ochrana proti dazdu a vetru je na to ze sa 1150GSA svojho casu predavala ako nova cez pol melca dost tragicka - este horsia ako u normalnej 1150GS
u mna je to asi jediny objektivny nedostatok oproti 1200 aj ked ta na tom tiez neni extra dobre a uplne najlepsie je na tom 12GSA (na vahu som si zvykol a nevadi mi a nepocitoval som to ako nedostatok ked som presadol naspat z 1200)
mal som deflektor MRA a cosi pomohol ale nebolo to ono - znamy mi ospieval deflektor Touratech tak uz sa tesim ako ho tento rok vyskusam
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 28.12.2010 17:49
S ochranou proti větru a dešti jsem u 1150 ADV dost laboroval, nakonec kamarád skončil u deflektoru TT a já u tobinatoru od Wunderlich - je sice drahý, ale plexi je ve všech směrech (předozadní, na výšku i sklon) tak široce nastavitelné, že ideální polohu najde každý.
Kamarád Walter ze Slovenska pro mne ještě vyvíjel boční plexi deflektory jako má 1200 Adv, bohužel vývoj nedokončil, škoda že je nikdo nedělá, Wunderlich má jen deflektory mezi nádrží a válci, které se mi nelíbí a ani mi v tomto místě nechybí.