czunici napsal(a):
pokud by to šlo opravil bych to..ale to bylo v těch podmínkách neopravitelné...bohužel, takže já seděl u své 12náctky...a čekal na synka až dovalí s trn´dákem ...naložily a valily..4 tisíce nic a kousek od domu tohle..no nenasralo by vás to pánové to ne..jen to že se nikdo ani nezeptal je smutné..stačila nám třeba trocha vody..
A mávnul sis na někoho? Za sebe můžu říct, že když budeš stát u krajnice a koukat na mě jak projíždím a nedáš mi vědět, že chceš pomoci, budu na Tebe koukat úplně stejně, pozdravím, ale nezastavím. A zejména na dálnici. Nebudu zastavovat, abych zjistil, že nic nepotřebuješ. Jinak ochotně a rád.
Ale možná to mám posunutý někam jinam ...
czunici napsal(a):
pokud by to šlo opravil bych to..ale to bylo v těch podmínkách neopravitelné...bohužel, takže já seděl u své 12náctky...a čekal na synka až dovalí s trn´dákem ...naložily a valily..4 tisíce nic a kousek od domu tohle..no nenasralo by vás to pánové to ne..jen to že se nikdo ani nezeptal je smutné..stačila nám třeba trocha vody..
A mávnul sis na někoho? Za sebe můžu říct, že když budeš stát u krajnice a koukat na mě jak projíždím a nedáš mi vědět, že chceš pomoci, budu na Tebe koukat úplně stejně, pozdravím, ale nezastavím. A zejména na dálnici. Nebudu zastavovat, abych zjistil, že nic nepotřebuješ. Jinak ochotně a rád.
Máš pocit že si na dálnici jen tak někdo z nudy zastaví a motorku ověší reflexní vestou??? Opravdu stačilo zastavit a nechat tam trochu pití jak psal Čuník motorka byla opravdu neopravitelná,každopádně ti utroubilí bramboráři by se měli zamyslet a vžít do jejich situace,byl opravdu parádní pařáka nikde se nedalo schovat
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: ono na Ostravsko po okreskách je totiž jedna z nejhezčích cest u nás...ale jsou tam zatáčky, takže nic pro Tebe...jinak tedy do Hradce je to nuda, to uznávám, ale potom od Častolovic to začíná být zajímavé, první perla je Suchý vrch...druhá úsek Bukovice-Bušín...třetí Skřítek...a potom úsek Rýmařov-Opava stojí za to celý
A co to takhle vzít vrchem? Já si to užívám od HK po 11. Spousta krásných úseků A Rýmařov - Opava je fakt bezva ale občas si střelím i Opava - Olomouc - ecce homo je taky fajn
Jinak jsme si s velitelkou užili 3 dny po severu a západě Čech a naštěstí nemuseli řešit žádný průser. Co se zoufalců na dálnici týká, tak jsem naposled cca před 18 lety naložil a vezl jednoho i s jeho ČZ 175 od Brandejsa až k němu domu do Liberce. Ještě jsem se kvůli němu otáčel, protože na něj každej házel bobek a na R10 taky není o co stát a to jsem jel směrem na MB. Měl jsem tenkrát Š1203, basu piva za sedačkou, spacák a spoustu času...... No a sjeho vysypanou deskou s kladívkem nešlo nic dělat. Myslím že se mu i utrhlo dynamo nebo tak něco. Je to o lidech a taky o možnostech. Naposledy jsem letos na jaře vlekl na laně jednoho zoufalce s MZ 150 v posázaví. Do kopce na špagátu, z kopce sám a před městem jsem udělal pá pá, bo papíry mám jenom jedny. Ale s řetězem bych taky moc nepomohl - nemám díly. Tak akorát, když jsem sám, mohu někoho svézt (když tedy potlačí pud sebezáchovy) Je to o situaci, riziku a lidech. Hlavně že jste v pořádku zpět.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
czunici napsal(a):
no jak psal motoblb,vesta na kufru asi svědčí o tom že jsme se chtěli na dálnici opalovat a počítat ty fajn motorkáře co nezastaví..a mávat jak idiot na každého my přišlo hloupý,když tohle nepsaný pravidlo a pořád jsem si říkal,on někdo zastaví..ale jak projelo 5 brambor s čskýma značkama jsem to vzdal a čekal na synka s autem...a motoblb jako náš dvorní super mechanik řekl jasně na cestě neopravitelné.....opravdu stačilo zastavit a trocha vody a i to vlídne slovo co nic nestojí potěší v takové situaci....prostě zájem jeden o druhého otorkáře a ještě mimo ČR...jak jsem psal,my zastavíme náš názor se v tomto nezměnil...a to s mojí jezdíme oba dost...
http://czunici.ra...
když vidím smutný očička,zastavím,když jen mávne na pozdraf neřeším,když potřebuji pomoct,dám to zřetelně najevo,na motorkáře si stěžuji až pak
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
když vidím smutný očička,zastavím,když jen mávne na pozdraf neřeším,když potřebuji pomoct,dám to zřetelně najevo,na motorkáře si stěžuji až pak
tak si rikam, jestli se majitelum BMW promiji v pripade nouze mavani zdvizenou pravici
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
czunici napsal(a):
tady je třeba pár fotek že tak zle nám zase nebylo
http://czunici.rajce.idnes.cz/Dovolena_2010/
pěkné fotky
jinak Láďo věř, že v každé skupině lidí jsou zastoupeni všichni - od blbců až po ty ochotné. Je jedno, jestli to je motorkář nebo jezdí jen autem. Prostě jsi měl smůlu
Že mi někdo v případě nouze zastaví spolehám až jako poslední v řadě a může to jen mile překvapit. Když vidím, že někdo pomoc žádá a je v mých možnostech, tak pomohu.
bystricke napsal(a):
tak si rikam, jestli se majitelum BMW promiji v pripade nouze mavani zdvizenou pravici
od majitelů bmw se nečeká že budou někde stát s nějakým problémemale nějak poslední doboui to bmw není nesmrtelný
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
od majitelů bmw se nečeká že budou někde stát s nějakým problémemale nějak poslední doboui to bmw není nesmrtelný
nešlo o moji s tou je to v poho,ale o motku přítelkyně..a k tomu...vesta na kufrech asi nesvědčí o tom že se chceme opalovat že??
http://czunici.ra...
czunici napsal(a):
tady je třeba pár fotek že tak zle nám zase nebylo
http://czunici.rajce.idnes.cz/Dovolena_2010/
pěkné fotky
jinak Láďo věř, že v každé skupině lidí jsou zastoupeni všichni - od blbců až po ty ochotné. Je jedno, jestli to je motorkář nebo jezdí jen autem. Prostě jsi měl smůlu
Že mi někdo v případě nouze zastaví spolehám až jako poslední v řadě a může to jen mile překvapit. Když vidím, že někdo pomoc žádá a je v mých možnostech, tak pomohu.
ja to vím,je to jen postřeh který mě zaskočil...nic víc nic míň ,jak jsem psal každý a´t si to přebere po svém....no smula to byla i s tím řetězem,mára říkal že nic takového ještě nevidě dík vaše fotky jsem skouknul hned jak marek dojel..taky snad někdy vyjdem i tam..ale kačka přeci jen vše nezvládne..ještěale časem snad jo...
no moje zkusenost v plechovce je jednoznacna ...... dvakrat jsem zastavil (poprve odstaveny ford cca 1km z kopce k pumpe) maval na me cernej chlap a lamavou nemcinou ze mu dosel benzin a ze nema penize a at od nej koupim zlatej prste a podobny k**doviny.
a podruhy .. je to tak 14 dni odstaveny BMW rady 5 silnejsi lehce pricmoudlej kravatak maval jak o zivot. tak zastavim a uplne to samy - lamavou anglictinou ze ma zablokovanou kartu a hotovost nema, ale zacal sundavat zlatej retez z krku a za 1000kc je muj.
Vysledek : v aute uz nikomu nezastavuju ikdyby se mu coudilo z motoru.
Ale zase pozitivni pribeh : pri defektu na motorce jsem hned na prvni mavnuti zastavil manika na motorce (sice mi nepomohl ale ten pocit potesil) bylo to v nejakych kotehurkach na zapade cech a nejvetsi pecka byla ze on zas nemel beno a hledal pumpu )
Upravil Majkl_GS dne 13.07.2010 09:46