haus1 napsal(a):
pipo:
Padáky jsou od pohledu Holanovky, žejo. Tyhle mám vyhlídlý hned po Adventure-spec. Zadní nociš je taky jeho práce?
Co já vím tak tyhle jeho výrobky prodává BigHusky, nebo jsi to kupoval ještě někde jinde??
Jo a Disierto týhle motorce fakt moc sluší! Prostě náádhera. Jen jsem ještě nepřekousl tu raketu kterou za něj v TT chtěj ..
Nevim presne jestli Holan... sehnali mi je v TT, zavolej Milanovi a rekne ti vic.
A to Desierto je opravdu libuska... pristi tyden otestuji v praxi, ten stit jde fakt hodne prizpusobit na vysku i sklon.
To Pipo: nemužeš to ještě nafotit zepředu? S tím Desiertem, to fakt vypadá dost dobře... Díky.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal(a):To Pipo: nemužeš to ještě nafotit zepředu? S tím Desiertem, to fakt vypadá dost dobře... Díky.
to Pipo: za kolik byly tyhle padáky a kde jsou teda k sehnání?
"K sehnani" su u mna (Praha alebo Bratislava). Alebo dobierka.
Bud za 165 standard alebo 180 eur PRO v ciernej farbe. Robia sa aj v prevedeni nerez (ako na 1200GS) ale tie sa velmi na 800vku nehodia.
Tu su foto standard
http://www.atemoto.sk/index.php?route=product/product&path=39_40_45_96&product_id=97
a tu je ten PRO
http://www.atemoto.sk/index.php?route=product/product&path=39_40_45_96&product_id=89
To dodo-TDM:
Presne ty padaky jako jsou na fotce od bystri a zooo ( ty lepsi PRO ) mam na prodej.
Nove, pouze odzkousene, v pripade zajmu bychom cenu dohodli.
A prodl bych asi i zadni nosice. Ty mam na moto sice nasazene, najeto je s nima loni na podzim jen cca 300km bez kufru.
Duvodem nabidky je ze se mi momentálne dost libej veci od Adventure-spec.
Pres to ze je cena jejich doplnku temer dvojnasobna ..
ja mam nejspis origo a konstrukce je na pohled (i nechtenou zkousku) velice bytelna.. a podle me vypadaji i celkem vkusne, jelikoz zapadaji opticky do celkove koncepce. Lepsi foto ted nemam u sebe
parizek přiložený následující obrázek:
[167.67Kb]
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
to Haus: zájem bych měl o padáky, napiš PM cenu. Kufry budu pořizovat Traxe, na jaký kufry jsou tvoje držáky? U většiny lešení se mi nelíbí, že jsou dost daleko od mašiny a s kuframa je pak hrozně široká.. Pokud máš, pošli fotku (hlavně zezadu) a cenu. Počítám, že je budu stejnak upravovat.
haus1 napsal:
Ahoj všichni,
na 800GS jsem pro své schopnosti při jízdě v terénu začal shánět padací rám. Zatím se mi nejvíce zamlouvá ten od adventure-spec.com
( http://www.adventure-spec.com/shop/bmw-f800gs-f800-gs-crash-engine-bars/prod_121.html )
Z toho co se dá pořídit je sice nejdražší, přijde mi ale docela dobře vymyšlenej a jeho design k motorce sedne nejlépe.
Chtěl bych se zeptat jestli ho někdo z vás má a jestli ho může s klidným svědomím doporučit a taky jestli třeba někdo neví kde by se dal pořídit za nějakej lepší peníz.
Za všechny rozumné příspěvky a rady díík, M.
Čauves, Adventure-Spec - mohu jen poreferovat nemohu srovnávat, máme za sebou celou jednu sezonu pádů a modřin tak to aspoň nebude nadarmo
Plus:
Perfektně kryje plasty
Provedení, estetika
Kvalita, pevnost
Jednoduchá úprava pro zefektivnění ochrany v dolních částech.
Z Bashplatem od GIT je to hodně fajn!
Dovoz z UK snad rychlejší než z ČR.
Mínus:
Úprava spodní části
Na spodku mám pár kravin od TT trochu se to s nimi tlouklo ale žádný velký problém.
Na pravé straně u zadní brzdy je cca 3cm před ní uchycení padáku, osobně jsem ještě nezadrhl ale je to tam takové divoké chce to vidět (když tak udělám fotku).
A jedno opravdu velké mínus, mám 176cm a v místě kolen mám jen pár centimetrů volného prostoru od padáku. A opravdu netuším kolik volného místa by zbylo někomu vyššímu než jsem já.
Upravil NakasiBMW dne 06.02.2011 14:38