Ale hovno gej party.Kámoši ze zaměstnání... jedem do tej Prahy,za dalšíma co už u nás nemakaj a zakalit s partou co jsem tam měl za svého krátkého působení tamtéž.Kapiš? A každej z nich je z jinýho kouta Čech,tak chrápou dp soboty u mě.Tak nevysírej holomku!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ale to nám stejně Emília nevrátí... Když jsem ho naposled viděl měl oči jak mixomatózní králík..
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal(a):
Ale to nám stejně Emília nevrátí... Když jsem ho naposled viděl měl oči jak mixomatózní králík..
**** to mi neříkej hergot,že je to tak vážný! Já si taky dokázal najít čas na návštěvu webu a projížďky,ať sám,nebo s bejvalou Je to hovno chlap!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Měl by si pustit kazeťák na plný koule,pak by se třeba zase na chvilku ukázal...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Měl by si pustit kazeťák na plný koule,pak by se třeba zase na chvilku ukázal...
pustit jako pustit,nebo pustit jako pustit?
Remus511 napsal(a):
ty vole jen aby ho nevykrmila neupekla na česneku... na druhou stranu kdo by to žral
ať si nemyslí,že ho tam má na krmníku.Méňe žrát,více běhat.Vždyť prasknete,čuňata
Unesem ho a budem muset aplikovat léčebnou kůru s motorovým olejem a kardanem přes hrb.Jinak nevim
Emile koukam,ze jedna z tvych schizofrennich osobnosti ma dnes narozeniny! Tak vse nej!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!