U nás by to mělo být během února. Ale do konce roku tady máme prototyp Stadler Concept, což je totéž jako Companero - liší se to jen barvami a trošku střihem (je to víc touring, nejde to dát přes MX boty apod).
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak to sem teda fakt zvědavej, za ty prachy to musí bejt fakt něco špičkovýho. Mám Rallye 2 pro a už pomalu dosluhuje, takže přemejšlim o něčem novym, ale skoro 50tis. se mi teda dát nechce to snad rači nový Ohlinsy za stejný peníze, i když uvidim třeba to bude fakt bomba.
peet napsal:
Tak to sem teda fakt zvědavej, za ty prachy to musí bejt fakt něco špičkovýho. Mám Rallye 2 pro a už pomalu dosluhuje, takže přemejšlim o něčem novym, ale skoro 50tis. se mi teda dát nechce to snad rači nový Ohlinsy za stejný peníze, i když uvidim třeba to bude fakt bomba.
jakech skoro 50 tis. máš jako člen fóra v TT slevu, tak se tam v únoru sejdem
všude dobře.....doma GSA
Netroufnu si i přes 12 let a 170 tisíc km cokoliv doporučit. Každý jezdíme jinak, jinam, každý máme jiné vnímání tepla, chladu a jinou termoregulaci. Přestože jsem kupoval několik BMW nových, 20 a víc tisíc za oblečení se mi utrácet nechtělo. Prošel jsem cca 7-miletým vývojem hledání MÉHO optima, od značkového oblečení a nejrůznějších doplňků až zatím k tomuto: horní vrstva = letní komplet Hein Gerricke Tuareg. Pod to termoslipy Moira, Craft apod. a od stejných výrobců několik druhů oblečení (kalhot, triček, mikin apod.) odstupňovaných podle zateplení a odvodu tekutin. Tyto vrstvy střídám podle aktuálních podmínek, při teplotách kolem nuly je vrstvím na sebe. Protože letní HG odolává dešti méně, vozím dvoudílný nepromok, který i hřeje. V zimně pohodu i kolem nuly (ve větším mrazu skoro nejezdím), v létě se při 40 st. ještě nepotím.
Celá výbava byla levná, HG slouží 3 sezóny, zipy i švy drží. Ani žádné termo dosud neodešlo, ale pokud ano, vymění se jen konkrétní kus, navíc se ty věci dají využít na lyže, kolo apod.
K tomuhle jsem došel před 3 lety náhodou - objevením letního HG v posezónním výprodeji (bunda 59 euro, kalhoty 49 euro). Neměl jsem nic do vedra, tak jsem to koupil. Vzápětí mne na podzim opustily kalhoty Clover tak jsem si řekl, že zkusím pod HG termo. A ono to fungovalo tak skvěle, že jsem postupně rozšířil termooblečení ale HG jako vršek zůstal celoročně.
Compaňero se mi líbí, ale už vím že nebude pro mne.
Mám najeto za 8 let něco kolem 120 tisíc a nikdy jsem nekupoval žádnou motorku novou, neboť jsem na to nikdy neměl a druhá věc je ta, že tříleté
GS má pro mě stejnou hodnotu a udělá úplně stejnou službu jako nové za podstatně míň peněz. Jel jsem v počásí od Norska po Maroko nebo východ Turecka. Vždy mě zajímalo před cestou jen aby vydržela technika. Občas bylo potřeba něco přitáhnout nebo opravit. To se vždy vyřeší a všude. Nejvíc mě vždy trápilo v čem jedu. Ve velkých vedrech jsem byl vařenej, ve Skandinávii jezdil denně ve šprcce zevnitř prochladlej a zapařenej. Vždy jsem si jel vše po ose a nakládal oblečení kudy pojedu. Jo je to rána za compaňero, ale pokud to opravdu fuguje od Nordcapu po Maroku v červnu a je na to záruka 10 let, tak proč ne. Někdo pojede dálku v levném a prožere 1/3 obleku TT, já bych jel raději v Compaňeru a byl na polévkách a paštikách. Jen to bude asi o tom, že pán, který to koupí to pořádně nevyužije, nebo jezdí za sucha od 15 do 25 st a 200km denně. Kluk který by to využil na to třeba finančně nedosáhne.
KLIM co prodává Pardál v TOP bude třeba také dobré, ale to je taky slušná raketa 33tis. za bundu ?? A řada Traverse ? je podle mě upřímně oblečení sice s Goretexem, ale spíš na lyže než na motorku. A pokud jsem se dostal až k lyžování ( nelyžuji ... místo sky raději koupím něco pro GSA :-)) tak když člověk poslouchá co kdo dá za oblečení na 14 dní v roce na horách, tak se nestačím divit. Moto sezona je půl roku min. Vždyť i v tom Compaňeru by vypadal lyžař slušně a pak už je z toho celoroční oblek.
všude dobře.....doma GSA
Ještě mě tak napadlo, kdyby se nás 10 domluvilo a koupilo se 10 Compaňero na jednou, zda by nám kluci z TT nedali množstevní slevu
...............já vím, to asi neprojde
všude dobře.....doma GSA
Tady je aktuální video natočené u Angkor Wat (Kambodža) Simonem a Lisou Thomas, kde je detailně popsané oblečení Touratech Companero. Pokud umíte trošku anglicky, tak doporučuji. Dozvíte se, proč je třeba zip na nohavici umístěný tam, kde je apod... http://www.youtub...r_embedded
Jinak oblečení Companero i Stadler Concept budeme mít na veletrhu Motosalon příští týden k vidění!
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...