raptor napsal:
počuj pičksi alebo mi budes hovorit raptor alebo ma neoslovuj? co ty na to?
tak ja uz jsem si dosahnul sveho, takze mne uz je to nejak jedno.
Jenom bych necekal ze to bude tak jednoduche
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jinak na to jak dlouho sem pises jses obcas jak forova panna
17 cm
hicksi zamysli sa nad tym co ta viedlo k tomu aby si ma chcel nasrat - samolubost? pycha? nasral som ja teba predtym ked som poukazal ako si protirecis?
ak si myslis ze si ma nasral....? ok, kludne si to mysli dalej
Kucííí, nevzdálili jsme se už trochu od tématu? Já se divim, že vás Hicks může ještě tak nadzvednout.
Navíc vnímání podvozku navíc při velmi osobitém používání každého z nás je velmi rozdílné....já třeba pěl na podvzek chválu prvních 3tis km než jsem se seznámil a pak testnul 990adv....a pak jsem začal řešit, kudy dál. Ale znám kluky, kteří opravdu umí a na sériovém podvozku nebo max s progresy zvládnou to, co já nedovedu ani s odladěným podvozkem. Tém, že jsem tunil se jim aspoň se svým spíše neuměním přibližuji aspoň trochu.
Myslím, že se tu tedy asi nemůžeme moc dohodnout. Trochu mě mrzí, že téměř každé vlákno se změní v ostrý dialog mezi Hicksem a jeho svatou válku za 800GS a ostatními. Alespoň tak to vnímám já a když se pak něco snažím dohledat, je tu hrozně balastu.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Ej ale sa to tu rozbehlo... niektorí diskutujúci by si mali zrepasovať vlastné pružiny a tlmiče, lebo ich to tu vyhadzuje zo sedla ...
Dodo-TDM pri prednej Scorpion AT a zadnej TKC alebo E10 môžem podľa kvality asfaltu pustiť riadidlá do 120 km/h. Vlnenie začína od cca 190, vtedy už treba stískať nádrž - originál podvozok, sólo iba s vrchným kufrom. Ak chceš často a dlhodobo cestovať 160 pridaj jeden zub na pastorku, no v teréne ak nie si aspoň priemerný to budeš mať ťažšie.
AK sa to vlní od 140 a nebola to len nejaká turbulencia, potom skús hladať v: gumy ,ložiská kolies a krku, doziahnutie osi kyvky, hádzanie ráfikov nevyváženosť.
raptor napsal:
- F800GS nema prepakovanie na zadku co tej motorke vycitali ini jazdci ako si ty alebo ja
servisak napsal:
Týjo takže KTM od BMW !!! Tak to v tom případě řeší opravdu jen ten tlumič
Raptor, už som to tu viac krát čítal, že to má ako KTM a tej to nevyčítaju? A mimochodom čo to vlastne má boxer pod sedlom ?
p.s. prepákovanie alebo tlmič považujem za rovnocené systémy, každý má svoje výhody aj nevýhody.
jacob napsal:
téměř každé vlákno se změní v ostrý dialog mezi Hicksem a jeho svatou válku za 800GS a ostatními.
to neni pravda, akorat reaguji kdyz nekdo pouziva lzive ci pololzive argumenty, ktere se tu pak navic opakuji jak to od sebe nekteri mistni vedatori odkoukavaji
Fakt je ten, ze mezi osmikilarema je dost divnych majitelu, kteri ani vlastni moto nejak extra radi nemaji a akorat nahravaji rejpalum. Nevis o tom neco?
17 cm
- doporucujem, aby sem na toto konkretne forum pisali len majitelia tejto motorky - inac to je fakt nanic cele a su tu strasne skreslene info atd
- toto je cestovne ENDURO, kazdy "normalny" clovek vie, ze to znamena na ceste jazdu cca do 140 km/h
- Hicks je majitel tejto moto, ma vlastne skusenosti, a pise fakty, co som si vsimol vo viacerych temach, a paci sa mi to, ze obhajuje casto original veci BMW alebo touratech / ja som taky isty- kvalita /
kola12345 napsal:
- Hicks je majitel tejto moto, ma vlastne skusenosti, a pise fakty, co som si vsimol vo viacerych temach, a paci sa mi to, ze obhajuje casto original veci BMW alebo touratech / ja som taky isty- kvalita /
Majte sa dobre a prijemne cestovanie.
wow! krasne napsane, dekuji
jo a take gratuluji k dobremu vkusu
17 cm