swat napsal:
A furt ti stejní lidi a furt ty stejný věci. A doufám že až pojedete rychle a nějakej důchodce Vás sestřelí bo vás neviděl přijíždět zprava bo jste jeli strašne rychle a od už má pomalejší refexi a vy se budete válet v tratolišti krve na silnici a v kapse bundy bude ležet kartička: 1. S policajty se nebavíme.
2. S policajty nic neřešíme na místě.
Pak koupín žulovej šutr a kamoš ti to tam nechá vytesat pro výstarahu druhejm.
BUBUBU!
jste pane duševní mrz*ák a ubožák, pokud "nám" přejete, aby "nás" v nedefinované vyšší rychlosti sestřelil důchodce, takováto přání se mezi lidmi nedělají, takže mě napadá - nejste člověk, ale orgán, což je Vaše provinění a zároveň trest, to mě těší
přesto nepřeji Vám, ani Vašim blízkým, aby se jim stalo cokoliv z výše uvedeného, ať už za řídítky, za volantem, či jen na přechodu, až budete mít osobní zkušenost se zbytečnou a/nebo tragickou ztrátou či zraněním nejbližších, třeba přestanete psát taková ho*na
doufám, že Vás v provozu nepotkám, protože jste evidentně nesmrtelnej a Vám se toto Vaše doufání jistě stát nikdy nemůže
v případě potřeby osobní konfrontace jsem připraven se s Vámi setkat příští středu odpoledne, ono je vždy mnohem lepší vědět, kdo za tou klávesnicí sedí na obou stranách, pevně doufám, že se ve Vás mýlím
hezký den
Upravil VasekPraha dne 11.05.2011 13:10
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Nemám co bych dál napsal, vyjádřil jsem se a tím to pro mě končí. At si každej jezdí sám podle svého svědomí a vědomí. A co se děje v Praze, neznamená že se děje jinde.
Důchodcům zdar.
p.s.
Jen by mě zajímalo kolik lidí(motorkářů) už jsi za celej svoji podnikatelskej motoživot musel s havranaha naložit do auta, a zvonit následně doma a sdělovat pozůstalým že bohužel jejich syn se už domů nikdy nevrátí, protože......
Přál bych ti, aby sis to aspoň jednou zkusil, abys věděl jakej je to pocit.
Upravil swat dne 11.05.2011 13:22
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ale no tak kluci. Jediné rozumné je z toho to pivko a pokec. Dodnes se pamatuji na urputné hádky s kamarádem hospodským, když jsem orgánil. Kupodivu jsme se vždy na konec shodli
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To VasekBohnice: To jsi teda opravdu masér, když takhle někoho dokážeš posoudit aniž by jsi ho znal
To Medik: Teď jsi se tady přiznal a budeš taky na černý listině darmožroutů Vítej mezi námi
MALI napsal:
To VasekBohnice: To jsi teda opravdu masér, když takhle někoho dokážeš posoudit aniž by jsi ho znal
To Medik: Teď jsi se tady přiznal a budeš taky na černý listině darmožroutů Vítej mezi námi
Já mám ale polehčující okolnost a to že se již více jak 13 let živím prací Ale jak říká kamarád hospodskej (druhej) - bejvalej policajt je jako bejvalej černoch
Jo, taky netuším o které místo že to vlastně v tomto vláknu jde. Kdyby bylo nyznačeno alespoň nějaké sídlo poblíž, pro nás neznalé.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik - "jak říká kamarád hospodskej (druhej) - bejvalej policajt je jako bejvalej černoch"
Já tohle znám ještě v kapku drsnější variantě - "Jednou buzik, vždycky buzik"
Čau, Tom
Nechápu totiž co do toho furt motáte knihu jízd!! Ta s tim nemá nic společnýho!! Tu opravdu policie kontrolovat nemusí a nemá na to oprávnění.
Jde o to, že vozidlo je napsané na firmu, tudíž firma je majitel a provozovatel vozidla. Podle zákona pokud je s vozidlem spáchán přestupek či trestný čin je majitel (provozovatel) vozidla povinnen oznámi OČTŘ/přestupkové komisi kdo v danou dobu uvedené vozidlo řídil!! Jinak firmě hrozí sankce dle přestupkového zákona. (neni to sankce za ten přestupek/trestný čin co byl s tim vozidlem spáchán, ale sankce za to že neuvedl osobu která vozidlo řídila.)
A vzhledem k tomu, že firma žádnou osobu blízkou NEMÁ a mít nemůže, tak prostě musí nahlásit kdo s tim jel a pokud to přesně neví tak jí hrozí sankce (viz výše)
Je uplně jedno jestli má smlouvu s Petrem nebo Pavlem komu to pronajala, má jednoduše ze zákona zodpovědnost za vozidlo, tudíž vědět kdo ho řídí.
Jiná situace je, pokud máte auto, jejíž majitel je třeba firma ale provozovatel je fyz. osoba (například vozidlo na leasing) v tomhle případě se firma zbavuje zodpovědnosti za provoz vozidla, která padá na provozovatele. Ten pak pokud je fyzická osoba může říct že vozidlo řídila osoba blízká.
Doufám že jsem to vysvětlil pochopitelně. Jináč už to asi neumim.
PS: a nehádejte se zbytečně
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
TomElefant750 napsal:
Medik - "jak říká kamarád hospodskej (druhej) - bejvalej policajt je jako bejvalej černoch"
Já tohle znám ještě v kapku drsnější variantě - "Jednou buzik, vždycky buzik"
Čau, Tom
JOJO !! Černý na Vás chuligáni YouTube Video F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis