to Haus: no vzhledem k tomu, že to bude na vosmikilo, tak je to skoro jedno...to už nejde víc zohyzdit
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Je to lehký, skladný, velikost je jen taková, kolik se tam naleje vody. Dá se na to přímo našroubovat vodní filtr MSR, jde z toho udělat sprcha a vozím to v tašce na bočním kufru a ani, když je to plné 10L, tak to není moc znát za jízdy.
Je to lehký, skladný, velikost je jen taková, kolik se tam naleje vody. Dá se na to přímo našroubovat vodní filtr MSR, jde z toho udělat sprcha a vozím to v tašce na bočním kufru a ani, když je to plné 10L, tak to není moc znát za jízdy.
Štěpáne, jak je to zhruba veliký, když to úplně naplníš? A jak je to "bytelné"? Bál bych se protržení o nějakou hranu, hrot ...
Štěpáne, jak je to zhruba veliký, když to úplně naplníš? A jak je to "bytelné"? Bál bych se protržení o nějakou hranu, hrot ...
Někde bych asi našel i fotku na mé motorce, ale to by asi trvalo.
Pro představu, převážím to v této tašce na kufru: http://www.tourat...ts_id=5100
V pohodě se to tam vejde a to ta taška není ani plná. Mám tam ještě filtr na vodu a vejde se tam i pár drobností.
O bytelnost se neboj, ten MSR je opravdu pevnej. Ortlieb, kterej je na tom odkazu taky vidět, je levnější, ale ten MSR je bytelnější.
http://www.louis.de/_3085b2d18b77a6f2764aca07c0067f5d45/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=610&wgr=105&list_total=25&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10065114
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Nevim, do jakych podminek potrebujete tu vodu. Ale z bezpecnostniho hlediska je vhodnejsi mit nekolik mensich vaku, nez-li jeden velky. V pripade protrzeni...Dehydratace je sfina...
To same plati u kanistru. Lepsi dva, tri, nez-li jeden velky.
Mne se zamlouva ten Ortlieb ma i pasky na uchycení a je i v 4 litrovem obsahu,těmi pasky to pujde urcite prichytit k hornimu výku kufru
BMW GS 1200 adventure
osvedcene... drzaky na kolo z tesca, puvodne na 0,5l, ale vydrzi a unesou i 2litrovku, opatrene gumicukovou gumkou kterou pretahnu pres flasku a neni co resit. obcas jsem to nekde urval nebo zlomil, tak mam par kosiku nahradnich, vsak staly 20korun.... mam i kanystry vzadu, ale ve dvou je toho tolik a spotreba vetsi, tak jsem to vyresil takhle jednoduse a hnusne
Upravil ChipGS dne 11.03.2011 00:13
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Stepan - pouzival si niekedy ten filter ?? aka je vysledna voda po filtracii, a voda v tom MSR bagu neme chut?? Vies co myslim nejaka nasiaknuta niecim umelym alebo tak nejak. Inac je to super vec, ja pozivam na male cesty flase na vodu od - usa vyrobcu Nalgen a tie su spicove, ziadne pachy ani nic ani po 10 dnoch na slnku, voda je kvalitna a flasa uplne bytelna a dobre tesni. Dik