Mediku,já si nechával pouze přetáhnout sedlo u chlapíka od nás,cena byla 200kč za materiál a práci a dneska jsem se bavil s kámošem a ten mi řekl,že tento člověk stoprocentně i upraví vnitřek sedla.Živí se jako restaurátor starýho nábytku.Kdyby jsi měl zájem,tak tady je číslo: 602/741763
Nevím už,jak se pán jmenuje,ale je to Pardubák a pracuje v Chrasti a je moc šikovnej.Co vím,tak sedla přetahoval a upravoval asi 4 bikerkům z naší bandy...
Upravil Kubrt dne 16.11.2010 14:53
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jencekgs napsal:
To medik, myslím že Jarda reagoval na totok "ale ženskou mám pořád navalenou na zádech "
Taky jsem koukal a hned to upravil v odpovědi. Jsi rychlej jako blesk Ale i tak jsem se nasmál, bo má velitelka je poněkud specifická (asi jako každá) a vzdálenost s ní ujetá "po požití" by se počítala na metry, možná centimetry. Mám se rád a ženské dokáží zabíjet obzvláště záludným způsobem Stejně je to všechno daň za věk a spolužití. Když si vzpomenu, jak člověku před 30 lety dělalo dobře, když tů babu měl opravdu pěkně navalenou na zádech a ještě člověka pěkně objala.......a dnes chceme každej svoje pohodlíčko
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubrt napsal:
Mediku,já si nechával pouze přetáhnout sedlo u chlapíka od nás,cena byla 200kč za materiál a práci a dneska jsem se bavil s kámošem a ten mi řekl,že tento člověk stoprocentně i upraví vnitřek sedla.Živí se jako restaurátor starýho nábytku.Kdyby jsi měl zájem,tak tady je číslo: 602/741763
Nevím už,jak se pán jmenuje,ale je to Pardubák a pracuje v Chrasti a je moc šikovnej.Co vím,tak sedla přetahoval a upravoval asi 4 bikerkům z naší bandy...
Díky Kubrte, já už ho nechával jednou potáhnout, ale to jsem netušil, že bude potřeba i přetvarovat (že vůbec budu jezdit ve dvou) Jenže problém je v tom, že netuším ani za mák, jak by to mělo vypadat a sedlář by po mě chtěl představu. Takže řešení je opravdu asi spíš to dát někam, kde už vědí, jak na to. Já jenom chci, aby tak neklouzala, více méně držela na jednom fleku a neprudila že jí něco bolí.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
[quote]Kubrt napsal:
Já jenom chci, aby tak neklouzala, více méně držela na jednom fleku a neprudila že jí něco bolí.
Tak v tom případě jedna jediná rada... Nikam velitelku nevozit
Jinak nemáš zač... Vložil bych fotku,ale zase mi to nejde *pissed*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Já jsem rád, že se začala vozit se mnou. To víš, po téměř 20 letech je z baby chlap a nebo se rozvedeš Já už mám svého chlapa. Fotku mě můžeš zinknout do mejlu.třeba sem
Kubrt napsal:
Já jsem rád, že se začala vozit se mnou. To víš, po téměř 20 letech je z baby chlap a nebo se rozvedeš Já už mám svého chlapa. Fotku mě můžeš zinknout do mejlu.třeba sem
Sedlo někomu naděl k Ježíšku, něco si došetři a kup babizně (čti a rozuměj "miláčkovi" sedlo gelové.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Sedlo někomu naděl k Ježíšku, něco si došetři a kup babizně (čti a rozuměj "miláčkovi" sedlo gelové.
No jo, ale jaké, od koho a za kolik? Většinou jsem našel jenom přední a nebo celek. mě by stačilo jak na potvoru jenom zadní. K Jéžíškovi jsem ji nadělil už v léte komplet Psíčkovej vohoz a Daytony. Sám mám akorát boty a "co dům dal". K Jéžíšku snad dostanu přední gumu (už je to akutní) a manažerka volného času by si přála mobil. Takže sedlo zase bude takl nějak možná v létě. leda že bych to šoupnul o rok Příští rok stejně pojedu akorát tak do Machova a budu rád.Čekají mě velké úpravy nemovitosti tak si nemůžu moc vyskakovat.
jt napsal:
Tak to tě lituju.To je malá výdrž.Když jedu dál,tak dělám denně i 800 km,prdel mě začíná bolet až tak od 600.
co máš za sedlo a z čeho zadek?
Upravil Medik dne 16.11.2010 20:54
jt napsal:
Sedlo original a pr..l z moravskýho sádla..
Tak to bude vono. Moravské uzené je prostě lepší
Jak jsem slíbil, sedlo jsem nafotil a fotky sem nyní ukládám. Příjemně mě v DDtuningu překvapili. Bezva přístup. Nikdy jsem je neviděl, poslal jsem sedlo po tel. dohodě kurýrem a představu jsem jim sdělit asi takto : vůbec tomu nerozumim, ale potřebuju, aby mě ženská nesjížděla na hřbet a měla to pohodlnější. Barvu podobnou původní. Ještě proběhli 2 telefony a potom sedlo nadvakrát dorazilo. napoprvé mě to odeslali na fakturační adresu a pipka na poště........znáte to. Zastřelit se to nesmí, umlátit taky ne... Takže zpět a znovuodeslání na dodací adresu, kam to přišlo na dobírku. Celé to bylo překvapení, v podstatě jsem poslal sedlo kamsi s přibližně definovanou představou a následovalo milé překvapení. Slušná firma a sedlo se mě líbí. Ještě bude podstatný názor velitelky, až ho řádně odsedí.
Cena i s dopravou 2150,-
Medik přiložený následující obrázek:
[71.52Kb]
[74.58Kb]
a třetí poslední, bo jsem línej Má to i "zpětnej háček"
Medik přiložený následující obrázek:
[67.45Kb]
Upravil Medik dne 17.03.2011 20:00
Medik napsal:
Jak jsem slíbil, sedlo jsem nafotil a fotky sem nyní ukládám. Příjemně mě v DDtuningu překvapili. Bezva přístup. Nikdy jsem je neviděl, poslal jsem sedlo po tel. dohodě kurýrem a představu jsem jim sdělit asi takto : vůbec tomu nerozumim, ale potřebuju, aby mě ženská nesjížděla na hřbet a měla to pohodlnější. Barvu podobnou původní. Ještě proběhli 2 telefony a potom sedlo nadvakrát dorazilo. napoprvé mě to odeslali na fakturační adresu a pipka na poště........znáte to. Zastřelit se to nesmí, umlátit taky ne... Takže zpět a znovuodeslání na dodací adresu, kam to přišlo na dobírku. Celé to bylo překvapení, v podstatě jsem poslal sedlo kamsi s přibližně definovanou představou a následovalo milé překvapení. Slušná firma a sedlo se mě líbí. Ještě bude podstatný názor velitelky, až ho řádně odsedí.
Cena i s dopravou 2150,-
hezká práce, u DD jsem nechal přešít sedlo Varana před 2 lety, ale dvojsedlo komplet za 3200,- se spešl povrchem atd. - teď jsem řešil přešití obou sedel GS a chtěli po mě přes 4500,-, tak jsem je požádal o možnost slevy či úspory na materiálu a už se ani neozvali, takže u mě skončili, nebudu se jich dvakrát doprošovat, abych jim dal práci
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Za me spokojenost.Na 100 GS PD 3800kc i s postou a vypada to luxusne!
Na 1100 gs mam od nich taky,ale to jsem koupil obe sedla uz jety od Joea za 2600kc+plus moje origo k tomu.A po prvni projizdce taky velka spokojenost.
Na foto R 100 GS PD
vevis přiložený následující obrázek:
[151.93Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
nechtěl jsem po nich nesmysl, jen jsem je jednou požádal o slevu či jinou variantu a jednou jsem je ještě požádal o odpověď, nebudu se jim vnucovat, pokud jim nestojím ani o email či telefon - hlavně jsem jim to poslal mailem po telefonických dohodách vč. fotek motorky atd. - možná to byla náhoda, že se na mě dvakrát po sobě vybodli, ale to mě fakt nezajímá, já si situaci vyřešil, oni přišli o mojí přízeň, to je halt gešeft
Upravil VasekPraha dne 17.03.2011 20:38
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekBohnice napsal:
na Varanu taky byla spokojenost, ale teď...
nechtěl jsem po nich nesmysl, jen jsem je jednou požádal o slevu či jinou variantu a jednou jsem je ještě požádal o odpověď, nebudu se jim vnucovat, pokud jim nestojím ani o email či telefon - hlavně jsem jim to poslal mailem po telefonických dohodách vč. fotek motorky atd. - možná to byla náhoda, že se na mě dvakrát po sobě vybodli, ale to mě fakt nezajímá, já si situaci vyřešil, oni přišli o mojí přízeň, to je halt gešeft
No, se zpětnou komunikací problém mají, ale to mě nevadí. Asi mají zakázek dost a třeba jsou internetově ****amotní. Divil byses, kolik takovejch lidí existuje a nejsou to žádní blbci. Pokud se sedlo velitelce osvědčí, nechám přes zimu udělat i svoje. Ať to nemám každej pes jiná ves Ale jinak se ti nedivím. Já takhle zjistil, že mě pěkně "odrbávali" v mém dvorním velkoobchodě. Tak jsem s nima rychle a tiše skončil. Vždycky se najde náhrada. slovo n e g r a m o t n í je na indexu
Upravil Medik dne 18.03.2011 07:57