Jarda napsal(a):
Připojím i něco z mého náhledu na propíranou osobu. Emília jsme poznali jako divočáka, živel nezřídka řízený více emocemi než rozvahou. Mám v živé paměti několik případů dost nechutných urážek účastníků zdejšího fóra ve vyhrocených debatách, z mého hlediska zcela zbytečných... O to více až nepochopitelně kontrastní byla a jsou všecna osobní setkání na srazech i restauračních zasedáních apod, která vždy proběhla v naprosté pohodě, bujarém veselí, přátelském klimatu.
Teď, v čase mojí hospitalizace, tráví se mnou Emil spoustu času na telefonu - zavolá a hodina, sem hodina tam, máme si pořád co povídat a prima to utíká.Často si říkám, že jestli chudák musí ten prokecaný čas napracovat, mívá zřejmě červený pilník až do půlnoci..
Prokousal jsem se až k tomu, co tím chci vlastně povědět - ano, Emilio je sice hodně kontroverzní osobnost, ale věřím, že se nemýlím v názoru, že to není zlý člověk. Nemluvili jsme o tom, ale bude-li se chtít mezi nás vrátit, pro mne to bude vítané zpestření. Pro mne mají zkrátka originály své kouzlo
Tak s timhle souhlasim.I na me uz tech prispevku bylo nekdy moc.A vetsina z nich mi nechybi.Takze ja jsem pro Emila s tim,ze ho jeho manazerka volneho casu bude s psanim prispevku drzet trochu na uzde.
A Emil ma velkou vyhodu.On totiz to forum,hadani se a urazky dokaze brat s velkym nadhledem a nikdy osobne.Lidi co se s nim zde pohadali,pripadne byli urazeni,tak vedi,ze na srazu se k nim hned hlasil,dal si s nima panaka a byli kamaradi.Jeho proste bavi zkouset,kdo kolik vydrzi a jak moc to zde bere vazne.
Zastat se ho musim v tom,ze vetsinou zasiral volnou diskuzi,nebo v ni zakladal zbytecna temata.Ale nevsiml jsem si,ze by vylozene plevelil technicke a odborne veci.
Kazdopadne je to jen na nem,aby si to s Milosem vyrikal a pristoupil na nejaka pravidla.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zdarec, pánové.
Pohled zvenku (sem jsem přišel až v době, kdy Emilio končil - a tak mi ani nechybí, ani nevadí, jsem pocitově neutrální):
Nechápu, co tady pořád řešíte. O zrušení nicku požádal Emilio sám, je to tedy jeho rozhodnutí - ne Milošovo.
A i kdyby bylo Milošovo, měl by na něj plný právo (zakladatel a správce stránek...).
Chce-li Emilio zpátky, bude muset udělat první krok on a ne vy za něj. Nebo to budete vy, kdo převezme odpovědnost za jeho příspěvky? V tom případě by asi bylo lepší založit si (nebo Emiliovi) nové stránky a zkusit si to být "na druhé straně".
Závěr: hlas pro Miloše
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal(a):
Zdarec, pánové.
Pohled zvenku (sem jsem přišel až v době, kdy Emilio končil - a tak mi ani nechybí, ani nevadí, jsem pocitově neutrální):
Nechápu, co tady pořád řešíte. O zrušení nicku požádal Emilio sám, je to tedy jeho rozhodnutí - ne Milošovo.
A i kdyby bylo Milošovo, měl by na něj plný právo (zakladatel a správce stránek...).
Chce-li Emilio zpátky, bude muset udělat první krok on a ne vy za něj. Nebo to budete vy, kdo převezme odpovědnost za jeho příspěvky? V tom případě by asi bylo lepší založit si (nebo Emiliovi) nové stránky a zkusit si to být "na druhé straně".
Závěr: hlas pro Miloše
Úplný souhlas! Venku je hezky, tak se jeďte projet a neřešte blbosti!
BMW R 1100GS vzor kačer
Soudce Hardcastle napsal(a):
Tento nick je založen osmi členy fora
Pět z nás tu bylo dřív než řešena osoba tři posleze
Zajíma nas par veci
-spravedlnost???Rok a pul zpět si dobře vybavujem Brnak Jim chtěl rezignovat smazat svuj nick,několikrát sám kontaktoval adm. řekl si o to sam???řekl!!!Proč nebyl smazán odpojen jako náš dvorní bavič cestovatel a opravdový kádr Emilio?
Nezavání něco podlostí a tzv říkajíc zasednutím si na někoho?
Velka prace s webem?Proč tedy nepředat žezlo do rukou co budou spravedlivě vladnout,nevybijet emoce,denní problem na jedinci,bude je to bavit a nefnukat???100%ně by se tu někdo našel!
kroutíme nad tím hlavou !
Ten člověk tu chybí,je s tímto webem spojen at si říkate co chcete!
Dávame osm hlasu pro jeho návrat !
Rozdělte se do dvojic a navzájem si nafackujte za ty nesmysly co jste sem napsali.Myslim že tohle forum je vedený hodně dobře a neni důvod nikomu předávat žezlo.A kdo si chce hrát na rebely,může si založit vlastní web,jak už tady bylo několikrát řečeno.Neni důvod tady někoho nesmyslně napadat a snižovat jeho úsilí.
To misakGS: bud v klidu, to co napsal Soudce H... mohl napsat s prominutim jen p.tomec a neverim,ze na tomto foru by se naslo podobnych dalsich sedum.. Takze si bude muset nafackovat sam.
Upravil bluesbery dne 28.06.2010 21:57
bluesbery napsal(a):
To misakGS: bud v klidu, to co napsal Soudce H... mohl napsat s prominutim jen p.tomec a neverim,ze na tomto foru by se naslo podobnych dalsich sedum.. Takze si bude muset nafackovat sam.
Takhle držíš basu?
Nejprve sis to vymyslel,spunktoval a ted se očištuješ?
Imiojo(mimochodem jak to Hicks píše) si vymyslel přihlašovací heslo HAVRAN-PÍRKO-OTYLÍN