Pěkný.Ta nádrž je ADV,jestli se nepletu.
Já mám v plánu do budoucna něco v tomto smyslu.S 41Litrovou TT nádrží by to mohlo vypadat dobře
jt přiložený následující obrázek:
budu asi jedinej, ale vůbec se mi to nelíbí
jinak samozřejmě, každej má svůj vlastní vkus, a pokud je majitel spokojenej, pak není co řešit...
Upravil Janek dne 22.03.2011 19:19
Tady má stránky. http://airbrush-n... Je fakt dobrej. Stříká i portréty na papír jako obrazy. Mám od něho braz syna Adama, tak ho sem někdy dám. Jinak na stránkách si mužete prohlídnout všechno možné co dělal. Každopádně i helmy.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Janek napsal:
budu asi jedinej, ale vůbec se mi to nelíbí
jinak samozřejmě, každej má svůj vlastní vkus, a pokud je majitel spokojenej, pak není co řešit...
Buď v klidu, můj šálek kávy to taky není. To neznamená, že jsem proti přelakovávání čehokoli, jen mám radši živější a sportovnější designy, ale každýmu co se mu líbí. Každopádně to určitě vypadá jako kvalitně odvedená práce!
Maiali nel Fango!
hezký takový jezdili po praze i tramvajesvího času sem měl taky ten nápad když jsem je viděl,je to tak 4 roky,měli to nalepený foliji mám dotaz ,že si tu motorku kopupil před lety od pepi z prahy 8 čimic,či bohnic, a má pod nádrží kompresor na tlačítku místo ABS? ty světla a poleopy continental tomu odpovídajže jo?