kim napsal(a):
Ten samý problem co napsal Spea sem řešil ve čtvrtek; náhle přestal jít tachec,počítadlo km a hodiny.Stačilo pohnout s pojistkama a je to OK pro jistotu jsem je všechny vyházel,prostříkal vše kontoxem a dal z5.
Hodiny ty fungujou, tudiz pojistka to nebude. Nemate nekdo poneti kolik zaplatit za starsi cidlo toho tacho? Mam moznost koupe z jiny motky, ale najk se nemuzeme shodnout na cene? Pripadne kolik jste kde nekdo platil za nove?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Víc jak pětikilo bych za kus drátu nedal.Pro mě by byla dobrá cena a za kterou bych případně i prodával(ale neprodávám) 300kč.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tak ted sem koukal na cenu a nový stojí cca 2000kč ale stejně víc jak 700kč bych se za to styděl chtít.Zkus ho nějak pohoupat nebo zkus jinýho-na motorkářích je žlutá 650 na díly.Na motoinzerci taktéž.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Blby navic je, ze zatim ani nevim cim ze to je. Proste nekdy jde a nekdy ne. Jak se mu chce, smejdoj tachometrovymu. Ono to ve finale ani cidlo byt nemusi.
Jj. Sory ze to vysumelo. Prostrikl jsem kontakty ridici jednotky, den s tim jezdil a vse blo Ok. Nasledujici den jsem jiz menil celou RJ a od te doby mam pokoj. Takze minimalne prostriknout kontakty.