Mě se to plexi taky líbí. Vypadá to 100% líp,než v originále. A pokud to splní účel,tak proč ne... Super nápad a super lak
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pěkná práce Když říkáš že to funguje, proč ne...u řidiče je to jen o zvyku...ale co na to třeba soudruzi na STK nebo PČR? Nemáš zkušenost?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
nicmene ja osobne bych se bal bezpecnosti s takhle redukovanym zornym polem.. pokud tedy nejses ve stupackach.
V patek jsem po 200km sundal plexi od wunderlichu a vratil TT... videl jsem proste min.
Ale v tomhle jsme kazdy jiny... tak drzim palce at kvuli tomu plexi neprehlidnes neco, co bys prehlidnout nemel.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jako špatně to nevypadá, ale něco mi na tom prostě nesedí. Co člověk to názor, ale když ji miluješ, není co řešit.
BTW s tou algida skříní vzadu jezdíš i offroad?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
S tou algida skriňou jazdím aj offroad, keď jazdím vo dvojke. Ja neviem mne to tam nezavadzia, ale mám vyššie sedlo od TT(aj keď ho deklarujú oko org. výška, merali sme to a je to oproti org. o 2cm vyššie) a mám 182cm výšku. Skúsenosti s STK nemám, no myslím že tam problém nebude a s políciou zatiaľ žiadny kontakt. Ale veď KTM-ky to majú tiež nepriehľadné a nikto to nerieši. Pozeral som štít (dezerto pre F800)od TT, za slnečného počasia pohoda, ale stačí trocha prachu + zamračené a nieje to o nič lepšie.
Siso . S tou prakticky - nepriehladnosťou klasických plexi máš pravdu. Ide skôr o zladenie výšky hornej hrany štítu a očí jazdca. Ale dobrí jazdci aj tak pozerajú viac dopredu Možný problém vidím za dažda alebo po tme s krátkymi svetlami, no je to zas idividuálna záležitosť a otázka zvyku
Vypada to hezky, jen skoda ze ste netrefily stejny odstin. Kazdopadne podle me je to dost neprakticke mimo dlouhe cesty po dalnicich... kdyz jedes ve stupackach, jedes vetsinou offroad. A pri offroadu si o takovou vec muzes velice jednoduse preriznout krk .
trochu jsem si hral a udelal snad uz funkcni ochranu zadni pruziny..
viz foto:
material linoleum za cca 30Kc. Chyceno je to v horni casti pod elektronickym BOSH boxem, sroubem a 2x paskami a dole nerez plisek take s umelohmotnou paskou okolo zadniho tlumice. prichazi obdobi destu, blata a pod a tlumic bez ochrany dost trpi.
dufino přiložený následující obrázek:
[97.81Kb]
Upravil dufino dne 15.09.2010 09:43
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
dufino napsal:
trochu jsem si hral a udelal snad uz funkcni ochranu zadni pruziny..
viz foto:
material linoleum za cca 30Kc. Chyceno je to v horni casti pod elektronickym BOSH boxem, sroubem a 2x paskami a dole nerez plisek take s umelohmotnou paskou okolo zadniho tlumice. prichazi obdobi destu, blata a pod a tlumic bez ochrany dost trpi.
pěkný a jelikož je to z linolea, tak je to i čistě z přírodních materiálů..
Upravil stepan dne 15.09.2010 12:35
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
toto prepracovaniejšie riešenie šišovho nápadu je účinejšie ako ten môj pokus. Takže idem prerábať.
Ak ma oči neklamú, nahodil si E10? Tak potom napíš čo to robí /alebo nerobí/
jj E10, poprve jsem rucne prehazoval pneu. sice trochu skrably rafek, alejinak to slo Starou pneu jsem odtrhl od rafku pomoci maleho stojanu apredni sla nohou.
Upravil dufino dne 15.09.2010 13:54
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...