TomasTT napsal:
Pouzdro na Muvi HD10 se už vyrábí, dovozce právě tento týden dělal objednávku, tak je čekáme co nevidět.
Jinak za hlavní výhodu téhle kamery považuju povedené dálkové ovládání - kde je naprosto jasné, jestli se netáčí nebo ne, protože obě tlačítka není problém zmáčknout třeba 5x po sobě a nic se nepokazí. Navíc to dělá fotky prostředním tlačítkem ale to už je takový bonus.
Za ty peníze je to neuvěřitelný jak dobrý obraz z toho leze.
Mohl bys sem dát nějaký video v max. kvalitě na ukázku? Rozmejšlím se mezi Mivi HD10, tam se mi moc líbí to dálkový ovládání, a GoPro HD tak se mi zase moc líbí jak dokáže odfiltrovat okolní hluk, displej se dá dokoupit, na dálkovým ovládání se údajně pracuje, ale když vezmu v potaz cenu tak nevím..
Saturnin. Něco natočím nebo spíš řeknu Milanovi a něco vypublikujeme.
Nicméně když pohledáš youtube tak toho tam jsou tuny: YouTube Video
Upravil TomasTT dne 05.08.2011 03:27
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jasně, na youtube něco málo je, ale buďto jsou to záběry ze silniček nebo jak si nějaký tetky na kole natáčej cestu do sousední dědiny. Byl bych Milanoci moc vdečnej, kdyby něco natočil v terénu, chtěl bych vidět jak kamera tlumí vybrace, filtruje hluk větru a jak ostře natácí. Na tom videu co jsi sem dával to vypadá docela hezky, ale řekl bych, že natáčet členitý terén je mnohem složitější, než rovnou silnici.
Ps.: toho datumu v rohu se nedá zbavit?
Upravil Saturnin dne 05.08.2011 05:07
Saturnin napsal:
Jasně, na youtube něco málo je, ale buďto jsou to záběry ze silniček nebo jak si nějaký tetky na kole natáčej cestu do sousední dědiny. Byl bych Milanoci moc vdečnej, kdyby něco natočil v terénu, chtěl bych vidět jak kamera tlumí vybrace, filtruje hluk větru a jak ostře natácí. Na tom videu co jsi sem dával to vypadá docela hezky, ale řekl bych, že natáčet členitý terén je mnohem složitější, než rovnou silnici.
Ps.: toho datumu v rohu se nedá zbavit?
Ano, toho datumu se dá zbavit, vypne se to v menu:
Když budeš chtít, tak ti třeba toto video, co je níže pošlu v plné kvalitě v souboru .MOV
MUVI HD10
Třeba tady jsem natáčel letos v Albánii cestou z Thethu do Shkoderu:
Záběr je z kamery umístěné na hrudi. YouTube Video
Toto je záběr z baru v Thethu u věže, kdo tam byl, tak ví, jaká je tam "tma". YouTube Video
Na to vodotěsné pouzdro taky čekám, zatím jsem to mohl používat jen, za pěkného počasí a když jsem jel první, aby se neprášilo.
Upravil stepan dne 05.08.2011 10:41
stepan: cim editujes MOV? ja som to teraz skusal a nakoniec to na youtube nemam v 720p ale mensie rozlisenie
toto je robene s veho muvi gumball3000 YouTube Video
Zdar fšici, ke kameře - minulé prázdniny jsme projeli západní Austrálii, měli jsme ssebou tři Drift HD170, naprostá spokojenost přestože dostávali dost na prdel (déšť, prach, pády, ...), obraz úžasný (zásadně 1080p), jediná vada je, jak už tu někdo psal, že člověk neslyší píp za jízdy při zapínání/vypínání nahrávání. Druhá věc, že to chce alespoň ještě jednu baterku (to s tím souvisí). Výhoda je displej a otočný objektiv, protože když je kamera přidělaná na helmě zboku, dá se jednoduše vyrovnat horizont.
Kdyby tu byl nějaký bastlíř, který by dokázal nějak indikovat nějakou ledkou (zelená/červená) stav jestli to natáčí, nebo ne, bylo by to úžasné.
Kromě těch tří driftů jsme ještě měli dvě ruční kamery a tři foťáky a všechno to v pohodě stříhám ve Vegas, jak MOV, tak AVCHD, tak všechno ostatní.
Tím neříkám, že něco ostatního je horší, bo jsem to nezkoušel, ale ten drift je fajn.
Tomasek napsal:
Kamera MUVI HD10 ma vestaveny akumulator, nevi tady nahodou nekdo, jak se dobiji? Je nabijecka soucasti baleni ke kamere? Dik za info.
Tuto kameru mám, dobíjí se před miniUSB konektor, teď si akorát nemohu vzpomenout, jestli je součástí balení jen miniUSB2USB kabel nebo i nabíječka, já to nabíjím jen přes PC.
Diky za info, takze mini USB, tak to je fajn. +5V mam na motorce vyvedeny, takze nebude problem dobit ani z motorky. Zatim ctu na vsechny strany jenom chvalu, asi do te MUVI HD10 teda pujdu.
Stepan: jak si ji pripevnil na prilbu, je to stabilni?
TomasTT: Vedete ji skladem? Napises me dystak cenu?
Tomasek napsal:
Diky za info, takze mini USB, tak to je fajn. +5V mam na motorce vyvedeny, takze nebude problem dobit ani z motorky. Zatim ctu na vsechny strany jenom chvalu, asi do te MUVI HD10 teda pujdu.
Stepan: jak si ji pripevnil na prilbu, je to stabilni?
TomasTT: Vedete ji skladem? Napises me dystak cenu?
Na helmě jsem jí zatím neměl, používal jsem ji akorát v Albánii, a uchycenou jsem ji měl na hrudi na pásku od camelbaku..
zatím jsem ani nenešel u českého prodejce vodotěsné pouzdro, výrobce ho ale už má na webu..
Vodotesny pouzdro na MUVI HD 10 maji tady.www.telemobil.cz/produkt-kamery_vodeodolne-pouzdro-ke-kameram-muvi-veho-do-hloubky-25m
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Pouzdra na ty Muvi HD přišly ve čtvrtek k dovozci a v pátek nám poslali první dodávku... Takže očekávám že v pondělí je budeme mít naskladněné...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Pouzdra na ty Muvi HD přišly ve čtvrtek k dovozci a v pátek nám poslali první dodávku... Takže očekávám že v pondělí je budeme mít naskladněné...
To je báječná zpráva, ví se zhruba cena? Ihned bych si jedno vzal.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black