Jurek napsal:
Výsledky zpracuji do konce měsíce. termín ukočení ankety je 24.11.
Ty neco ukoncis vo tejden driv a napises kdo pozde chodi... Taky jsem rad, ze jsem to nestih, delas z lidi blbce, takovouhle ANKETU si strc za klobouk, je k nicemu, ale urcite ti pomuze se zviditelnit.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Ok. Tak aby se někdo neurazil, nic zveřejňovat nebudu, jen těm kdo anketu vyplnili zašlu mail, kde těch 44 stran zpracuji. Článek samozřejmě taky do žádného časopisu nic psát nebudu. Toi aby mi někdo kdo umí kritizovat nadával, mi za to nestojí. Jsem blbec, že jsem vůbec něco na konci sezóny vymýšlel. Chtěl jsem shromáždit názory a porovnat je s ostatními. Také mne zajímaly rozdíly mezi Varadery, KTM a BMW a to zvláště v hodnocení právě jejich majitelů. K tomu mi postačilo těch téměř sto odpovědí, které byly tak rozsáhlé a jasně vyjadřující, že kdyby toho bylo více, stihal bych to jen těžko. Už tak mi to zabere aspoň dva dny. Chtěl jsem na jaro taky pozvat ty kdo vyplnili a připravit nějakou akci. Měl jsem to domluveno již na podzim, ale bohužel úraz mi v tom zabránil a akce se musela zrušit. Omlouvám se, pokud někdo cítí že jsem z něj dělal blbce. Vůbec jsem tento záměr neměl. Já myslím, že jsem zde několikrát děkoval a informoval o průběhu. Jinak, zviditelňovat se nemusím. Píši celkem dost a taky o nějakou popularitu nestojím. Tímto se omlouvám všem a slibuji, že příště už nic vymýšlet nebudu.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
www.scrc-ostrava.estranky.cz
608 822 033
V poho, tahle anketa nebyla zveřejněna pouze zde, ale i na jiných webech. Je tam respondentů dost a pro dostatečně velký počet, byla ukončena dříve. Není možno vyhodnocovat tisíc odpovědí. Také někteři se správně rozepsali a vyjádřili více větami. Prostě se to naplnilo dostatečně a právě proto abych z lidí nedělal blbce, je to oficiálně ukončeno. Raději to řekno takto na rovinu, než to nějak ošidit. Odpovědi zpracuji a odešlu těm, kdo vyplnili a samozřejmě k propagaci časopisu, ani výrobku či zviditelnění se, tenhle web používat nehodlám.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Jestli chceš, pošlu Ti výsledek abys viděl a posoudil tu práci na těch 30 %. A pak něco říkej a odsuzuj.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
tech 30 procent je trvani tvi ankety, jestlis to nepochopil... mimochodem drepim v kamionu a pripojuju se prez mobil, coz neni zrovna nejpohodlnejsi, precti si znovu cely vlakno a snad pochopis, no a jestli ne, je to tvoje vec a me je to volny.
Dávej pozor na cestu a dobře dojeď. Máš pravdu že jsem to ukončil dříve, to nepopírám. Ale jasně a srozumitelně jsem sdělil důvod. Nic se ale neděje. Nikoho jsem tim nepoškodil. Anketa je neveřjná a v mé režii a já ji na ni budu ještě dlouho pracovat. Myslím ale že vyjadřovat se že delám z lidi blbce a že si mám takovouhle ANKETU strčit za klobouk a že mi urcite pomuze se zviditelnit, taky právě takto nemusíš. Dělal jsem to s dobrým úmyslem a sklidil za to od Tebe veřejné pohrdání na tomto fóru. Nejsem urážlivý, ale taky si nenchám vše líbit. Jsme ale motorkáři a majitele BMW a ty jsi navíc kamioňák, takže já se nehodlám s lidmi stejně zaměřenými jako Ty, tady hádat. Pokud jsem se Tě ukončením ankety dotkl, moc se Ti omlouvám. Mrzí mne to, ale rozhodl jsem tak na základě plnosti požadovaných respondentů. Děkuji Ti za pochopení a přeji ještě jednou dobrý dojezd.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Většina lidí psala o svých motocyklech velice objetivně a někdo vyjádřil to a jiný ono. Navíc, pro většinu to byla i určitá rekapitulace a mohli sami i sobě vlastně odpovědět na formulované otázky. Jestli ankety v minulosti byly, nevím. Nečetl jsem. Jsou ale noví majitele motocyklů, nové motocykly, nové zkušenosti a vůbec, proč ne? Vždyť přece kdo nechtěl, tak ji nevyplňoval a hotovo? Proč to tady pořád řešíme? Prostě jsem se rozhodl ji uskutečnit, proto byla.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Jurek napsal:
Většina lidí psala o svých motocyklech velice objetivně a někdo vyjádřil to a jiný ono. Navíc, pro většinu to byla i určitá rekapitulace a mohli sami i sobě vlastně odpovědět na formulované otázky. Jestli ankety v minulosti byly, nevím. Nečetl jsem. Jsou ale noví majitele motocyklů, nové motocykly, nové zkušenosti a vůbec, proč ne? Vždyť přece kdo nechtěl, tak ji nevyplňoval a hotovo? Proč to tady pořád řešíme? Prostě jsem se rozhodl ji uskutečnit, proto byla.
asi tak
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
smazak73 napsal:
Bych ti ubral 50 procent máš čas se válet v kamionu
Musim dodrzovat AETR, bezpecnostni prestavky, ale hlavne musim dodrzovat pitnej rezim, to znamena denni davku piv, aby byla zajistena cinost ledvin
Prosím,jsem malej a mám malího(teda bawca) je to diskriminace i když není černej.
Aktivní je furt lepší než radioaktivní,nenech se nasrat Dědku seš hvězda,drž sa.
bubak
Se ví Dědku, šak víme svoje jak to často chodí *pissed*
V poho a jak na Krušnohoří? Rajtuješ tam? Pro nás to byl takový relax na tý poslední vyjížďce k Vám
Upravil Jurek dne 19.11.2010 10:39
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Každý z nás je dospělý a ať posoudí sám. Jistě se nikdo neurazil. Mazat příspěvky je škoda, lidi tak uvádíš v omyl a skrýváš objektivitu. Navíc, manipuluješ diskusi. Nech tak, jak je a ať si každý udělá názor sám svůj.
Upravil Jurek dne 20.11.2010 08:50
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Jurek napsal:
Se ví Dědku, šak víme svoje jak to často chodí *pissed*
V poho a jak na Krušnohoří? Rajtuješ tam? Pro nás to byl takový relax na tý poslední vyjížďce k Vám
Já už zazimoval,i když se trochu stydím.Nemám kvalitní hadry na zimu,držím holku v Bruselu a to je priorita.S jak nožička už chodíš?
bubak
Si piš že chodím, dokonce šlapu i na rotopedu, ale je pořád v sádře, GRGH!!!
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033
Ale věřím, že ještě letos vyjedu. Vždyť motorka stojí v garáži nabalená, od bláta, tak jak jsem s ni se zlomenou hnátou dojel.
Jurek
bmwjurek@seznam.cz
www.bmw-gs.estranky.cz
608 822 033