Jarda napsal(a):
No Jakube myslím, že daleko spolehlivěji než tvoje statistiky otřese naším fatalismem tvůj nejbližší průjezd Brnem..
hlavne prosim nerikej, ze je mi prujezd Brnem predurcen
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal(a):
Jo Hicksi,na statistiky a pravdepodobnost kaslu.
....
v Unicove pred krizovatkou cela zadni leva dvoumontaz.Nastesti ty kola nikoho netrefili,ale trvalo mi dost dlouho,nez jsem to dostal zpatky.A kdyz jsem povoloval matky na ostatnich kolech,abych si na nich nejake vzal misto tech poztracenych a mohl alespon nejak dojet,tak byli tak dorvane,ze jsem bez leseninove trubky zadnou matku nepovolil.Takze ja to beru tak,ze se mi to proste melo stat.Uz je to dost let a od te doby se mi to nestalo,prestoze ani dnes kola pred kazdou jizdou nekontroluju.
a nekrvacelo Ti auto z praveho boku?
17 cm
Jarda napsal(a):
No Jakube myslím, že daleko spolehlivěji než tvoje statistiky otřese naším fatalismem tvůj nejbližší průjezd Brnem..
hlavne prosim nerikej, ze je mi prujezd Brnem predurcen
To ne, zvláště když ho budeš nejspíš ode dneška dobrovolně objíždět*
no moment... kdyz je neco predurceno tak nema najaka SVOBODNA VULE sanci, ne?
17 cm
Šmarjá až teď mi docvaklo kterej Jarda to je tak srůstej ať zase někde můžem popít a pokecat. Ale ty kalhoty tý tvý povedený partičce nezapomenu
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak jsem dnes navštívil Jardu dostal novej modej infůze 12%byl veselej a už si dojde na záchod sám je to chlapík pozdravuje Vás a těší se na setkání s Váma třeba u Vevise.
Bob přiložený následující obrázek:
No Bob ví jak na to - svým šarmem ochromí personál, kterému do té chvíle neproklouzla ani myš, zázračně mu pod nosem pronáší zakázané podpůrné prostředky nejvyšší kvality a vítězně se jako posel z Olympu zjevuje u lůžka zdeptaného jedince. Kurňa, mně se tu snad nakonec začne líbit
měl jse čtyři dny poruchu na telefonní lince a tedy bez internetu a tady se to mezitím bourá a převáží a zase srůstá a už i zapíjí...
takže opožděně.....koukej se dát do kupy!!!!
a za rok a na spravené mašině ještě dál!!!
Popsal jsem podrobně v cestopisu z Jordánska, jaké to je, když máš potřebu a najde se pár lidí, kteří ti nezištně pomohou z toho srabu, jak jde i o tu pomoc konkrétní, ale i o psychickou podporu, aby člověk neupadl do ....jak to říká Svěrák-Smoljak? ......trudnomyslnosti?
blbost!, mezi motorkáři to neexistuje
tak ještě jednou rychlé uzdravení
P.S:
a nebreč.....(dojetím), protože nikdo ti nepomáhá nezištně, protože někde jednou někdo řekl, že.......tady se to všechno platí (na tomhle světě), takže možná jde o půjčku s velkým úrokem (něco o tom v Řecku víme...chacha) a budeš platit některým móóóóc biroňů (piv)
Ahoj
Upravil Doc dne 29.06.2010 07:30
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Fajn Docu, dělám co můžu. Škoda, že se to nevešlo do těch čtyřech dnů tvého internetového výpadku... Velký třesk nastal 1.6., a ještě se tu válím. Takže buď v klidu, tolik to řecké zdravotnictví za tím naším a rumunským zase nezaostává
No a na ty piva a ostatní lektvary uz si dávám něco stranou, tak kdybys plánoval oplatit Vjetrníkům návštěvu, dost možná, že by ses moh k něčemu přimotat
Vjetrnik napsal(a):
to Jarda: no kdyby byl Doc pro, můžeme v Opavě nějaké to grilováníčko připravit...nalovíme pštrosy, nachytámě nějaké ty pstruhy, co?
A co motorka? Učíš se s ní řezat zatáčky na parapetu?
děkuju pěkně za pozvání, ale letos mi to do Česka nevyjde, možná příští léto, kdy to naperu naplno odsud odzdola a setrvačností se dostanu až na Nordcapp (nebo alespoň do Narviku ) .... no a to zastávka na buřta by třeba byla potřeba...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Vjetrnik napsal(a):
to Jarda: no kdyby byl Doc pro, můžeme v Opavě nějaké to grilováníčko připravit...nalovíme pštrosy, nachytámě nějaké ty pstruhy, co?
A co motorka? Učíš se s ní řezat zatáčky na parapetu?
Skvělý nápad! To už by bylo i na vedoucího !!!
Motorka musela do domácí vitríny mezi své sestry, nemocniční personál je sice bezva, k relikviím však nemá pražádného vztahu - po několika kolizíchpři úklidu jsem nenesl hrozbu, že budu mít doma vraky dva..
Doufám, že na furt a už mě tam kromě kontrol hostit nebudou
Radoši, doutník pěkně do humidóru, ono na něj dojde.. Doufám, že ty už jsi po nemoci zas v plný formě