petrj napsal:
Tady někdo prodává motorku a je z uherskýho brodu..........
ja vim, na dalsi sraz uz je naplanovano kamenovani
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
Letos v březnu jsem si pořídil novou F 800, celý natěšený jsem prvních 1000 km do 1.garanční prohlídky nejezdil během 14 dnů (ještě v v relativním chladu) a těšil se na léto a hlavně dlouhé vyjížďky. Co pak následovalo mi vzalo iluze o kvalitě značky a také autorizovaného servisu v Rakousku. Po cca 1500 km mi během jízdy přestal fungovat motor..(při 140cítce) a nešel nastartovat ani po restartu - odpojení a připojení baterie, hlásil si to své EWS..Nebudu se rozepisovat s problémama jak jsem dopravil motorku domů a pak do Vídně. Tam diagnostkovali
závadu - anténu imobilizéru a vadný konektor. OK,za týden vyměnili oboje,vlakem jsem vyrazil do Vídně (cca 550 Kč) pro motorku a zpátky domů radostně na vysněném GS. Radost v dalších dnech trvala asi 1500 km, tentokrát jsem zkysnul se stejnou závadou asi 200 km od baráku, opět shánění odvozu atd.. Tentokrát Vídeňáci vyměnili komplet kabeláž , čekal jsem 3 týdny..Před 2 týdny jsem si ji vyzvednul (opět vlakem do V.) , byli ochotni přísahat že už je vše OK..Nebylo !! Minulý týden opět přestala fungovat- nešla nastartovat, hlášku o poruše to pro jistotu neuvádělo žádnou) , opět odvoz do Vídně.. Dnes mě informovali že zkusí vyměnit řídící jednotku,bude to prý koncem příštího týdne....Nadhodil jsem jim, že je to už na výměnu motorky (potřetí stejná závada), ale nevím,nevím,moc se k tomu nemají.. Plánoval jsem a těšil se na sraz tento víkend ve Sv.Jiří, rád bych se zůčastnil i bez moto, snad vám nebude vadit, když přijedu autem.. Ale hlavně bych už rád konečně jezdil bez obav, že zase někde zkejsnu..
zla skusenost, ale nehovori nic o celej znacke, to je fakt/
O značce určitě ne, to taky nikdo nepsal. Spíš o modelu, resp. minimálně o prvních vyrobených kusech určitě...
Na druhou stranu s novějšími 800 už nikdo žádné závažnější problémy nehlásí.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
O značce určitě ne, to taky nikdo nepsal. Spíš o modelu, resp. minimálně o prvních vyrobených kusech určitě...
Na druhou stranu s novějšími 800 už nikdo žádné závažnější problémy nehlásí.