Tak isto sa pripájam k www.bohemiabike.cz odbehol som si po r 1200 gs až zo Slovenska a musím povedať - super prístup k zákazníkovi hned od prvej chvíle, ochota, dobrý výber je z čoho vyberať, možnosť aj na objednávku, výborné poradenstvo k doplnkom, predaj doplnkov, komplet servis, aj komunikácia naozaj na velmi slušnej úrovni, proste
r 1200 gs - 09
No já to udělal tak že se podíval na www.mobile.de zavolal vzal auto+vozejk+eura a zajel do říše a přivez voňafku od 1majtele se serviskou mám ji 1 rok a v poho a na to ti stačí 5 tříd základky asi takle :-)))))))))))))))))))))))))
Upravil homolk@ dne 17.02.2010 15:37
Jak se do lesa salám, tak se z lesa jezevec :-)
homolk@ napsal(a):
No já to udělal tak že se podíval na www.mobile.de zavolal vzal auto+vozejk+eura a zajel do říše a přivez voňafku od 1majtele se serviskou mám ji 1 rok a v poho a na to ti stačí 5 tříd základky asi takle :-)))))))))))))))))))))))))
JJ presne tak mobile.de nebo motoscout.de a hledat.Ja uz tam byl 3x a vzdycky v pohode. Moto v super stavu,se serviskou a vsema garanckama...Staci jen vozejk nebo naky vivaro ci tranzit a sebrat odvahu zajet si tam sam. Urco to vyjde levnejc,jde jen o cas a cestu...