HonzaGS-SV napsal:
Tak mám Interphone doma... a kvalita reprodukce, proti mému home-made kabelovému řešení je hodně slabá :/ asi jako kdyby vám někdo pouštěl mp3 do telefonu :/ takže trochu zklamání... je to můj kus nebo to tak opravdu je?
Jak myslíš kvalita? Mně to hraje dobře, jsem samozřejmě smířený s tím, že to nikdy nebude mít zvuk jako sluchátka KOSS, ale v podstatě nemám problém, jenom jsem si trochu pohrál s equalizérem přehrávače v mobilu.
já to pouštím přes zumo 500... tak tohle mě trochu zklamalo... že kvalita opravdu asi jako kdybych to poslouchal přes telefon :/ (myslim jako kdyby mi to někdo na druhé straně pouštěl do telefonu), resp. to asi o chlup lepší.... ale prostě čekal jsem to o chlup lepší :/
Jinak mě štvalo, že byl Interphone F4 celkem tichý (měl jsem reproduktorky umístěné spíše nad ušima, lehce vepředu) - né tedy přímo u ucha... to nebylo prakticky slyšet, tak jsem dnes pájkou lehce vypálil polystyren v helmě a lehce to zahladil dlátkem a pilníkem ( resp. jednu hranu, co přesně vedle ucha "trčí" a brání umístění reproduktorku). Takže jen takový postřeh pro ostatní... chce to mít umístěno přímo u ucha...
Bluetooth interphone starší model a přehrávání hudby z telefonu s android systémem
pokud máte telefon s android systémem a chcete poslouchat hudbu z tel. mám odzkoušený tenhle program. https://market.an...Rtb25vIl0. stačí spárovat zařízení a pak zapnout prográmet stremuje to hudbu do rezimu handsfree. Jinak starší interphone neumí přijímat A2DP profil hudby. Tohle to trochu reší i když kvalita tomu odpovídá, ale je to zas do helmy na motorce pro zkrácení dlouhé chvíle a lepší než kupovat novej model :-). Jinak funguje to na skoro všechny bondovky a sluchátka co neumí stereo a2dp.
Upravil Kubicek dne 19.11.2011 23:24
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS