no já nevým, svádí se to tu na copcase ale já mám 50ti litrovej a nikdy mi to nedělalo joooo jen jednou ale to bylaprední guma uuuuuplně v zandeli a odskákaná,výměna a vše v pořádku joooo a ještě když jsem jel sáám plně naloženej 3 * 50litru v kufrech + 50litru vak na topcasu a svižnejc sem se rozjel tak se mi odlepovalo přední kolo od silnice, ale to bylo váhou
Dneska ráno jsem se na to zaměřil... Rychlost v tom nehraje roli... V obci (60km/h), mezi vesnicema (90km/h) i na dálnici (130km/h) se řídítka během jízdy nerozkmitají... Problém nastává když pustím plyn a motorka brzdí motorem... Nedělá to vždy...
Zkusím zkontrolovat krk řízení... Čeho si mám všímat?
Zkus fakt vyměnit přední pneu. U toho LT to mělo zásadní vliv a u GS to samé.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Chlapi, to mam kupovat jednu gumu? Jsem zrovna ve stádiu, kdy se rozmýšlím nad silničním vzorkem nebo špuntama. Tak si nechci přidělat starosti. Zkusim to sundat a nechat vycentrovat.
Vycentrování nepomůže...to je špatně (nepravidelně) sjetou pneumatikou, je vidět, že neumíš brzdit, resp. brzdíš v zatáčce, čímž se guma nepravidelně sjede tzv. oskáká a pak při určité rychlosti to rozkmitá řídítka.
Vjetrnik napsal(a):
Vycentrování nepomůže...to je špatně (nepravidelně) sjetou pneumatikou, je vidět, že neumíš brzdit, resp. brzdíš v zatáčce, čímž se guma nepravidelně sjede tzv. oskáká a pak při určité rychlosti to rozkmitá řídítka.
Buď vyměnit nebo přestat plakat...
No tak přiznávám, že někdy si tam přibrzdim, když se mi to nepovede, no... Vyměnit to není problém, spíš abych to neměnil zbytečně, víme?
Upravil xHackerM dne 04.06.2010 15:47
Mě to dělalo u TKC nad 140 kmh vždycky s kuframa i bez, na Tourance nic jak naloženej tak prázdnej. Tourancky foukám, tak jak maji bejt, TKC jsem měl podhuštěný.
No ja neviem či je to brzdením, ale na troch Honda Deuvil 700 úplne nové moto aj pneu to robili gumy! Počas jazdy nič a keď si pustil riadilá tak sa to rozskákalo ako divé. Po výmene OK.