Není to a je to v kuse - 52 dnů 19000 km sranda max den po silnicích asi 1500 ale počítám to spíš na hodiny... líp to vystihuje
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Nejvíc km nonstop jsem jel Neratovice- Dubrovnik 1304km samo,že pauza natankovat a hned vyrazit v Dubrovniku na mostě hodinka spánku to nás dojely autaři a hup až do Kotoru(Černá Hora)cca85km.To vše s kuframa a přítulkyní za sebou.
V kuse bez sesednuti 500 km. Jinak se jezdivalo 600 - 800 km denne. Ted radeji 400 - 500 km za den, klidecek, pivicko, koupani, kochani. Rekord asi 3600 km za 6 denni dovolenou, z toho 2 dny lenoseni u more, v prumeru to vychazelo na asi 10 hodiny denne v sedle.
Mně italové loni tak naštvali že jsem v 21.00 hod v městě Spezia se sebral se ženou a přejeli jsme přes noc k švagrové do německa do Heilbronnu cca 800km. Ráno v 8.00 jsme byli na místě. Akorát mně štve že jsem jel v noci a nic jsem s tý cesty nemněl. Jinak se jelo dobře.
Někde tu o klubu Železných zadků psal TomášTT
Tak tohle jsou fakt správní magoři http://www.ironbu...efault.cfm
Podmínka přijetí do klubu - 1600 km za 24 hod, a mají tam i akce 17000 -20000 km /14 dní...
Se svými 1200 za den jsem jen pouhý čekatel...
Je ale fakt, že v USA a Kanadě nemají mimo města tak přeplněné silnice jako v Evropě, tak to se jim pak brázdí kontinent z jedné strany na druhou..
Teda koukám, že jsem žabař. V autě jsem sice dal ve dvojku za den Ostrava-Paříž 1500 km, ale na motorce za den max 600km.
Nevím kolik se dá vydržet střelbou po dálnici, ale asi to letos v létě zjistím. zatím se snažím plánovat max. 700 za den, abych taky něco viděl. I to už považuji za zrychlený přesun. No uvidíme.
Pája
Ja jsem polykac kilometru. Rano za kuropeni nasednu a jedu non stop, dokud nedorazim do cile at uz na motorce nebo autem. Muj rekord je asi opelem kadett 1,7 d z cech pres svycarsko a italii do saint tropez v jizni francii, kde jsem nalozil kamarada a jel do Delfzjilu na severu Hollandska, kde jsem zaprahnul karavan a sustil ho zpatky do cech. Nevim, kolik to je km - neco pres 3000? Trvalo mi to 48 hodin non stop. Na motorce nejhorsi jizda byla predloni v rijnu, kdy jeden den bylo 20 stupnu a teploucko a pres noc se ochladilo na -5 a napadlo 5 cisel snehu. Jel jsem zrovna 1600 km z Anglie do cech. Vyhrivany ruce mi vyplivly v Belgii. Celou cestu prselo, snezilo, foukal uragan a silnice byla namrzla. Vyrazil jsem ve 4.00 rano a do Cech dorazil ve 23.00. Musim priznat, ze mi ztuhnul usmev...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
bluesbery napsal:
Se svými 1200 za den jsem jen pouhý čekatel...
my mame taky pres 1200 za den a uz v tomhle nezavodim ...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
moje maximum na motorce bylo 1200..ještě na varaderu, tak 4 roky zpátky..z toho asi 400 v dešti..nádhera
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Na 1100GS v roce 1999 z Francie 1125 km, v r.2005 kolem republiky 1250 km. Ale nejvíc si cením předloni kolem republiky 1003 km na mém expedičním maxistroji:
Ivan přiložený následující obrázek:
Přesun z Černé Hory z města Bar domů ještě na bejvalce TDM850 1250km cca 18hodin jízdy,z toho asi 700 v ukrutným lijáku a jelikož jsem měl jen spacák na spaní tak jsem si řekl že to prostě musím dát. Navíc to bylo přes noc tak jsem pak dva dny doma chrápal. Samozřejmě malé pauzičky na retko,vychcání a nějakej dlabanec
Jedu? Tedy žiju!
Magoss - bydlím v Bolehošti nedaleko Týniště, tak by to neměl být velký problém, klidně se stav, Gorča stojí v obýváku a těší se na další expedici...:-)
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan- Moc děkuji za nabídku a určitě jí využiju:-) bydlím kousek od tebe se dá říct tak pak nějak z jara bych napsal či cinknul a dojel bych juknout :-) možná bych vzal ještě jednoho kolegu z práce jestli by to bylo možné je to taky takovej správnej blázen motorkář a tvoje gorča se mu moc líbila když jsme četli váš cestopis v časáku