potřeboval jsem honem přilbu a neměl jsem prachy, vloni jsem ženě koupil Nolan 103. Máme stejně velkou škebli, tak jsem si jí taky otestoval (sice ve vínové barvě, ale na test je to fuck)
Závěr - nechal jsem si integrálu. Nolan 103 - těžkej, hlučnej, nepohodlnej krám.
Pravda, srovnávám nesrovnatelné - integrálu a sklopku, ale byl jsem z té vyklápěčky zklamaný. Ženská jinou nezná, tak si pochvaluje, ale nemusí mě čučet na tacháč, aby věděla, že to valím přes 80. Nolanka mě práskne. Nějak si neumím představit jí mít na hlavě celej den. Jestli někdy půjdu do sklopky, tak jedině do lehké. Nolan je záhul pro krk a špunty do uší jsou nezbytným doplňkem.
S hadrama to řeším už druhý rok. Jezdím v podstatě v "montérkách" a kožený bundě. Začínám vybavovat od batůžku a že má atypickou postavu, tak zbyl akorát Hubík. Chtěl jsem jí koupit Rukku - první návštěva Touratechu - byl jsem nadšený, že jsem si koupil neplánovaně výztuhu převodovky a domluvil se tam, že přivedu babu aby to odzkoušela - ochotný prodejce a věděl o čem mluví, spousta zkoušení..... I nějaké slevy šly vyjednat.Rozhodl jsem se koupit oběma Rukku. Byl jsem tam podruhé a s babou a byl jsem nasr že tam už nevlezu. Jeden člověk naprosto neinformovanej, neochotnej, měl jsem pocit, že ho obtěžuji ... baba naštvaná..... Takže jí opět použiji jako testera a když bude Hubík dobrej, půjdu do něj asi taky. Máme problém s velikostmi a to u Hubíka neplatí.
Šetřím na kde čem, ale než si koupit něco, co mě nesedí a nebo neochrání, tak raději ještě chvílku vydržím v těch "montérkách"
S botama jsem taky nevěděl. Dvě sezóny odjezdil v keckách a kanadách (a přežil ) a na letošek když jsme byli u Hubíka měřit a vybírat jsem nám koupil Daytony. Byly hezké (pro babu), sedí nám na nohách, jsou pohodlné, dá se v nich chodit (jen si ještě zvykám na to, že cvakám okovanou špičkou). Problém a vada na kráse je cena. Ale když 2 roky šetříš.......Já si raději počkám, našetřím a pak si pořídím něco kvalitního. Investice do kastle (oblečení) je z mého úhlu pohledu nezbytná. Rád bych se pomstil státu tím, že se dožiju důchodu a na invalidní nepomýšlím.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal(a):
Co se týká té Nolan 103, já jsem si koupil integrálu, potřeboval jsem honem přilbu a neměl jsem prachy, vloni jsem ženě koupil Nolan 103. Máme stejně velkou škebli, tak jsem si jí taky otestoval (sice ve vínové barvě, ale na test je to fuck)
Závěr - nechal jsem si integrálu. Nolan 103 - těžkej, hlučnej, nepohodlnej krám.
nevim.. presel jsem do N103 z nejvyssi integralni Arai, co sla koupit a zustal jsem u N103.
Je tezsi, ale krcni svaly to vykompenzovali zahy.
Hlucnost zas tak silena neni.. a ta pohoda u cerpacek/okynek s placenim/obchodech/piti/telefonovani/v prehratych zacpach v praze...
...
C3 ci System 6 -- jasne, ale N103 neni vylozene spatna helma imho.
Mam v ni uz pres 70 tisic km...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
too Medik - Daytony mám třetí rok a super, zatím nejlepší bota a určitě bych do nich šel znova i za ty prachy. Oblečení - mám chvilku Rukku - gobi a super, přístup TT taky super, hlavně Milan a je pravda, že je dost ?? na koho narazíš a kdyš máš utratit takový ranec, tak si představuješ, že ti snesou modré z nebe a ono je to ten?? na koho narazíš. Jinak mám i rallye 2 a Rukka je o dost pohodlnější a teplejší.
http://www.outlet...motorku-2/
A nebo od Pardála
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jak psal Hicks, to Rally3 se dá sehnat za 800 doláčů, ale je to ranec a do rozpočtu se nevlezeš.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
JirkaVorel napsal(a):
tady vídám docela pěkný věci: http://www.dorso.cz/
a tady jsou fakt pěkný věci ve výprodeji: http://www.nokamoto.cz/doprodej-k102.html
a jinak se můžu podepsat pod výše uvedený Psí hubík - dobrý výběr za docela rozumný peníz:
http://www.psihubik.cz/vyrobky-m413
... no s tím PSI nevím, nevím. Taky jsem měl důvěru, nechal jsem si ušít na míru dohromady za 30 t. a v sobotu nás s manželkou sestřelila holka na kruháči, nedala nám přednost. My jeli na 2 a krokem, jen jsme se převalili jak do nás narazila a slavné oblečení od PSI s Cordurou a já nevím s čím ještě je jako řešeto. Prodřené naskrz a ještě jsem se podřel já. Manželka má Rukku a dopadla podstatně líp, co se oblečení týká, jen na pár místech povrchově odřené. Jen si nedovedu představit, kdybych s PSI měl klouzat 15 metrů po bohu, jak bych dopadl, to už můžu jezdit v riflích. Jdu pro nové hadry, ale PSI to naprosto jistě nebude.
Doporučuji RUKKU.
Čaba
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
swat napsal(a):
Jak psal Hicks, to Rally3 se dá sehnat za 800 doláčů, ale je to ranec a do rozpočtu se nevlezeš.
ale to ...ááách... pokazdy, kdyz pujdes okolo zrcadla...
... k nezaplaceni!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
CHtěl bych ještě jednou všem poděkovat za rady a názory.
Byl jsem dnes v Praze a mám nakoupeno. Z valné části díky vám.
Abych se pochlubil tak botky tcx infinity, kalhoty PSI Hubik, hlemice Shark S 900 a i na rukavice zbylo....
Tak snad mi to bude v dobrém sloužit
Mějte se