Poraďte mi kdo by mi tu mou motku dal dohromady. Vypadá to spíš na GO :-(
Hlavně jsem kouknul do spojky a fuj, prasárna.
TRošku jsem naletěl. Unašeč je nalomenej a to jsem na tom jezdil. A to jsem po demontáži pumpy dokonce jeden šroub spojky úplně uvolněnej až se hobloval. šel novej. ALe nenapdalo mě se podívat do spojky. Bůh ví co tam kdo dělal. Já jsem už opravdu namrtvici.
Poraďte mi kdo by mi tu mou motku dal dohromady. Vypadá to spíš na GO :-(
Hlavně jsem kouknul do spojky a fuj, prasárna.
TRošku jsem naletěl. Unašeč je nalomenej a to jsem na tom jezdil. A to jsem po demontáži pumpy dokonce jeden šroub spojky úplně uvolněnej až se hobloval. šel novej. ALe nenapdalo mě se podívat do spojky. Bůh ví co tam kdo dělal. Já jsem už opravdu namrtvici.
kua cos to koupil za puzzle? já vím, že to Ti teď nepomůže a do motoru člověk nevidí, ale to asi bude sakra pech, ach jo
asi bych se pozeptal na http://www.carser...
Upravil VasekPraha dne 23.03.2011 16:18
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
no tak, zanech pohřebních nálad, všechno má řešení:
kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod
asi prachy na opravu ode mě nečekej, ale ostatní podporu rád dodám - klidně to můžeme stáhnout k mému exkluzivnímu krotiteli motorek - exkluzivní pro poměr cena/výkon a dlouhodobou zkušenost - jen má dílnu na Zbraslavi a asi bude mít teď na jaře hafo práce, ale za něj dám fakt levou kouli (cizí) do ohně... hlavně je to o domluvě: budeš to chtít jen rozebrat a zkontrolovat? zaplatíš jen za to. navrhne řešení s cenou, zaplatíš jen za to, co budeš chtít nechat udělat
chceš kontakt a podrobnosti? pošli mi PM, pokud to chceš řešit takto, V.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Dave-Prague napsal:
A asi už ani nebudu jezdit :-(
Nezoufej, vždycky může být hůř, tohle se dá do kupy.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dave-Prague - neviem v akom stadiu co sa tyka opravy motorky si,ale i ja som nedavno riesil mazanie.Ani nie tak mazanie ale napinak rozvodu,ktory bol seknuty.Kontrolka mazania mi ale vzdy zhasla a tak som si nebol isty ci tlaci olej dostatocnym tlakom.Pred tym akos om rozobral napinak,som uvolnil stopel (AL srob od spanovaka) a natocil motor.Ak ti olej tlaci,musi ti vytlacit olej pori tom srobe.Pozor hovorim len povolit cca pol otacky.Ak ti olej vytlaci,tak sa mazania nemusis obavat.Ale ak nie,tak by som sa obaval toho,ze uz fakt budes potrebovat GO motora ak si s nou dlhsie vrcal a ona popri tom sla takmer ak nie uplne nasucho
momul napsal: Dave-Prague - neviem v akom stadiu co sa tyka opravy motorky si,ale i ja som nedavno riesil mazanie.Ani nie tak mazanie ale napinak rozvodu,ktory bol seknuty.Kontrolka mazania mi ale vzdy zhasla a tak som si nebol isty ci tlaci olej dostatocnym tlakom.Pred tym akos om rozobral napinak,som uvolnil stopel (AL srob od spanovaka) a natocil motor.Ak ti olej tlaci,musi ti vytlacit olej pori tom srobe.Pozor hovorim len povolit cca pol otacky.Ak ti olej vytlaci,tak sa mazania nemusis obavat.Ale ak nie,tak by som sa obaval toho,ze uz fakt budes potrebovat GO motora ak si s nou dlhsie vrcal a ona popri tom sla takmer ak nie uplne nasucho
Ještě se zeptám. Když už jsem ve fázi sundávání spojky a vím že je zničenej rotor spojky. Nemá někdo z Vás kluci na půjčení, nebo neví kde koupit klíč na uchycení rotoru?
Ten hlinikovy srob na 22 kluc.Nachadza sa na zadnej strane valca (pod sanim na lavej strane) hned vedla maleho torxu ktory drzi tie dve trubky veduce od olejovej nadrzke.
Asi myslis kluc (pripravok) na zabezpecenie spojkoveho koša.Skus nacvakat 5ti prevodovy stupen (najťažši) a nech ti niekto stlaci zadnu brzdu.Tak by si ho mal povoliť.Nemalo by sa to robiť cez zuby,ale velakrat som to robil tak,a pokial to nieje fest dotiahnute,da sa to.
momul napsal:
Ten hlinikovy srob na 22 kluc.Nachadza sa na zadnej strane valca (pod sanim na lavej strane) hned vedla maleho torxu ktory drzi tie dve trubky veduce od olejovej nadrzke.
Asi myslis kluc (pripravok) na zabezpecenie spojkoveho koša.Skus nacvakat 5ti prevodovy stupen (najťažši) a nech ti niekto stlaci zadnu brzdu.Tak by si ho mal povoliť.Nemalo by sa to robiť cez zuby,ale velakrat som to robil tak,a pokial to nieje fest dotiahnute,da sa to.
Uvolni ho cca pol otačky.Naštartuj motorku a ak ti bude popri zavite vytlacat olej,tak motorka maže!Ale ak si uz rozhodil spojkovu stranu motora,tak to uz nemas ako skusit.