Chose napsal:
Jakou cestu volite pri ceste z CR do Recka, pripadne co po ceste neminout?
V podstatě jsou dvě možnosti pokud chceš jet na mašině. Pohodlná asfaltová verze přes Itálii a pak trajektem do Řecka (těch možností je spousta) a nebo cesta přes východní země, která je tak trochu víc adventure ale dá se to i tudy celkem pohodlně asfaltově (přes MaĎdarsko, srbsko, Bulharsko do severního Řecka) Pokud máš radši divočejší cesty, tak jee tu cesta přes Albánii která je prej krásná a to by ti poradili některý kluci tady co tam jeli.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Chose napsal:
No pro me je cesta tak nejak i cil :-), navic na lodich bleju
Tam bych chtel jet pres Madarsko-Srbsko-Makedonii-Recko
Zpet Recko-Makedonie-Albanie-Cerna Hora-Bosna a Hercegovina-Madarsko-CR
Pro me nezname zeme Srbsko, Makedonie, Albanie - co po ceste neminout, nebo naopak cemu se vyhnout, silnice v Albanii ...
O Recku je toho tady dost
Plánuji stejnou trasu někdy na září 2011... já mám na to 9 dní od soboty do neděle další víkend. Je to našlapané, ale víc času nemám.
Kdy chceš jet ty?
Pája
Chose napsal:
No pro me je cesta tak nejak i cil :-), navic na lodich bleju
Tam bych chtel jet pres Madarsko-Srbsko-Makedonii-Recko
Zpet Recko-Makedonie-Albanie-Cerna Hora-Bosna a Hercegovina-Madarsko-CR
Pro me nezname zeme Srbsko, Makedonie, Albanie - co po ceste neminout, nebo naopak cemu se vyhnout, silnice v Albanii ...
O Recku je toho tady dost
Plánuji stejnou trasu někdy na září 2011... já mám na to 9 dní od soboty do neděle další víkend. Je to našlapané, ale víc času nemám.
Kdy chceš jet ty?
Máš nějaké tipy co po cestě neminout? Dnes jsem přečetl pár cestopisů Srbsko i Makedonie vypadá na pohodu (v Makedonii nebudu nic vymýšlet půjde čistě o tranzit). V jednom z cestopisů borci spali na divoko, penzion využili jedenkrát ... tak mě začiná napadat obdobná myšlka a až v Řecku bych využil nějakého příbytku.
To je zhruba 5 tisíc km???Holej nesmysl se takhle štvát s tak málem času.Nebudete dělat nic jinýho než se celý dny honit v sedle,ale pokud je to cílem tak to jo.
To Chose:
Můj cíl je cesta sama.... Co nejdřív přejet SK, H, srbsko a pak se kochat cestičkami přes hory. Dojet k Soluni k moři a smočit nohy v moři... Pak přejet hory v Řecku na západ zase k moři.... Další moře v Albánii....No a pak přes Černou Horu domů. Pošlu ti mailem hrubý plán s mapkama.
Aaaa nepošlu, nemáš mail v profilu. Je to 4032km v googlu. V přesunu mam spousty km denně a pak cca 350-400 za den.
Upravil paja1 dne 18.01.2011 18:34
Pája
Fanos Rusicka napsal:
To je zhruba 5 tisíc km???Holej nesmysl se takhle štvát s tak málem času.Nebudete dělat nic jinýho než se celý dny honit v sedle,ale pokud je to cílem tak to jo.
Jak se to veme, např loni to bylo 3600 km za 6 dní a to jsme se první den zdrželi na Balatonu. Užili jsme si to, i když 2 dny byli náročnější ... spíš než válecí dovolená to byl rychlejší kroužek zemí nenavštívených, aby jsme si udělali obrázek.
[quote]paja1 napsal:
Můj cíl je cesta sama.... Co nejdřív přejet SK, H, srbsko a pak se kochat cestičkami přes hory. Dojet k Soluni k moři a smočit nohy v moři... Pak přejet hory v Řecku na západ zase k moři.... Další moře v Albánii....No a pak přes Černou Horu domů. Pošlu ti mailem hrubý plán s mapkama.
Aaaa nepošlu, nemáš mail v profilu. Je to 4032km v googlu. V přesunu mam spousty km denně a pak cca 350-400 za den.[/quo
Hrubý plán mě zajímá, email by jsi už měl vidět, takže budeli čas a chuť mailni. Díky.
Kempy stojí leckdy podle ****u.....oficielně se kvůli požárům na divoko nesmí....neoficielně může.....jako v Řecku všechno...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."