Hej hej...konečně na netu.Takže i já se přidávám s velkým DÍKY ! Báječně jsem se opil a náramně si to všechno užil.Nemá cenu se tu nějak rozepisovat...vše,co mám na srdci už tu bylo zmíněno
Rád jsem poznal nové tváře a ještě raději viděl ty staré
Takže Fífo, DÍKY
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zdar čučím na fotky a tiše závidím, jo borci sorry za ty telefonáty fandil sem tak moc až sem z toho přebral
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Premyslim ze udelame sraz na morave mam kamarada co ma rekreacni stredisko na cesko slovenske hranici s vyjizdkou na Velkou Javorinu co bych naplanoval ja a i Cachtice chtel bych to udedlat pred yacatkem prazdnin a aj pro slovaky takovou druzbu. kdyby mel nekdo zajem tak se ozvete .
Maro pekne jsi jel!Ty jsi snad v patek ani moc nepil!
A to video s tou terenni vlozkou taky super.A ze tam Mona spadla kvuli tobe?Jsem uplne videl,jak si na to blato uz zvyka,jela suverenne cim dal rychleji a ty ji tam zbytecne zastavis.Tak nevedela jestli te ma objet nebo brzdit a uz to bylo!Ale smekam pred ni!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
xljanek napsal:
Premyslim ze udelame sraz na morave mam kamarada co ma rekreacni stredisko na cesko slovenske hranici s vyjizdkou na Velkou Javorinu co bych naplanoval ja a i Cachtice chtel bych to udedlat pred yacatkem prazdnin a aj pro slovaky takovou druzbu. kdyby mel nekdo zajem tak se ozvete .
Být tebou,tak bych udělal nové vlákno o tomto setkání.Jinak rád bych přijel....
xljanek napsal:
Být tebou,tak bych udělal nové vlákno o tomto setkání.Jinak rád bych přijel....
Udelam uz jsem zjistil jak se to zaklada ale musim to perfektne nachystat pak to hodim na stranku.
vevis napsal:
A to video s tou terenni vlozkou taky super.A ze tam Mona spadla kvuli tobe?Jsem uplne videl,jak si na to blato uz zvyka,jela suverenne cim dal rychleji a ty ji tam zbytecne zastavis.Tak nevedela jestli te ma objet nebo brzdit a uz to bylo!Ale smekam pred ni!
vevis napsal:
Kucí jen taková malá otázečka - nenašel ste někdo tyčky od stanu??? Na šumavě sem měl naposled rozdělanej stan a minulej tejden na dovolený mě docela scházeli
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Kucí jen taková malá otázečka - nenašel ste někdo tyčky od stanu??? Na šumavě sem měl naposled rozdělanej stan a minulej tejden na dovolený mě docela scházeli