vím že dnešní módní trend velí - nehul- a že je mnohem zdravější nekouřit a že nekuřákum kuřáci smrdí a že kuřácká restaurace je zcela mimo mísu ale až přijde žrádlo v pilulkách, chlapi se budou depilovat, líčit a sedět společně u kadeřníka a tlachat vo tom kterej krém na prdel je lepší až všichni budou sedět doma ve sterilnim prostředí aby venku náhodou něco nechytli. Tak já našlápnu motorku (která bude zakázaná bo je to nebezpečné)a povalim na kopec k lesu (kde by se zdržoval jen magor bo sou tam klíšťata rozsévající smrt) rozdělam oheň (neekologický) a vopeču si zdravotně závadného buřta a pak hledíce na zapadájící slunce si dám cigáro a bude mi dobře i s pocitem že asi umřu předčasně.
Tančící Havran
jak to tady čtu, tak si pískám, že jsem nikdy kouřit nezačal :-D
Tedy jednou jsem se o to pokoušel a zapálil jsem filtr (davidoff) a ještě si propálil mikinu, takže tím to i skončilo.
Jinak kuřáky nic nemusím, protože hodně jich je bezohledných a zapálí si když vedle u stolu jíš, nebo u dětí, či na zastávce a ostatní to musí čichat...
I když - třeba Tobig - je v tomhle ohleduplný a tímpádem mi jeho kouření nevadí. Ale takových je málo...
Když je vůle, cesta se najde
poloSqueal napsal:
vím že dnešní módní trend velí - nehul- a že je mnohem zdravější nekouřit a že nekuřákum kuřáci smrdí a že kuřácká restaurace je zcela mimo mísu ale až přijde žrádlo v pilulkách, chlapi se budou depilovat, líčit a sedět společně u kadeřníka a tlachat vo tom kterej krém na prdel je lepší až všichni budou sedět doma ve sterilnim prostředí aby venku náhodou něco nechytli. Tak já našlápnu motorku (která bude zakázaná bo je to nebezpečné)a povalim na kopec k lesu (kde by se zdržoval jen magor bo sou tam klíšťata rozsévající smrt) rozdělam oheň (neekologický) a vopeču si zdravotně závadného buřta a pak hledíce na zapadájící slunce si dám cigáro a bude mi dobře i s pocitem že asi umřu předčasně.
Krása, líp bych to nenapsal ... rád pojedu s tebou.....
tobig
cca před 10 léty jsem sám od sebe přestal,taky najednou,přivodil sem si lehké zdravotní problémy,po roce sem začal opět kouřit (není nad dobré kamarády a mou slabou mysl)problémy byly v tu ránu pryč,říkal sem si,že s cigárama brzy zase přestanu a ejhle,nějak to nešlo,rok za rokem běžel a pokusy vyšli naprázdno,žena mi kupovala různé náplastě,cumlal sem nikoretky,dokonce i slib na nový rok mi vydržel jen 10 minut,nic,všechno zbytečný.
já si taky myslím,nebo jsem si myslel,že mi nějaká kouzelná elektrická skříňka nemůže pomoct,pomohla,ovšem nedokážu říct jak moc a jestli vůbec,každopádně mě asi nějak ovlivnila,možná elektricky,možná jen psychicky
napsal sem to sem,abych pomohl jiným,kteří stím mají problém jako jsem měl já,nedokážu už ale posoudit jestli to unich zapůsobí tím správným směrem.
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Připojuji se s držením palců. Je to o vůli. Přestal jsem po zakoupení x tého kartonu díky dobrému salátu ke svačině. Salmonela přímo ukázková. Po 2. dnech,kdy jsem prostě kouřit nemohl (nebyl čas) , jsem si řekl,že toho využiju. Zatím kroutím 22 měsíc bez a totální pohoda. Kupodivu mi ani nevadí kuřáci. Ale pochopitelně 10 kg navrch...... Nakonec, metrák je ideální váha...
newman
Huty napsal:
Zdendo, já jsem dosáhl speciálního mezistavu Hulím, jen když mám v kuli. Akorát jsem mnějakou dobu nekouřil vůbec a od té doby mám všecky hadry XXL
to znám pár lidí co to dovedou ovládat,já jsem jiný,když něco dělám,tak pořádně
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
"Odpovědný občan kouří, pije a umírá na hranici důchodového věku..."
Ale je fakt, že mám kamaráda, který podstoupil asi to samé a už nehulí 4 roky. Přibral, ale komentuje to slovy, že se mu alespoň vyhladily vrásky. A taky říkal, že měl strach, aby se nespletli a nevymazali mu z mozku něco jiného, třeba *ukání.
Ač jsem vůči podobným zázračným věcem skeptik, něco na tom asi bude.
Huty napsal:
Zdendo, já jsem dosáhl speciálního mezistavu Hulím, jen když mám v kuli. Akorát jsem mnějakou dobu nekouřil vůbec a od té doby mám všecky hadry XXL
to znám pár lidí co to dovedou ovládat,já jsem jiný,když něco dělám,tak pořádně
Jo, na to se dobře pamatuju. Lidem, co si dají tak u piva a nebo kafe jsem akorát tiše záviděl. U mě to mělo ten efekt, že jsem do sebe lil pivo od rána, abych si mohl zapálit (kafe já nerad). Prostě buď všechno a nebo nic. Bystřo, je to jedno, co ti pomohlo jako berlička, někdo žužlá sirky, jinej je olepenej flastrama, další jde k zaříkávači..........ale to opravdu podstatné je uvnitř každého soudruha. Aby jsi přestal, musíš prostě vážně chtít. Tak nějak jinak než se kecy vedou. Já jsem přestával tolikrát a za chvilku jsem v tom jel zase, protože jedna u pivka neuškodí ne? Poprvé na déle jsem přestal po nějakém zánětu v krku - fakt to nešlo. Ale pak příšel Silvestr a už to jelo. Potom po operaci kolena - neměl jsem se jak vyplazit ze špitálu na cígo a když jsem to vydržel tejden.....za půl roku jsem v tom jel zase. Prostě jsem si tak nějak přál nekouřit, ale chuť byla pořád a to přání bylo tak nějak typu podpor pro cikány - když to bude zadarmo a bezbolestné, tak to třeba přejde samo.....a ono nepřejde, jenom se to znásobí.
Naposledy před těmi 3 roky jsem se ráno přistihl po opici v koupelně se strhaným ksichtem, v umyvadle chrchel jako pajda....no a potom jsem zasunul kartáček do huby a po chvilce se zeblil jako amina, ale ne jako po chlastu, prostě nasucho z cigaret. A to byla ta poslední kapka. Najednou mě došlo, že mě to nepříjemné již převyšuje a to podstatně, že u mě to už za to nestojí, ale nemám dost sil přestat jen tak, tak jsem si mazal pro svou oblíbenou berličku - Nikorette inhalátor. Potřeboval jsem zaměstnat ruce - motorika po téměř 30 letech už byla dost zaběhnutá. Navíc jsem měl z čeho potahovat a ta pachuť co z toho leze, fakt hnus. Dneska jsem jedinej z rodiny, kdo nekouří. Všechny dcerky se stejně jako já nepoučily z chyb rodičů.Mojí ženskou bude muset přejet tramvaj, jejich rodina je vůči cigaretám poměrně rezistentní a vyznačují se dlouhověkostí, takže na cigáro nesejde - mám takovou škodolibou radost, že jsem vlastním genetickým řetězcem zajistil ukončení dlouhověkosti potomků - u nás se důchodu dožil málokdo - hurá, stát neprodělá
Pozitiva - nebleju, nechrchlám, méně smrdím, lepší opice postup křečáků zastaven, hemeroida jsem taky léta (3) nepotkal.....
Negativa - 10kg navíc a čuchometr jako vlčák. To, jak se mě zlepšil čich je vážně peklo. Kdysy jsem si myslel, že z huby smrdí tak 2 lidem z 10. Dneska to mám naopak Fakt bych rád, aby si čich vyměnil pozici třeba se sluchem a nebo zrakem. Pánové po čtyřicítce a výše myslím že vědí, o čem je řeč. Slepnu, hluchnu, ale hlavně že cejtím každý hovno na kilometr.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak co Bystřo. Skoro dva měsíce pryč a jak to pokračuje......?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi