mony napsal:
Je hezké se dozvědět, kolik je tady na fóru tolerantních lidí a taky, že zbytek ČR oplývá tolika skvělými lidmi s vytříbeným charakterem. Holt ****ové se zkoncentrovali v Praze, taky musí někde žít. Moc se na Vás všechny těším na Třpytce! Jo a pro ty, kteří nevědí, jsem z Prahy.
Btw. trika se mi líbí, je lepší něco vymýšlet, než nedělat nic a kritizovat.
mony, to chceš jako říct, že ti lidi, co jim vadí řvoucí motorky v lese, či, když se jim prohánějí okolo baráku, tak jsou hned ****ové z Prahy?
Promiň, to si já ale nemyslím.
Třeba zrovna z Prahy ne ale z 90% to jsou lufťáci z města, co přijeli na víkend nebo prázdniny a myslej si že lesy patří jenom jim. Mají zidealizovaný pohled (Na samotě u lesa....) na les a přírodu a hned štěkaj po všem co se hne.
Na horách se normálně žije. Většina cest a pěšinek jsou bývalé komunikace mezi domky a usedlostmi. Od nepaměti se tudy chodilo a jezdilo. Bohužel dneska se to kvůli pár blbečkům (co po takovejch stezkách lítaj a dokazujou si jak to uměj otevřít - a je jedno jestli na malý nebo velký motorce) zbytečně démonizuje.
Domorodcům to vůbec nevadí...aspoň ne u nás.
A ostatní pěšinky ... buďte v klidu ... prasata a vysoká mají stezky kudy mnoho z vás ani neprojde, nebo je nikdy neuvidí .... a to se kolikrát divým že to vypadá jako po endurozávodě. A ty po nich chodí stovky let a nic se přírodě neděje .
Kdo jezdí enduro tak jede na trakci zadního kola a pak není stopa téměř vidět. Potokem to taky nikdo nepozná a rozdíl je jen když jede krosař... ale ten to po dvou hodinách vzdá a už do lesa nejede nebo začne jezdit hlavou a zjistí že msí jet enduro.
JJ ... výfuky a mlďáci... oblíbená hesla rejpalů.....obvykle jich je dneska už hodně málo... páč to leze do peněz a jemálo rodičů co to unesou ... a časem se naučí nebo jdou spátky hulit trávu - je to jednodušší levnější a nenadřou se.
Každej mladej dělá průsery a zkouší co snese... radši ať lítaj po lese a když je to chytí tak si většinou časem nechaj říct a začnou jezdit to enduro. A když ne tak toho nechaj protože s nima do lesa nikdo nejede... je to všechno jednoduchý jako facka.
Prostě tak.... na klidovku.
Dakar 650, HusaberG
Klasika napsal:
Jedno orange si zamlouvám
Problém je trochu v tom, že ten nápis bohužel není pravda. Enduro u nás JE ZLOČIN. Protože legálně jezdit enduro se u nás nedá. Všude jinde ve světe to jde, i v Alpách, Dolomitech- enduráci se svezou a všichni ostatní z toho maji užitek (přesně jak píše Mikiberg). Jenom u nás v Kocourkově to prostě nejde.
Českoskovensko bývalo endurová velmoc, chodily se na něj dívat mraky lidí, pořádaly se svěťáky, enduro bylo normální odvětví sportu. Teď už enduro není sport, ale zločin.
Každopádně myslím, že takový nápis na triku podnítí zvědavost laiků a následná debata, co vlastně tím básník chtěl říci, byť s jediným tazatelem, by pro mně byla velkým Pardálovým vítězstvím
Mysli,ze jsi to,Lenko,vystihla velice dobre...
Ono totiz,v dnesni dobe,je moderni prudit ostatni,za jakehokoliv duvodu,proste jen proto,ze muzu...
A jeste si na to vytahnout nejaky kacky z evropskejch dotaci...kdyz jsem v Beskydech videl bigboardy tech chudinku ze zakazu vjezdu.cz,tak jsem nechapal...nekdo mel skvelej kseft na nas ukor...
Tricko je vyhradne soukrome zaplacena zalezitost,kazdym,kdo si ho koupi a mistni mravokarci at si skubnou...
A kecy o prazacich v lese uz nekomentuju vubec,to je proste malokomplex...
Media z nas delaj vyvrhele spolecnosti,pac tak je to v kursu a jednodussi jedinci v nas vidi zlocince a tak to proste neni a o tom to tricko je,kdo to nechape,je mi ho lito...
Neobhajuju tady nejaky pitomce,co rozvoraj kroskou s otevrenym vyfukem cerstve zasazenou skolku,ale normalni lidi,co se schvalenou masinou chteji projet nekudy po ceste lesem bez toho,aby po nich nekdo strilel s presvedcenim,ze muze,pac pachaj strasnej zlocin...
To,kolik zarve prirody treba na Sumave pri "budovani cyklobahnu" jim az tak nevadi,ze?
Kdo chce,pochopi,protoze "kde je vule,cesta se najde"...kdo nechce,at blbe pinda dal.