no mi sebou třeba vozíme taky sadu na lepení defektů,náhradní duše,pumpičku,tekutej kov na lepení netěsností,nějakou tu izolepu,trošku toho nářadí,olej do motoru
Já používám toto:
A) stan Jurek Dome (2 vchody, pro 3), samonosný včetně tropika - jde tedy postavit kdekoliv a je možné ho vcelku bez problému přemisťovat
spacák Rock Empire Polar - je tušim české výroby a používá stejné vlákno jako NorthFace (Polar 4D) - z umělých vláken jedna z nejlepších voleb poměr cena / váha / velikos
C) začal jsem jezdit s benzíňákem - mám MSR Whisperlight Int , dneska bych šel spíš do nějakého s kovovou mechanikou.
D) Samonafukovačka Yate - skoro jako thermarestka (stejná váha, stejná velikost i po sbalení), akorát za půlku.
E) Stará česká vojenská celta - dávám pod stan, pokud sou šutry, jinak používám jako stůl, deku na louce, plážové lehátko, při opravě motorek atd...
F) rychleschnoucí ručníky jurek sou maximální vychytávka
G) provaz, kolíčky
H) kurty
I) no a minulý rok jsem ověřil, že je maximální vychytávka vozit ty kempingové židličky trojnožky (cena asi 4 E u Louise). Původně jsem myslel že to je kokotina, ale občas si normálně sednout je fajn
jo ty židličky není uplná kravina,ty jsou dobrý,je opruz když si není večerna co sednou,taky je vozim a bez nich bych nejel,ještě je dobrej i stoleček,loni sem měl takovej dělanej a byl přidělanej dole pod kufrem,ale prodal sem ho i s těma kuframa,byli to ty originály,teď budu jako stoleček používat jedno víko od hliníkáče,musim kněmu vymyslet ještě nějaký šikovný nožičky a bude o supr
....jak si to tady tak čtu, musím se přidat, ty trojnožky židličky jsou bezva, pokrátil jsem nohy o 2,5 cm a vejdou se do kufru, vozím je sebou i na celodenní vyjížďky, na kafe z termosky v přírodě při projíždění těch nejzapadlejších míst, je to fajn relax.
sem rád že sliším někoho kdo je uříznul a je spokojenej,já sice trojnožky nemam,ale kámoš je chce pořizovat a měl právě problém stim že se nevejdou do kufru,a tak semmu řikal ať je normálně skrátí a on řikal že neví jestli stoho nebude padat a tak,takže konečně důkaz že nebude
My používáme stan od High Peak pro 3 a vejdeme se s hadrama a s veškerejma věcima v pohodě (mám už 10 let a bez problémů). Spacáky používáme Coleman Biker a zatím drží (i po 7 letech). Koupil jsem i nafukovačky High Peak, ale ty se po 4 letech prodřely a brutálně ucházely švy, tak se nedaly už opravit a musely jít do koše. Když jsem byl loni na Deutsche Alpenstrasse, tak jsme náhodou sehnali v akci samonafukovačky od Salewy a paráda (1 vyšla na 26 E) - jsou s kovovým závitem a zatím maximální spokojenost. Jinak vařič používám od Campinggaze (mikro) a jsem velice spokojenej a bombičky mají všude (zatím jezdím po Evropě, a tak jiný typ zatím neřeším) - navíc mám i lampičku. Židličky máme z Tesca velký rybářský, nerezový skládací stolek - to dávám ke stanu do 50 lt válce a pokládám na top case.
Ohledně stoliček.
Velmi se mi líbí varianta TT - sedátko na samonafukovačku. Trojnožky mám , ale toto se mi líbí hlavně z důvodu možnosti opření a také kompaktnosti.
Používá to někdo?
Neprotrhlo se to?
MARTIN1
Používám tuhle verzi:
http://www.touratech.com/shops/015/images/artikel/BIGIMAGE/01-070-0292-0_I_01.JPG
Mám to na té nejmenší karimatce asi 4 roky. Přiznám se, že na tom zase až tak často nesedím, nejsnadnější je pro mě sednout si na kufr. Nicméně dělají se dvě verze - jedna co má potah na celé karimatce a nemá výztužné tyčky, druhá je to na obrázku co mám já. Je stabilnější ale před sbalením se musí tyčky vytáhnout.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Děkuji za radu. Chtěl bych zvolit variantu Trekker Chair 25 Therm-a-Rest
for 64 cm. Z důvodu kompaktnosti atd.
Otázka, kt u toho vyvstává je Bude to držet bet Tyček?
Nebo raděději zvolit to co doporučoval ty ,tedy Trekker Lounge 25 Therm-a-Rest for 64 cm? MARTIN1
Zapomněl jsem vám kluci poděkovat za ty skvělý rady. Jen si teď lámu hlavu, až to všechno koupím, kam to narvu, když ta moje princezna toho ssebou tahá jak na módní přehlídku. Ještě že netahá ty plyšáky.
Nesnášel jsem jednoválce a endura, ale Bavoráček mě dostal. Prostě láska na první plyn.
Zaujal mě stan od Ferrina T-HOME 3 - ten stím střešním oknem (jsem trošku romantik)
Má s ním někdo zkušenost?
I když bych to nejraděj vyřešil jako Zmijon a Low. Móóóc dobrý. Nesnášel jsem jednoválce a endura, ale Bavoráček mě dostal. Prostě láska na první plyn.