Teda hazard, nehazard, já mně to teda osobně v krizovce prostě nikdy nedá a vždy hledám únikovou cestu, pokusím se o úhybný manévr. Racionální zdůvodnění typu, ano, teď by se mi vyplatilo spíš bourat prostě stejně nejde stihnout...
Ale jako dodatečný výmluvný argument, když se to nepodaří, dobrý
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Ale jako dodatečný výmluvný argument, když se to nepodaří, dobrý
myslis jako jak si zachranit macho-čest?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bojim se "šoférů" typu "pozor jedu"...
na černý jsou ty pruhy pěkně vidět... minimálně ve zpětným zrcátku auta snižuju šanci, že mě řidič přehlídne a šoupne mi to tam...
jak tu bylo řečeno "udělat pro to maximum..."
samozřejmě, jako povinnost je to blbost a to už třeba z důvodu zneviditelnění složek co mají reflexní prvky "povinně" (cajti, záchranáři apod.)
i já, protože jsem posera, na motorce a chci abych byl vidět na sto honů jsem pořídil reflexní helmu a to i pro Radku, (proto jsem prodával obě naše půl roku staré BMW EVO 6) a koupili jsme nové BMW EVO 6 reflex. Teď už nás s kombinací reflexní bundy přehlídne jen Steve Wonder..
i když je pravda, že to člověka nezachrání.. samo že máme xenonová a LED světla a jiné "podpůrné" prostředky aby bezpečnosti bylo učiněno zadost aby jsme riziko snížili na minimum..
jezek napsal(a):
i já, protože jsem posera, na motorce a chci abych byl vidět na sto honů jsem pořídil reflexní helmu a to i pro Radku, (proto jsem prodával obě naše půl roku staré BMW EVO 6) a koupili jsme nové BMW EVO 6 reflex. Teď už nás s kombinací reflexní bundy přehlídne jen Steve Wonder..
tu bundu bych asi nevydrzel, ale helmu samo schvaluju
zvlast pro oba... mne trvale cekaji 2x C3... ale nejak se nemuzu rozhoupat.
17 cm
V té bundě jsem viděl jezdit policajty na mašině, ale ted me poser zaboha si nevzpomenu kde to bylo !!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
hroznej topcase
17 cm
swat napsal(a):
V té bundě jsem viděl jezdit policajty na mašině, ale ted me poser zaboha si nevzpomenu kde to bylo !!!!
pripomina mi to londynskou metropolitni policii?
17 cm
Proč se preventivně nechránit, ale jsem názoru, že někteří řidiči přehlédnou i trambus s vlekem, takže ježdění na motorce zůstane převážně o štěstí.
Nerad na sebe upozorňuji. Zůstanu u reflexní černé a šedé matné a budu dál věřit osudu. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Proč se preventivně nechránit, ale jsem názoru, že někteří řidiči přehlédnou i trambus s vlekem, takže ježdění na motorce zůstane převážně o štěstí.
Nerad na sebe upozorňuji. Zůstanu u reflexní černé a šedé matné a budu dál věřit osudu.
A navíc nejsem popelář a už nikdy ani policajt
Upravil Medik dne 18.08.2010 13:56
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz