Jo, jo, to už jsou pak dvou a tří-vrstvé lamináty. To už jsou dost specifické vlastnosti. Nejlepší je dát na "zdravý selský rozum" a právě ty zkušenosti a rady. Trochu pokoukat po trhu co kdo nabízí, trochu se poptat na názory a taky se trochu poradit se svou šrajtoflí.
Batman forever :-)
paulik78 napsal:
Jsi si tim zehlenim jistej? Ja bych to teda neriskoval, vsechna ta funkcni vlakna jsou umelotina a 60 stupnu uz je, podle me docela riskantni...
Teď jsem koukal na svoji bundu co mám na sobě. Má membránu Gelanots (mimochodem slušná alternativa Gore. Vyrábí to Toyota corp) a tam je značka "vlažné žehlení", takže 60 by mělo být ok. Každopádně to bude na cedulce bundy uvedeno.
Kalut napsal:
Joni , hlídej ceny a poznáš , že se tam čas od času dají pořídit kalhoty i za 150EU , to je 3600kč . To se mi opravdu nezdá mnoho
Je to přesně o tom: někdy narazíš na kalhoty nebo bundu (nebo cokoliv jiného) v super akci "za hubičku" a nemusíš kupovat to nejdražší, co najdeš, protože nejdražší neznamená nejlepší. Ale vyznat se ve
všech těch materiálech, co současný trh nabízí je občas složité. *hmm
Souhlas: cena není zlá. Ale kde máš nějaké chrániče - kolen, boků..... Jaká je odolnost proti oděru? a dáš ty kalhoty přes krosové boty? Vždycky musíš posuzovat více aspektů.
Souhlas: cena není zlá. Ale kde máš nějaké chrániče - kolen, boků..... Jaká je odolnost proti oděru? a dáš ty kalhoty přes krosové boty? Vždycky musíš posuzovat více aspektů.
Myšleno místo nepromoku, na stávající oblečení (třeba bez membrány) někdo to tady už psal. V podstatě je to k tomu i tak určený.
Když je dáš přes kanady, tak je dáš i přes krosový boty.
Kubrte co ty na to :-)
Upravil Kubicek dne 15.02.2011 23:30
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS