hicks napsal:
.......snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).
A já proč jezdíš pořád jen 50kou....
Někdy je lepší přidat a být v křižovatce dřív, když vidíš blížící se auto, místo abys zpomalil a byl tam ve stejnou dobu jako ten z vedlejší...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
hicks napsal:
.......snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).
A já proč jezdíš pořád jen 50kou....
Někdy je lepší přidat a být v křižovatce dřív, když vidíš blížící se auto, místo abys zpomalil a byl tam ve stejnou dobu jako ten z vedlejší...
to urcite, pokud se neco blizi, je lepsi, na to slapnout.
Ale co jsem si vsiml, ze moc neresis, jsou neprehledne prijezdy na hlavni z boku. S timhle mam tady nejvetsi problem... cas od casu incident -- HLAVNE V MNISKU D.
Co je urcite plus je to neustale kryti predni brzdy prsty...
Upravil hicks dne 20.04.2011 08:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mozna blbej dotaz, ale motorku koukam mas cernou, jaky barvy jsi mel obleceni/helmu? Zajima mne jestli si nemel napr. neco reflexniho a stejne te prehlid/ignoroval. Ja jezdim v reflexnim a tajne doufam, ze je mne lepe videt a tudiz, ze mi to doufam k necemu bude. Ale pokud te ignoroval i v reflexnim tak ja pak uz nevim co si oblict, aby motorkare bylo lepe videt.
RadovanGS napsal:
Klasika,vidíš auto na vedlejší on tutově vidí tebe, popojede a zas zastaví,řidič se rozhlíží že si ukroutí hlavu, počká si až přijedeš na vzdálenost kdy to nemůžeš ubrzdit a pak ti to tam pustí.Denně mi někdo nedá přednost alespon dvakrát, připadám si jak Nostradamus jak se snažím předvídat,Proto chlapi budte opatrní neblázněte,užívejte si jízdu na mašině a všem přeju hodně štěstí protože zdraví byli na Titaniku asi všichni.
2x denne?
to je trochu moc, ne...?
Kazdopadne to co se tu popisuje mi prijde jako jeden z neprusvihovejsich momentu jezdeni na moto. Mne to tam taky pan v posledni chvili poslal, a to jsme se na sebe koukali... Pry mne asi videl, ale neuvedomil si mne. ubrzdil jsem to tak na 30, ale rana jak z dela... a celkem jsem mu zaneradil kapotu
Od te doby se snazim pri mijeni aut prijizdejicich zprava/hodne neprehlednych useku zpomalit na rychlost, kterou bych snad mohl prezit (cca 50).