Tak dnes jsem absolvoval valvizum do Sierra Leone fakt síla bude až v uterý a ještě k tomu jsem musel zaplatit zvláštní poplatek za to že budu v jejich státě používat svou motorku. každej den něco nového a taky ve finále čekám na značky atd od DHL.Světu mír a mějte se...
tom3
Tak značka od Scofilda dorazí asi v pondělí DHL,jinak mi kámoš zjistil že servis(dovozce)BMW je V TOGU,jestli někdo ví něco kde je další nejbliš rád uvítám radu.Jinak mi příjde i filtr tak mám dalších 18000km vystaráno...
tom3
všechno došlo,díky už jsou nové problémy.Nicméně Sierra Leone mi dala pěkne zabrat fakt síla,více na www.gsadventure.cz káždým dnem tam něco přibude..
tom3
Zdravím hoši z Čech,moto se mi podařilo rozflákat v Mali tak jsem ho alespon dotahnul do Mauretanie k BAB SAHARA a tam musí vydržet až do října až tam poletím s náhradníma dílama atd..jojo budtě opatrní,přecenil jsem se v poušti.Já celkem dobrej jen odřené celé tělo ale moto kaput.Zlomená kyvka a další,letěl jsem prvním letadlem do čech k doktorum.Cesta ještě nekončí..
tom3
nevydržel jsem to a musel včera zakoupit na zbytek letá nového miláčka.http://www.radekkaufner.tipmoto.com/motorky/bmw/185774-r-1200-gs-adventure.html
jeden pujde pak do světa,můj milaček už má 110000km tak nevím..
tom3
NEEEE,to byl ten za 298tis. magnezium barva,full vybava s kuframa ze jo?
Na ten jsem mel zalusk,cekam jen az mi prijdou penize-cca do tydne a chtel jsem pro nej jet
tomaspelant napsal:
nevydržel jsem to a musel včera zakoupit na zbytek letá nového miláčka.http://www.radekkaufner.tipmoto.com/motorky/bmw/185774-r-1200-gs-adventure.html
jeden pujde pak do světa,můj milaček už má 110000km tak nevím..
jses rychlej hlavne, ze jses celej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Konecne se ozval.V jinem vlakne pise,ze navrat bude cca.10.11..Tak preju bezproblemovy konec vypravy!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!