bubak99 napsal:
Ja neviem ale mne pridu aj tie origo. Bridgestovn dobre vydrz asi najlepsia a v zatackach sucham kufre. A za lejaku drzali super.
Battlewingy mi prisly (minimalne vepredu) FAKT tvrde.. cejtis kazdou dlazku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Moje zkušenost s Anakee je dobrá,na vodě výborná.Ale platí to jen pro nové gumy.Měl jsem na nich asi 8000km a vzorek vypadal hodně dobře,aspoň na další 4tis.Přišla zima,pak, jak to bývá, jaro.Vytáhl jsem motorku a nestačil se divit.I když už bylo docela pěkně,motorka klouzala jaxvině,vůbec jsem ji nepoznával.Gumy jsem zahodil a jezdím Tourance.Tož tak
Oba tam ty gumy máme od jara. Já najeto cca 6 tis a kolega cca 10 tis na Anakee 2. Já mu nevěřil, než jsem s ním jel taky. Nemám důvod vymýšlet blbosti, jen spíš upozorňuji. Úsek kolem Lhotky , Hleďsebe a pod..
všude dobře.....doma GSA
Já mám ta gumy taky od letošního jara, takže je možný, že když se na nich pár měsíců nejezdí, že se nějak změní. Teď mají 4 tisíc a fakt jsou super. Uvidíme. Jestli to je jak píše fajfka, tak to může být problém. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kouzlo neni v tom, kdy jste gumu obouvali, ale jak je reálně stará! Každá guma a časem degraduje, tvrdne a přichází o svoje vlastnosti i když neujedeš ani metr. Prostě to vydrží tak dva roky, třetí už bejvá problém. Nezřídka, ale takovou gumu prodávájí hodně levný e-shopy, zejména ty, co nemají vlastní gumservis. Koupí někde za babku zapomenutou sérii, která se válela v Reichu ve skladu tři sezóny a průšvih je na světě. Kamarád na to měl obzvláštní štěstí, jak u zimních na auto, tak i na motorkovejch, u těch už si ale všiml a nějak komplikovaně to vyreklamovat. Ty šejdíři byli někde tuším od Ostravy, ale ruku do ohně za to nedám. Takže vy co máte problémy, mrkněte na datum výroby (DOT - první dvě čísla je tejden, druhý dvě rok)
Maiali nel Fango!
Tourancky drzely i po 4 letech paradne Ja jezdil teda jenom ty posledni dva roky. Ale na to datum se mrknu. Od Ostravy je nemam, tak se uvidiI pád na hubu je pohyb kupředu
Taky mam Anakee 2 a zadny problem. Mozna to sem nepatri, ale spis byl problem s tim, ze jsem jednou najel na takovou tu asfaltovou zizalu, co s ni zaplnujou ty praskliny v asfalte, a tenhle rok se nejak premnozily, svine. Predtim jich tolik nebylo. Kdyz jsem na ni najel v naklonu, tak jsem byl posranej az za usima. Myslel jsem, ze mam spatny gumy, sjety nebo neco s motorkou. Pak jsem prisel na tu zizalu, parkrat jsem na ni schvalne najel a byla to ona. Gumy jsem presto vymenil, s novym vzorkem je ten prejezd pres ni lepsi, ale stejne je to svine. No a v desti je to jeste horsi. Takze to treba neni ani gumou, ale zdanlivou rovnosti/nerovnosti silnice. Tot moje zkusenost.
Upravil Massik dne 15.08.2011 13:37
To je velmi slusna Ceska vymozenost. U nas je toho taky mraky a pokud jedu nekde do neznama, tak sakra koukam. Klouzou jak prase. To stredovy znaceni ( vystouple a zvukove ) je taky des a hruza. Za mokra vsechny cary ani nemluve
I pád na hubu je pohyb kupředu
To je nejen u nás...jsou toho plný Alpy...toho naděláte...guma se za chvíli chytne a jede se dál..."Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
To je nejen u nás...jsou toho plný Alpy...toho naděláte...guma se za chvíli chytne a jede se dál...
jj taky trochu nechapu... po carach se v mokru proste nejezdi. Nikde.
A u hadu hlavne drzet riditka 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já jsem Annakee 2 (ve Véčku) nazul (na 12ku) na jaře (předtím tam byla jakási divná kombinace gum) - Tourancky jsem měl předtím na F650.
Od jara jsem najel tak nějak 1500 - první pocit byl, že úžasně "lepí" k silnici, ani na vodě jsem s nima problém neměl ...
Tom