jsme doma po 18.050 km BMW obstali na výbornou, každé měnilo dvě žárovky H7 a ztratil se jeden šroubek z držáků kufrů. KTM nás zlobila bohužel i dál, ještě se měnilo palivové čerpadlo a několik dalších maličkostí. Nissan jedno ložisko, žárovky a výfuk upadl ale jelo se bez. Fotky budou jen třeba chvíli počkati.
easyrider napsal(a):
jsme doma po 18.050 km BMW obstali na výbornou, každé měnilo dvě žárovky H7 a ztratil se jeden šroubek z držáků kufrů. KTM nás zlobila bohužel i dál, ještě se měnilo palivové čerpadlo a několik dalších maličkostí. Nissan jedno ložisko, žárovky a výfuk upadl ale jelo se bez. Fotky budou jen třeba chvíli počkati.
uplne nahodou nejste to vy ktere ukrajinsti policajti obrali tak ze na zpatecni ceste ukrajinu objeli ?
easyrider napsal(a):
ano ypět přes Moskvu, ukrajina už nikdy, ale neříkej nikdy. Celkem na pokutách motorky a auto v přepočtu 23500kč.
tak to verim, ze to dovede celkem zkazit zacatek cesty.. Jestli mas chut tak to popis na mail ceske ambasady v Kijeve kiev@embassy.mzv.cz pry se takove pripady snazi resit mno asi jen snazi, protoze platy ukrajinskzm policajtum nezvednou..
jj svět je malý včera mi to v hospode popisoval radek z km saddlery.. asi se zná s tebou nebo s nekym kdo s tebou jel.
máš pravdu ukrajinští policisté ti vezmou ryvhle chuť, jinak na zakarpadské části ukrajiny to bylo celkem v klidu at neodrazuji zájemce o jediný opravdu hezký kousek ukrajiny. Když řekne policajt "ty bystro jechal" nebo " ty pil" tak pak máš smůlu. nejlepší bylo že když zastavili auto za prý rychlost tak se ptali kolik lidí je ve voze a podle toho byla taxa
easyrider napsal(a): Fotky budou jen třeba chvíli počkati.
Už čekáme dva měsíce a nic
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Když já nemám vůbec čas!!!! Tak jsem vám hodil na své stránky nějaké fotky at vás alespoň trošku uklidním, nejsou moc přebrané sorry, ale snad se budou některé líbit. http://www.easy-r...z/galerie/