seru na dik...radši mi tam drž fleka,až tam budeš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak schválněAž tam budeš, pojedeš v čele nějakého teho ancábluZabékám na tebja po našema Ty? budeš mávať jak o dušu, delegace, nedelegace A já, ač ťa nepoznám anik podle tvojej bledé tvářevytáhnu fotoaparát a to za jízdyv tem Ty mňa poznáša vzpomeneš si na totok a budeš mávať duble, tak že málem ukrůtíš beranyNo a bych sa v tém už nezamotával, protože sa z teho plancu, tož tak
komaiz napsal:
A ne aby tě napadlo tam začít obdělávat paní Lívii to by byl hnus.
Pani Livii obcas dela spolecnost manzel od sestrenky.Hlida Klausovi barak a pani Livie je prej fakt super zenska.
Jeste ke Kubrtovi.Vzhledem k tomu,ze po nem chtej ridicak C a k tem jeho dispozicim,tak tipuju,ze hradni straz chce nakoupit motocykly KTM.
No a Kubrt pojede s nakladakem za vladni kolonou a bude delat sběrák pro porouchany kátéemky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mr GS napsal:
Taky si říkám,že se na vás měl vys*at.Byl z toho určitě hrozně nadšenej a chtěl se pochlubit,což chápu,a vy takle!
Víš, on Kubrt je jeden z mála kluků kterej chápe, že i přes ty kecy ho má jeden rád a jestli bych někomu tu Hradní stráž na motorce přál, tak by to byl on...
Za druhý, z koho jinýho si dělat prdel? Když se navezu třeba do Kašáka nebo do PeDRa, tak po jedné jejich facce trávím zbytek života v kotrmelcích......, to Kubrta se bát nemusím......navíc je tuze hodnej a nezlobí se, viď Ty kluku ušatá...???...
Mr GS napsal:
Taky si říkám,že se na vás měl vys*at.Byl z toho určitě hrozně nadšenej a chtěl se pochlubit,což chápu,a vy takle!
Víš, on Kubrt je jeden z mála kluků kterej chápe, že i přes ty kecy ho má jeden rád a jestli bych někomu tu Hradní stráž na motorce přál, tak by to byl on...
Za druhý, z koho jinýho si dělat prdel? Když se navezu třeba do Kašáka nebo do PeDRa, tak po jedné jejich facce trávím zbytek života v kotrmelcích......, to Kubrta se bát nemusím......navíc je tuze hodnej a nezlobí se, viď Ty kluku ušatá...???...
Ty seš ňákej nadrženej, né?
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Mr GS napsal:
i to viš,že se nezlobím ale cáknout Ti jí taky mužu betelnou
Vevis : čeče to mě nenapadlo s těma KáTéMka
Upravil Kubrt dne 13.01.2011 14:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To Radošek: Já jsem mírumilovný člověk.Hned se naseru jenom doma.
To Kubrt: Od tebe by se každý nechal hodinu fackovat i za kolečko salámu, mlhovino.
To Vevis: ty´s to trefil. Už jsem viděl v ČMN DUKEa v zelenéééé.
bluesbery měl správnej dotaz,a do práglu nechoď,je tě pro něj škoda,našeho Otíka taky chtěli do Prahy a krk bych za to dal že v tom byl ten barák.
Upravil exvel dne 21.01.2011 08:09
Zdarec pánové.Tak mám za sebou výběrové řízení k motočetě... V květnus dozvim,jestli mě vybrali,nebo ne.
První částí byl na první pohled dost složitej slalom mezi kuželama,různý zatáčky,kolečka a parkování do garáže a výjezd z ní ven... Po nasednutí na výroční modrobílou 1150 byl rázem všechen stres a obavy pryč... Musim se Vám prásknout,dost dobře jsem to myslim zvládnul Mojí výhodou oproti ostatním bylo to,že už nějakej pátek jezdim na GS,tudíš mě nemohlo nic překvapit.Pak následoval pohovor,u kterýho jsem si nebyl uplně jistej v kramflecích... Uvidíme v květnu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Zdarec pánové.Tak mám za sebou výběrové řízení k motočetě... V květnus dozvim,jestli mě vybrali,nebo ne.
První částí byl na první pohled dost složitej slalom mezi kuželama,různý zatáčky,kolečka a parkování do garáže a výjezd z ní ven... Po nasednutí na výroční modrobílou 1150 byl rázem všechen stres a obavy pryč... Musim se Vám prásknout,dost dobře jsem to myslim zvládnul Mojí výhodou oproti ostatním bylo to,že už nějakej pátek jezdim na GS,tudíš mě nemohlo nic překvapit.Pak následoval pohovor,u kterýho jsem si nebyl uplně jistej v kramflecích... Uvidíme v květnu
Myslíš otázky typu:
"Co uděláte, když vás budou na stráži lehtat?" Dám jim dělo?
Kubrt napsal:
Myslíš otázky typu:
"Co uděláte, když vás budou na stráži lehtat?" Dám jim dělo?
Ne ne,otázky tohodle typu nepadaly.Spíš to byly otázky typu : proč chcete jít k nám,proč chcete odejít z 4.brigády atp.
Na stráž chodí mám za to že jen lidi z čestné stráže,nebo jak to tam mají rozdělený...
to Woodman : díkes wůdmene !