Sirka v najsirsom bode - stred je cca. 37 cm a potom sa to zuzuje aj smerom dole to je ta klasicka sirka ako je povodne plexi a smerom hore na asi 27-28 cm.
Podla mna to uplne staci. Sak jazna na moto aje aj o tom ze fuka, sak koli tomu jazdime.
horac napsal(a):
Sirka v najsirsom bode - stred je cca. 37 cm a potom sa to zuzuje aj smerom dole to je ta klasicka sirka ako je povodne plexi a smerom hore na asi 27-28 cm.
Podla mna to uplne staci. Sak jazna na moto aje aj o tom ze fuka, sak koli tomu jazdime.
Taže v tom ofuku při jízdě máš úplnou pravdu, kdybych chtěl bezvětří a měl prachy, tak si pořídím Goldwinga, ale já chtěl Báwa a mám prvních jarních 200km a jsem úplně nadšenej jízníma vlastnostma a pohodlím. Tak jak to vypadá, tak půjdu asi do toho MRA. každoppádně díky za spolupráci a cenné rady...
horac napsal(a):
Taže v tom ofuku při jízdě máš úplnou pravdu, kdybych chtěl bezvětří a měl prachy, tak si pořídím Goldwinga, ale já chtěl Báwa a mám prvních jarních 200km a jsem úplně nadšenej jízníma vlastnostma a pohodlím. Tak jak to vypadá, tak půjdu asi do toho MRA. každoppádně díky za spolupráci a cenné rady...
Už jsi koupil MRA Vario ? Napiš zkušenost. Já zatím používám origo plus TT nástavec a přesto mám menší turbulence kolem hlavy /nad 150km/h/ a ramena.
Celková výška s nastavcem je 50cm moje 182cm. Plexi z Adv. fungule lépe.
Dík za odpověď.
horac napsal(a):
Už jsi koupil MRA Vario ? Napiš zkušenost. Já zatím používám origo plus TT nástavec a přesto mám menší turbulence kolem hlavy /nad 150km/h/ a ramena.
Celková výška s nastavcem je 50cm moje 182cm. Plexi z Adv. fungule lépe.
Dík za odpověď.
Ještě jsem nic nekoupil, nejak se vytratil peniz z kapsy a tak to musim trosku odlozit. Hned jak koupím, tak budu referovat.
zdravim. na mojej 1150gs mam po predoslom majitelovi vyssie plexi. on bol dost vysoky a aj ked to dam na najnizsiu polohu tak sa mi zda vysoke. je dake pravidlo ale ako to nazvat na vysku plexi? pozeram ponad ale ked chcem normalne vidiet musim sediet vzriamene aby som videl co najviac pred koleso. a to sa neda dlho. vdaka za radu
xNOKIAx napsal:
zdravim. na mojej 1150gs mam po predoslom majitelovi vyssie plexi. on bol dost vysoky a aj ked to dam na najnizsiu polohu tak sa mi zda vysoke. je dake pravidlo ale ako to nazvat na vysku plexi? pozeram ponad ale ked chcem normalne vidiet musim sediet vzriamene aby som videl co najviac pred koleso. a to sa neda dlho. vdaka za radu
Těžko říct, každýmu to asi vyhovuje jinak. Já třeba došel časem k tomu, že je lepší buď miniplexi, nebo fakt veliký, který mně téměř zakryje a koukám tak nějak těsně přes horní hranu. U středních výšek plexi mi vadí turbulence a to že mi proud vzduchu míří většinou přesně pod helmu... Měřím teda 193, ale mám spíš delší nohy a taky trochu kulatý záda, takže reálně sedím na mojí výšku o něco níž. Teď zrovna řeším lepší ochranu na mojí "nové" 1150 a třeba wunderlich touring scheibe, nebo jak se to jmenuje, mi moc nesedlo. Mám ale zapůjčený tobinátor, tak to ladím a nechci to zakřiknout, ale vypadá to nadějně
Maiali nel Fango!
já mám na 1100gs origo plexi a měřím 194cm a nějak mi to nevadí na motorce je totiž normální že fouká ale zase jiný plexi = trochu jiný vzhed moto, co se komu líbý at si tam dá
JT napsal:
Třeba by ti stačil jen nástavec na plexi.
Olej do převodovky a kardanu? Výrobce XY Hypoid 80W90 API GL-5
Jé to je moje fotka, ještě když jsem to měl namontovaný na Transalpu. To je tak 4 roky zpátky.
naozaj neviem ako sa cez toto da pozerat ja som nikdy plexi vysoke nemal takze mozno nie som zvyknuty. ale najviac ma hneva ked idem poceste a nevidim kvoli plexi jamy a vecsnou ich trafim
neviem ci je to prilbou teraz (ale tu idem menit) alebo tym plexi ze mam dost velke turbolencie okolo hlavy- niekedy je to dost hlucne