Pružina se neunavuje pouze v jednom směru. To znamená že u nového tlumiče je třeba daleko ,,zdravější" tlak na tlumič- který jak víme potřebuje k roztažení větší sílu než ke stlačení. Ale ta nepříchází....každá díra není nasledována kolem, protože to sestíhá. Takže přichází ráz když díra končí. A tu chytá náš nový tlumič. Má teorie.
Ideální je totální harmonie pružina tlumič, pokud jeden prvek zaostává, velmi záhy přivede do stejného stavu i druhý.
A decarbon shock is used when you have to mount the shock in horizontal position.
Feature: rebound adjustment
Type 467/367 MX body
The Type 467/367 shocks have a “MX” body. This well shaped shock is fully adjustable and is used as an application for Twin (stereo) purposes and on bikes where the design and fitment of this shock can be well used.
bohumil napsal:
ÁÁ tak panáček s fialovím pérem se našel,kurnik kdys tam byl.Sme se minuli já byl u Buráňe pro tlumiče 15-15.30 škoda mohli zme popovídat. Jinak já na tom byl poprvé jako ty,taky mě dělal seřizování ůtlumu.Točilo se to furt dokola a nic... Teď sem platil jen 2800 a to mě tam dával ešče nový oko nahoře páč to bylo vyžvejkaný.
Byl jsem tam v sobotu v 18:30.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Jo já zapoměl napsat co udělala repas tlumiča s novím pérem.Takže motorka se trochu zvedla a pocit z jízdy se nedá popsat,je to lepčí neš sem čekal. Bohužel to věčina z vás nemože skusit protože f kombinaci s XXL sedlem od tůratechu dostane na zem enom ten gdo má dva metri a víc...
Kupredu spatki ni krok...
Chlapi, jaký označení má přesně to progresivni fijalový péro na 12 ADV 2007(cena?), chci jen pružinu a tlumič dát na repas. Díky. Už se mi to hópe jak stará kévačka.
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl