"Motocykl je mnohem větší zbraní než auto," prohlásil po jednání vlády ministr Bárta.
Přidané 04.03.2011 20:46
Jarys napsal:
ty jsi takový ucho jo
se musím zastat zetora, jaký ucho????? já když kupoval geso tak mi bylo 20let, a to už ho mám 8 letto ještě válná většina zvás o modelu bmw GS ještě ani nevěděla jen tak dál zetore
"Motocykl je mnohem větší zbraní než auto," prohlásil po jednání vlády ministr Bárta.
Přidané 04.03.2011 20:57
Jarys napsal:
Bárta je divnej už jen podle toho jak chodí oblečenej atd, proto se ani nedivím že z něz vylezla taková kravina. Na druhou stranu si myslim že na tom odstupňování ŘP něco pozitivního je,ono je dost bída když dostane kluk k 18 třeba R1 když předtím jezdil max na fichtlu. Nikomu to nevnucuju je to jen můj názor
No to je sice hezky, že na motorku bude moct až od 24, tak tatínek koupí nějaký našlapaný auto nejlépe tak BMW a aspon 3 litr a to můžem sebou vzít ještě tak 4 lidi který poveze a 5 co jich pojede proti. A věř že už jsem to několikrát viděl, jak fracek bohatýho tatínka někoho smetl s velkým těžkým autem. Tak tohle je fér?
Jsou to všechno jen alibistický keci, kdo má v hlavě vypatláno tak mu nepomůže ani když mu bude padesát.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Přidané 05.03.2011 01:39
Od 17 let může člověk lítat s letadlem, v jednadvaceti může bejt prezidentem a na motorce od 24let???
Když doloží žadatel, že má dva roky praxi na 125ce může dělat papíry v 21letech. Jak to doloží??? motorky nemají tachografy a digitální karty....
Banánová republika hadr. Mam pro syna připravanýho Biga, že si teda počká eště tři roky, ok, ale šest let??
Impotent co tohle vymyslel je odborník kterej nikdy neseděl na motorce. Afrika,Big, choper s litrovim obsahem a víš neni nic proti nadupanej stopětadvacítce, navíc ta stopětadváca je rychlá, lehounká a nestabylní.....
Mě zmrzačila bába když sem jel 38k/h na choperu 250(podle soudního znalce), prostě to ve městě vohla do leva, že má auto blinkry asi nevěděla.
Ve středověku byl člověk ve čtyřiadvaceti skoro stařec, jenže dneska je člověk dospělej v 16ti. No a jestli je někdo magor, nebo lempl tak se zabije ve 30ti na mopedu.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Přidané 05.03.2011 08:21
po precitani vo co go sa vo mne rozlial sladky pocit ulavy
nielen slovaci maju vo vlade populistickych keketov ktori nevahaju hladat popularitu na ukor malej ale o to kontroverznejsej skupiny ludi (tento krat ludi okolo motoriek)
a to co som chcel napisat k teme uz za mna napisali kubicek aj vodnik
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 05.03.2011 08:26
Přidané 05.03.2011 09:39
basto napsal:
Jarys napsal:
ty jsi takový ucho jo
se musím zastat zetora, jaký ucho????? já když kupoval geso tak mi bylo 20let, a to už ho mám 8 letto ještě válná většina zvás o modelu bmw GS ještě ani nevěděla jen tak dál zetore
jo pod to se podepíšu krví (cizí), co má věk společnýho s řízením motorky???
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Přidané 05.03.2011 09:45
VasekBohnice napsal:
basto napsal:
Jarys napsal:
ty jsi takový ucho jo
tak vetsina lidi s vekem dostava trochu rozum, na druhou stranu by melo byt mereno vsem spravedlive.
Zatim to ale vypada na hon na motorkare obecne a motoomladinu specialne.
Evidentne maji panove legislatifci minimalni zkusenosti s motorkama. Treba na moji Pragovce ani Aprilii se snad neda jezdit pomalu. Musis to drtit 1) aby to vubec jelo (aprilka) 2) kvuli prubeho tocivyho momentu (Pragovka).
---
s cim by se meli poprat je myslim obecne povedomi, ze kdo jezdi na motorce rychle, nebezpecne a nejlip bez pancerovani, je za frajera. No jo... chybi tu vzory...
Upravil hicks dne 05.03.2011 09:47
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 05.03.2011 09:48
Ono vůbec z jejich firmy VV s.r.o. lezou samý chytrý věci, jako třeba před časem z p. ministra Džóna, že by všichni žadatelé o zbrojní průkaz měli prodělat psychotesty, už teď vás může váš ošetřující lékař poslat na psychovyšetření když si není jist vaším psychstavem při žádosti o zp, stávající držitelé při každém pětiletém prodloužení(300000x2500=750 000 000Kč), důvod byl páchání trestných činů s legálně drženou zbraní, což jsou nakonec podle statistiky pouze 17 promile za rok (52 trestných činů na 300000 držitelů zp). Za chvíli budou zas chtít zavést psychotesty i pro všechny držitele řidičských průkazůBMW R 1250 GS Exclusive
Přidané 05.03.2011 09:57
VasekBohnice napsal:
basto napsal:
Jarys napsal:
ty jsi takový ucho jo
Panove, bezte se mrknout do squattu a vlakna o zetorove adv, po procteni nebudete mit nejmensi pochyby, ze to Jarys nemyslel zle
Zetor: me je 23 a GS mam rok
Upravil Fila dne 05.03.2011 09:59
R 1100 GS
Přidané 05.03.2011 10:15
Fila napsal:
VasekBohnice napsal:
basto napsal:
Jarys napsal:
ty jsi takový ucho jo
Panove, bezte se mrknout do squattu a vlakna o zetorove adv, po procteni nebudete mit nejmensi pochyby, ze to Jarys nemyslel zle
Zetor: me je 23 a GS mam rok
no vždyť! ani my ne!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Přidané 05.03.2011 10:50
hicks napsal:
VasekBohnice napsal:
basto napsal:
Jarys napsal:
ty jsi takový ucho jo
tak vetsina lidi s vekem dostava trochu rozum, na druhou stranu by melo byt mereno vsem spravedlive.
Zatim to ale vypada na hon na motorkare obecne a motoomladinu specialne.
Evidentne maji panove legislatifci minimalni zkusenosti s motorkama. Treba na moji Pragovce ani Aprilii se snad neda jezdit pomalu. Musis to drtit 1) aby to vubec jelo (aprilka) 2) kvuli prubeho tocivyho momentu (Pragovka).
---
s cim by se meli poprat je myslim obecne povedomi, ze kdo jezdi na motorce rychle, nebezpecne a nejlip bez pancerovani, je za frajera. No jo... chybi tu vzory...
ono samotná filozofie regulace dopravy je absurdní, když si vezmu, že každý řidič má různé zkušenosti a fyzické a psychické kvality, reaguje jinak na stres, je či není schopen sebereflexe, všechny tyto hodnoty se mění časem z krátkodobého hlediska (ráno vs. večer, den vs. noc), situací (dopr. zácpa/volná dálnice, déšť/slunko), ale i dlouhodobě (17/47/74 let) a přitom platí pro všechny stejná pravidla za všech okolností, u školy je 30km/h, i když je neděle v noci atd. - nepřináším ideální řešení, jen úvahu
toto pochopili soudruzi u koryta správně, že lze diferncovat - a chopili se toho populistickým nástrojem, aby poštvali většinu proti menšině a získali body=hlasy=vliv=moc=PRACHY
všeobecně je tímto krokem zabito několik much jednou ranou - mj. se odvádí pozornost od toho nejpodstatnějšího - postupné utahování šroubů salámovou metodou - kdyby nám to, co se děje za poklonkování masmédií naservírovali všechno naráz, většina lidí by byla dotčena naráz a byl by problém i pro kormidelníky - každý jsme v několika podmnožinách zahrnuti - když se obětuje několik podmnožin tak, aby si většina myslela, že je to v jejich zájmu a tyto podmnožiny se silou utahují postupně, ne naráz, je to výhra na celé čáře - ne pro občany
IMHO je problém v dopravě u nás jinde - zcela cílené přereglování (asi nejen v dopravě) za účelem zmatku v zákonech a úpravách a především jde o to co nejvíce vystresovat řidiče, aby páchali co nejvíc chyb = co největší sekundární zdanění > mě nejde o to neplatit daně, jde mi o to platit daně transparentně a účelově vynakládat získané prostředky > ze všech z nás si tito vychcánci dělají prostě pr*del a bohužel zatím neznám řešení, jak z toho ven - buď se s tím smířit, bojovat s tím veřejně či tajně, zahustit problém a uspíšit pád celého systému, nebo se odstěhovat
např. v Paříži si nechali udělat rozbor dopravy a jejích slabých míst, neboť přes/pro čím dál větší regulace doprava byla více a více komplikovaná
inu chytří lidé na radnici si řekli "čas jsou peníze a čím více času stráví občané v dopr. zácpách, tím méně peněz vydělají a tím méně peněz vybereme" a nechali si vypracovat rozbor - výsledek? nejen že zmizela valná většina semaforů a příkazových/zákazových dopravních značek, ale také vodorovné značení jízdních pruhů - úžasná věc - na červenou se postaví místo jednoho auta i dvě vedle sebe, dále několik motorek a skůtrů - na zelenou se někdo rozjede pomaleji někdo rychleji a za křižovatkou už jedou za sebou! zmaximalizovaná průchodnost dopravy par excellence
naši loupežníci jdou na to obráceně, jak ten blbej sedlák, co říkal "sotva jsem toho koně odnaučil žrát, tak si chcípne"
fakt nevím, jak z toho ven, do dobře myšleného systému demokracie se dostal virus, myslel jsem, že republika je neprůstřelná, ale také se už začíná pomalu drobit - ke studiu doporučuji témata zde http://www.backwo...ira90.htmlhttp://www.dfens-...2008092102Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.