Woodman napsal:
co takhle si připustit myšlenku, že jsou na světě chytří a výkonní lidé, kteří ale zároveň nepovažují moderní technologie za osobně! důležité...? nebo třeba lidé, kteří nemají potřebu někomu imponovat... a komunikaci starých s mladými podle mě obvykle víc ovlivňuje schopnost komunikace ze strany mladých.
vzdyt to tam pisu.. POKUD TO KOMPENZUJES necim dalsim. Pokud jses trdlo, tak je furt lepsi byt technologicky znaly trdlo, nez trdlo bez mobilu a internetu.
+
Ja si akorat nemyslim, ze by tenhle technologicky asketizmus byla nejaka ctnost, zvlast v dnesni dobe. To je proste nouze...
se prave obavam, ze tyto technologicky zrale trdla zasir...aji sit hovadinama. A pokud se nekdo povazuje za inteligentniho, nebo nedej boze technologicky zdatneho, ze se umi zaregistrovat a pak se prihlasit a psat sve bludy jako "novakova" jak psal tomas TT tak potes.
Jinak samozrejme proti gustu...., at se ufacebookujou (kdby si sli decka radeji zacutat s balonem a pak se u pivka bavili z oci do oci)
zirafak napsal:
se prave obavam, ze tyto technologicky zrale trdla zasir...aji sit hovadinama. A pokud se nekdo povazuje za inteligentniho, nebo nedej boze technologicky zdatneho, ze se umi zaregistrovat a pak se prihlasit a psat sve bludy jako "novakova" jak psal tomas TT tak potes.
Jinak samozrejme proti gustu...., at se ufacebookujou (kdby si sli decka radeji zacutat s balonem a pak se u pivka bavili z oci do oci)
ja myslim, ze lepsi se bavit a inteligentem na FB, nez s troubou z oci do oci.
Navic na FB jsou cizinci... a nakonec i cizinky, ze?
Jak se chces za jeden vecer pobavit s amikama, pakošema, australanama, arabama, indonezanama... obcas nejakej frantik. To je k nezaplaceni.
Upravil hicks dne 01.12.2011 16:32
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jen Hicks se k tomuto tématu vyjádřil již 14x (slovy čtrnáctkrát).........a teď si vemte, že by ještě nebyl pracovně vytížen...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Jen Hicks se k tomuto tématu vyjádřil již 14x (slovy čtrnáctkrát).........a teď si vemte, že by ještě nebyl pracovně vytížen...
Pane na Nebi Bůh nás chraň a to jsem ateista
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Aj Ja som.ak by ste čakali kedy vam odpišem tak by ste sa načakali.chodim tam strašne malo.Zbytočne prejebani čas na facebooku keby som tam často chodil
ja na fejsbok prdim nikdy sem tam nebyl a ani nebudu,s lidma s kterejma se chci videt tak se vidim a kery sem x let nevidel se vidat nepotrebuju a ani o nich vedet ze si prave utreli zadek, ci jine hovadiny proste
facebook nemám rád a chodím tam pouze s krajním odporem, ale protože jsem prožil většinu života v zahraničí nemám jinou možnost jak mít všechny přátele a spolužáky pohromadě bohužel
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Nejsem a nikdy nebudu a svoje výhody to pro člověka nemá...akorát to přináší potíže....je to další nástroj jak mít kontrolu nad lidma...a musím říct že to považuju za jeden z nejlepších nápadů jak to udělat-úplně geniální.
basto napsal:
ja na fejsbok prdim nikdy sem tam nebyl a ani nebudu,s lidma s kterejma se chci videt tak se vidim a kery sem x let nevidel se vidat nepotrebuju a ani o nich vedet ze si prave utreli zadek, ci jine hovadiny proste
Moje řeč.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."