jacob napsal:
Ta rána do řidítek byla u mě taky....ale vím jistě, že ze začátku to nědělalo, přišlo to později....postupně jsem prošel:
1, tlak v pneu
2, výměna pružin za HyperPro progresy - zjistil jsem, že v jednom tubusu byl uplně v háji olej, ale k pružinám byl jiný
Pak to přestalo
3, instalace Bituba - opět v jednom tubusu v háji olej, ale Bitubo má vlastní
Pak už rána nikdy nebyla, ale zase zlobilo na TKC i Desertu ABS....přitvrdil jsem o něco vidli a ABS se uklidnilo, rány nejsou a vidle se nenoří při brždění, ale přitom vyrovnává cokoli včetně děr po zimě uplně v pohodě. Až to v podstatě snese srovnání s 990 Adv.
Kotouče poznáš snadno, kdyby měly házet. Ale to považuji za nepravděpodobné, má to najeto minimum a podle toho, jaká je to leštěnka bouchlé asi nebudou.
Mrkni taky, jestli nehází ráfek, ale to bude asi ok a pak jestli je vyvážené kolo, ale všechno tohle bys poznal i ve větších rychlostech.
Ještě pro jistotu mrkni na vůli v krku řízení, rádo se to povoluje, aspoň mě a té ráně to určitě pomáhalo.
Diky za postrehy. Ono to neni zas takova rana, jako spis klepani. Takove podobne, jako kdyz jsou u auta vymlacene cepy. To by celkem mohlo sedet k tomu krku rizeni, vecer to omrknu
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Ja jsem nadsenej z 690 enduro s par doplnky, jako Akrap.
Ale jinak srovnavam spis s 990adv na ktere hodne jezdim stejne veci, jako na sve 800gs a uprimne, ono to take moc srovnavat nejde, rozhodne ne, pokud je 800gs bez uprav.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
Ja jsem nadsenej z 690 enduro s par doplnky, jako Akrap.
Ale jinak srovnavam spis s 990adv na ktere hodne jezdim stejne veci, jako na sve 800gs a uprimne, ono to take moc srovnavat nejde, rozhodne ne, pokud je 800gs bez uprav.
Ale jeste min jde srovnavat 690tku s 800 GS
jardajerman@seznam.cz
Ja je nesrovnavam ani v nejmensim, 690 mam prave kvuli uplne jinemu druhu pouziti. Diky casu necestuju, ale chci se za 2h vyradit v terenu a hura domu. Nejradsi bych EXC, ale servis a potreba obcas kousek vyjet....
Chtel jsem srovnavat s 990adv, ale az po dost upravach se ji priblizuju. Ale 800 ma rozhodne sve kouzlo.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Než si tu zase začnete měřit pinďoury která motorka je lepší ( ne fakt co téma to 800vs990, hicks vs jelen ) , kupte si novej motoráj je tam test paní "afriky" a paní "osmistovkové" od nestranného jezdce Bulla afričana no a myslím že ten finální rezult není zas tak špatnej ....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No jestli že má Bull mimo jiný Africu tak nevim nevim jestli to bude úplně nestranný
Jestli je ten test nebo porovnání jen na dvojstránce, nechtělo by se ti to neskenovat a hodit sem
Saše to určitě nikdo neřekne ...