Ahoj kluci,je mi 46,ale moc si to neberu,věk vnímám pouze na svých dětech.Mašinu mám 6 let.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
Prvniho advika jsem koupil az kdyz jsem dostal rozum, takze ve dvaatriceti
Prechodne obdobi bylo Varadero a predtim jsem byl mladej picus s 1200Ninjou (zpetne se dnes divim, ze jsem to prezil...)
Vlákno je o věku řidičů GS a všichni jste se upnuli ke spodní hranici,kde je to spíš o penězích vlastních,či tatínka.Prozření a správná volba napoprvé je velká výjimka,dobrou motorku oceníš až když máš s čím srovnávat. Mě pro změnu zajímají borci,kteří i v důchodovém věku dají pravidelně ročně řekněme 10 tis.km a víc.
fajfka napsal:
Vlákno je o věku řidičů GS a všichni jste se upnuli ke spodní hranici,kde je to spíš o penězích vlastních,či tatínka.Prozření a správná volba napoprvé je velká výjimka,dobrou motorku oceníš až když máš s čím srovnávat. Mě pro změnu zajímají borci,kteří i v důchodovém věku dají pravidelně ročně řekněme 10 tis.km a víc.
....no počkej,vždycky jsi mi tvrdil že tě zajímají dospívající děvčata,cože najednou takovej obrat?
Tak to já jsem prozřel vcelku brzy Bylo mi 22 let a 10 měsíců, když jsem si poprvé pořídil GSA. Táta má dílnu, takže k těmhle věcěm mám velmi blízko...vystřídal jsem před tím Hondu VFR, ostré GSX-R...ale dnes není pro mě nic lepšího než 100km/h a stále nepoznaná krajina před tebou...doufám, že ju budu mít navždy!
Lítat dál....a výš....a dál!!!