...no jistě.Komu jinýmu?Ten ji přece zachraňoval,převážel,operoval a pak se o ni staral a pečoval...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
...no jistě.Komu jinýmu?Ten ji přece zachraňoval,převážel,operoval a pak se o ni staral a pečoval...
Sorry kolego,
nepsal jsem to Tobě, ale dovolil jsem si kladně zareagovat na Ivovo velmi potěšující sdělení
Ivo Bohuslav napsal:
Lidská vůle a příroda jsou nepřekonatelný fenomén.......
Mám rád i všechny Svaté, že nám tu svíčku nesfoukli............
Janička zahodila všechny trubičky, hadičky, dýchací přístroje a podobná hejblata a vítězoslavně hlavním vchodem opustila brány JIPky.
Ten Smrťák tam ale stál, já ho viděl, ale byl u nohou
určené nám všem (tedy předpokládal jsem, že i mně):
A byť Ivovu manželku osobně neznám, i já jsem se za ní modlil.
Nebo po vašem, abys tomu líp rozumněl - držel jsem jí palce.
Ale jestli se Tě, milý Mr GS, nějak osobně dotknulo zjištění, že se i zde na technickém (a proto nutně ateistickém?) foru najde "exot", který (ještě) věří, tak to je mi sice hodně líto, ale omlouvat se Ti za toho Boha nehodlám. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Ne,nedotklo!Jen mě fascinuje,jak první,co tě napadne,komu poděkovat,je nějakej bůh...toď vše.Jsou LIDI,kteří se o záchranu Jany prokazatelně zasloužili a tebe první napadne pohádková postava?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Fakt paradni zprava!Mam velkou radost a hned vyrazne vylepsenou naladu.
Tak at je Jana brzo doma a at je co nejdriv uzdravena naprosto uplne!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přeji,uplné uzdravení,toho 15.5.měl nehodu i můj kamarád procestováno 19 zemí světa,opravdu dobrý řidič moto,ale protijedoucí mu nedal šanci,a stříhnul si zatáčku kde projížděl Míra,ten kluk za volantem měl zákaz řízení a 1,91promile alkoholu,čelně ho sejmul.naštěstí přežil,leží v Č.Budějovické nemocnici na aru a bojuje o nohu aby o ní nepřišel,toho 31.5.měl 40narozeniny,zlomená pánev ruka noha stehno bérec pata,ale je dál mezi náma a snad se někdy(doufám a přeji mu to)vrátí mezi nás.
Pak,týden jsem nejezdil a stále si vážím toho,že jsem zdraví,jde fakt o vteřinu,znovu jezdím ale snažím se předvídat i nepředvídatelné a zpomalil jsem.
"Žij svůj sen"
Kašáci přejí hodně zdraví,je to dobrá zpráva.Minulý týden se tu stavovali Milan s Maruškou,tak jsme věděli,že je to mnohem lepší.Čus Libor
Když je hlad,je i husa dobrá.
Válka skončila...........
Všechny bitvy ale ještě nejsou vybojovány...........
Všichni váleční zločinci nejsou ještě potrestáni............
Oznámení třetí..........a..........asi poslední.
Ležím si doma hezky na kanapi, vedle mě, v měkkých poduškách, moje žena.......díváme se na televizi a krásně si spolu mlčíme............
Myslím, že nikdy nebyla tak krásná...............