Já jsem poslal afriku do světa minulý týden.. měl jsem ji moc rád, ale pro dva je, dle mého, nedostačující.. a taky jsem byl pěkně naměkko, když na ní borec odjížděl každopádně boxer už je ve hledáčku přeji všem dobrou koupi!
hoši,já taky pofňukával když nový majitel odjížděl na mým Bigoušovi a ještě dneska se občas ponořím do nostalgie,ale BMW je BMW
Všem novým majitelům gratuluju k přestupu a ke koupi!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dnes jsem se jsem se svezla na GS 115O poprvě a je fakt, že žádná motorka předtím tak neseděla, je to úžasná jízda, je potřebuju dozdadu kufr, abych neulítla . Když Vodník přišel po návratu z Albánie s nápadem, že vymění motorku, řekla jsem mu, že je ****, ale asi jsem se spletla , no nikdo není neomylný. Možná mne i přemluví, abych s ním jela příští rok do Turecka, mám na na rozmyšlenou ještě rok. Už se ale těšim teď, ale to jsem mu ještě neřekla, ať je napnutej.Tak se všichni mějte.zdary Vodnice
Ta motorka je fakt super, jizdní vlastnosti, motor, podvozek předčil moje očekávání. Hodně jsem slyšel o tom, že na BMW je třeba si zvyknout. S GS jsem se skamarádil po pár kilometrech. Proplétání se ucpanou Prahou s kury nebyl nejmenší problém a před příjezdem k domovu po šoustkách jsem tradičně obrousil špičky krosových bot.Enduro , které dokáže jet v klidu
200km/h je nad všechna očekávání . Tak jsme to s Ivetkou (Vodnicí) zapili , zejtra provedu jedinou úpravu , to je uříznu šartrpáku a namonturu svařenej hibrid , kterej pomůže mojí mrzácký noze v řazení ( jinak to neni možný ). Následovat bude kufr, aby Ivetka neulítla
Vodnik napsal(a):
Ta motorka je fakt super, jizdní vlastnosti, motor, podvozek předčil moje očekávání. Hodně jsem slyšel o tom, že na BMW je třeba si zvyknout. S GS jsem se skamarádil po pár kilometrech. Proplétání se ucpanou Prahou s kury nebyl nejmenší problém a před příjezdem k domovu po šoustkách jsem tradičně obrousil špičky krosových bot.Enduro , které dokáže jet v klidu
200km/h je nad všechna očekávání . Tak jsme to s Ivetkou (Vodnicí) zapili , zejtra provedu jedinou úpravu , to je uříznu šartrpáku a namonturu svařenej hibrid , kterej pomůže mojí mrzácký noze v řazení ( jinak to neni možný ). Následovat bude kufr, aby Ivetka neulítla
a co neco stavitelneho od Touratechu?
jinak k moto gratuluju..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2