fkbart napsal:
Tak jsem se prave vratil z vychodu slovenska a D3 me odchytalo 99% hmyzu prilba zustala docela cista. D3 Plexi k nepoznani ani rukou by ste na to nesahli.
Sice ze zacatku me trochu stvalo jak to fuci pres ty boky. Turbulence se toci v oblasti hlavy (ja mam 174cm tak pro vyssi jedince to je asi opravdu v oblasti ramen- u me bohuzel ne) ale nakonec jsem to vyresil tak, ze sem si koupil novou 2 dilnou plastenku, ktera presne pasuje do tech boku a uplna spokojenost. Ted si dokazu i regulovat kolik vzduchu na sebe pustim.. :-)
FK
Asi jsem , ale o jake dvoudilne plastence to mluvis?
No nejspíš tak, že sbalenou pláštěnku, vršek a spodek zvlášť dá po jedný do každýho průduchu na straně D3. Tím ucpeš ten proud vzduchu, který ti jde na ramena. Klasik by řekl: "Primitivní, avšak účinné "
kaca napsal:
No nejspíš tak, že sbalenou pláštěnku, vršek a spodek zvlášť dá po jedný do každýho průduchu na straně D3. Tím ucpeš ten proud vzduchu, který ti jde na ramena. Klasik by řekl: "Primitivní, avšak účinné "
Aha, myslel jsem, ze je to nejaky jargon :-) me jen prislo divny neco tam cpat tak nehezkeho
fkbart napsal:
Tak jsem se prave vratil z vychodu slovenska a D3 me odchytalo 99% hmyzu prilba zustala docela cista. D3 Plexi k nepoznani ani rukou by ste na to nesahli.
Sice ze zacatku me trochu stvalo jak to fuci pres ty boky. Turbulence se toci v oblasti hlavy (ja mam 174cm tak pro vyssi jedince to je asi opravdu v oblasti ramen- u me bohuzel ne) ale nakonec jsem to vyresil tak, ze sem si koupil novou 2 dilnou plastenku, ktera presne pasuje do tech boku a uplna spokojenost. Ted si dokazu i regulovat kolik vzduchu na sebe pustim.. :-)
FK
Asi jsem , ale o jake dvoudilne plastence to mluvis?
TomasTT napsal:
Ondra u nás to dokáže někdy namontovat za tuším dvě hodiny ale je to ukrutná práce v kombinaci s palubkou, která to dokonale zakryje. Namontovat jen Desierto není tak složité ale když je zavřená díra nad budíky tou palubkou, fakt je to práce jak stavět loď v láhvi. Desierto vůbec není určené pro montáž "doma", měl by to montovat mechanik, který to umí. Nicméně TT mění všechny návody na obrázkové a la Ikea, takže Desierto ho dostane taky. Výhodou je, že ty návody jsou tak explicitní, že nepotřebují vůbec žádný překlad.
Zajímavá zpráva ohledně těch "laplí" od fkbart - s těma pláštěnkama. Přesně to jsme mysleli, ty tašky do starého Desierta jsou zbytečně velké, navrhneme jim nějaké totálně pogumované a přesně na rozměr těch laplí. Vzduch se tím zastaví ale třeba ve včerejším počasí to bylo ideální když tudy foukalo na tělo.
Ta konzolka nebo hrazdička, která pasuje namísto horních šroubů napříč kovovou vzpěrou je super, mám nový typ (kratší) - na kterou se ale navigace musí montovat pomocí 044-0770. Dá se pak ještě nastavit výška navigace přesně podle potřeby, třeba i níž - těsně nad budíky - nebo výš, kde se ale už násobí vibrace. Nicméně s obyčejným držákem na Zumo 660 to za jízdy nedělá žádné problémy (mám to v poloze téměř kolmé svislou osu) kromě startování nebo prudkého přidání plynu, kdy se to zatřese ale nic tragického.
Tome, ale to 044-0770 je na průměr tyčky 16mm, jenže ta pidihrazdička na D3 je tuším 10 nebo 12mm průměr. Nebo existuje i varianta pasující na D3?
Já právě študoval katalog a nic vhodného na tu pidihrazdu jsem nenašel, takže buď dám GPS na hrazdu na řidítka, nebo si obdobu toho 044-0770 zbastlím v garáži...
Ramena se zvládnou, ale co helma, v poho? Řekl bych že by měla být..... Jinak vypadá moc pěkně, ale kdyby byly boční ramena v modrý, bylo by to ouplně echt....
jj, helma dobra, ramena se zvladnou, ale na dalnici pri 200 to je mazec
skoda, ze to v modry nedelaj a strikat se mi to nechce, ale i tak je to celkem hezky, ne?
Upravil Massik dne 25.08.2011 08:44
D3 ji slusi fakt hodne,normal 12-ka se mi jinak vubec nelibi,ale od 08 s D3 a kor modra,to je krasavice,ze je snad hezci nez ADV. Na tyhle od Massika se mi zas moc nelibi ty padaky,ale kazdej ma vkus jinej.
brtnik napsal:
D3 ji slusi fakt hodne,normal 12-ka se mi jinak vubec nelibi,ale od 08 s D3 a kor modra,to je krasavice,ze je snad hezci nez ADV. Na tyhle od Massika se mi zas moc nelibi ty padaky,ale kazdej ma vkus jinej.
Hele, hele, nech moji holku napokoji, sic se zlou se potazes
Dyz oni jiny padaky nebyly, teda byly, ale nic moc. Jaky bys doporucil?
Jestli se ti libi,tak si je nech to je individualni zalezitost me se nelibi asi zadny s tim vrchnim dilem. Nejhezci mi prijdou ty od TT. Nekde taky ve vlaknu pochlubte se milackama,je par fotek od TomP a ma ji stejnou jako ty,modra model 08,D3 a padaky od TT,tak to je presne moje krevni skupina. Jinak neboj nehanim ti ji mas ji moc peknou,az na ty padaky
No nevim nevim, vychvalujete to na muj vkus az moc.Mam ho taky ale takova hitparada to teda neni.Klidne ho prodam za 7 tacu.Hluk v prilbe prestal ale zas vic fouka na telo.Razantně vic.Pri pohledu ze predu to vypada pekne ale z boku HRUZA NEDOTAZENY DO KONCE.Chtel jsem vetsi plexi za original proto ze neni idea.Tak jsem brnknul do Toratechu a rekl za potrebuju lepsi plexi a pan rika Desierto a ja **** jo tak to poslete.To sem jeste netusil co to stoji.Za par dni dosla zasilka za cca 15 tacu.Rikam si jo super uz po mesici dorazil topcase.A hle topcase neale plexi.Chtel jsem ho vratit ze nekradu ale Kocanda me presvedcil ze je to funkcni za to vypada jinak atd.Rikam si dobre tak zkusim.Vysledek není temer poznat a za ty kacky to urcite nestoji.Muj nazor
zzz1200gs napsal:
No nevim nevim, vychvalujete to na muj vkus az moc.Mam ho taky ale takova hitparada to teda neni.Klidne ho prodam za 7 tacu.Hluk v prilbe prestal ale zas vic fouka na telo.Razantně vic.Pri pohledu ze predu to vypada pekne ale z boku HRUZA NEDOTAZENY DO KONCE.Chtel jsem vetsi plexi za original proto ze neni idea.Tak jsem brnknul do Toratechu a rekl za potrebuju lepsi plexi a pan rika Desierto a ja **** jo tak to poslete.To sem jeste netusil co to stoji.Za par dni dosla zasilka za cca 15 tacu.Rikam si jo super uz po mesici dorazil topcase.A hle topcase neale plexi.Chtel jsem ho vratit ze nekradu ale Kocanda me presvedcil ze je to funkcni za to vypada jinak atd.Rikam si dobre tak zkusim.Vysledek není temer poznat a za ty kacky to urcite nestoji.Muj nazor
Co ti na to říct? Koukni na cenu toho, co kupuješ. Obráceně bejt pak překvapenej je tvoje chyba. Nikdo tady taky nepsal, že to vyřešilo 100% problémů, všichni se shodli na tom, že vzduch jde mnohem víc na bok těla ( třeba ramena, dle výšky ) ale hlava - helma - je lepší než u originálu. Pro mě je důležitější mít v pohodě krční páteř neumlácenou od turbulencí po pár desítkách km, než nějaký vybrace na ramenou. Já sem extrém, se svou výškou sem se D3 trochu bál, ale taky jsem si to nejdřív v TT prokonzultoval a výsledek se potvrdil.
A design? Podle vůle a přání každého. Někomu se líbí a někomu ne a někomu na půl. To nevyřeší žádná diskuze, je to na každém z nás