Je pátek 4.3.2011, tedy den vyhodnocení akce sběru zdravotnického materiálu z auto a motolékárniček pro Adru, resp. na podporu zdravotnického zařízení v keňském Itibo (http://www.adra.c...ekarnicek/).
Začnu osobním vyjádřením. Když jsme se rozhodli akci podpořit, měl jsem jednu obavu. Byla to obava z množství zásilek, které přijdou na naši kontaktní adresu a starost "kdo to bude třídit a kam to budeme dávat."
Mé obavy byly zbytečné, poštou přišly tři zásilky.
Nezbývá než optimisticky předpokládat, že více lékárniček bylo odevzdáno osobně na jednom ze sběrných míst Adry http://www.adra.c...-mist.html.
Nyní jsme přemýšleli jak naložit s věcmi, které měly sloužit jako malá motivace a poděkování za zapojení se do akce. Vymysleli jsme to takto:
Motolékárničku zasíláme členům webů Stenlymu, Woodmanovi a Vevisovi, jejichž zásilky na adresu Cendura dorazily. Další dvě lékárničky dostanou neregistrovaní příznivci webů Honza a Jana, kteří celkem šest lékárniček doručili osobně.
Ke kšiltovkám CENDURO a BMWGS přidáme nějaké drobnosti a dáme je do tomboly dětem na letní tábor viz. http://www.cendur...post_14148
Děkujeme všem kdo se do sběrné akce zapojili a zdravotnický materiál zaslali či odevzdali na sběrných místech.
prezi napsal:
Motolékárničku zasíláme členům webů [b]Stenlymu, Woodmanovi a Vevisovi, jejichž zásilky na adresu Cendura dorazily. Další dvě lékárničky dostanou neregistrovaní příznivci webů Honza a Jana, kteří celkem šest lékárniček doručili osobně.
Tak to mam fakt radost!Jeste totiz novou motolekarnicku nemam.
Jsem vedel,proc to posilani lekarnicek mam ostatnim rozmlouvat a zvysit si tak sanci na vyhru!
Ale popravde,do popelnice to snad nikdo nehazel.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
prezi napsal:
Motolékárničku zasíláme členům webů [b]Stenlymu, Woodmanovi a Vevisovi, jejichž zásilky na adresu Cendura dorazily. Další dvě lékárničky dostanou neregistrovaní příznivci webů Honza a Jana, kteří celkem šest lékárniček doručili osobně.
...
Jsem vedel,proc to posilani lekarnicek mam ostatnim rozmlouvat a zvysit si tak sanci na vyhru!...
Vevis jseš jednička, ta taktika vyšla dokonale... Při nějakém příštím setkání máš u mě panáka
Jsou to přeci pitomci,který tomu vůbec nerozuměj.Tak je to tady se vším.Lidi místo aby poskytovali první pomoc,tak prohlížej návod a cpou si masku na svůj xicht.
Když je hlad,je i husa dobrá.
bystricke napsal:
vzhledem ktomu,že unás už je lékarnička absolutně nepoužitelná,tak ju hodím do popelnice,je to bezpečnější,přeci jen by mohla ublížit nějakému člověku v keni
Po přečtení této zprávy Z NOVINKY.CZ jsem si vzpoměl na toto vlákno o sběru lékárniček pro Keňu.
To i já...ale to je tak všechno...vzhledem k množství lidí v Africe a rozvojových zemích není možno zachraňovat každého, ztráty jsou prostě nutné...i když nám jich může být líto.
Slovy klasika: lidí je jak *****...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
bystricke napsal:
vzhledem ktomu,že unás už je lékarnička absolutně nepoužitelná,tak ju hodím do popelnice,je to bezpečnější,přeci jen by mohla ublížit nějakému člověku v keni
Po přečtení této zprávy Z NOVINKY.CZ jsem si vzpoměl na toto vlákno o sběru lékárniček pro Keňu.
vsadim se ze i v extremnim hladu dokazou nenavidet Ameriku a Izrael.
Upravil hicks dne 20.07.2011 20:24
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2