Rád bych se zeptal, co říkáte na oblečení od firmy Worker pokud v tom někdo vůbec jezdí?
Já jsem si koupil bundu Thomas v akci přímo ve firmě Worker za 1.200,-Kč, kalhoty Spike za 2.000,-Kč a kožené rukavice za 800,-Kč. Po půl roce testování jsem s tím nadmíru spokojený.Bunda i kalhoty mají odnimatelnou tepelnou vložku a bunda má čtyři větrací otvory na rukou a ramenech na zip. Myslím, že za tu cenu to není zas až tak špatné, a na to ježdění kolem komína to dle mého názoru stačí. Jel jsem v oblečení při teplotě nad 30 stupňů a po otevření větracích otvorů bylo v bundně opravdu příjemně, samo sebou bez tepelné vložky. Při teplotě kolem 3 stupňů je v ní taky příjemně ale už s tepelnou vložkou. V dešti zatím taky nepromokla. Rukavice taky drží, nikde se nepárají a ani se nijak výrazně nenatáhly. Jen kalhoty by mohly mít nějaké to větrání. Taky jim moc nesedí číslování. Já mívám většinou oblečení velikosti L. U Workeru mám bundu XXL a kalhoty M, z toho jsem byl trochu jelen. No a pro párádu jsem na ramena našil na každou stranu znak BMW, jsem srdcař