Tak ještě jedna poznámka. Nemám nic proti Casio hodinkám, ale kdybyste je objednávaly po netu, doporučuju se na ně jít podívat v reálu. Na fotkách vypadají pěkně a pak některé vypadají dost pouťově.
R1100GS
Diky vsem za rady, musim za pravdu s tema Casio hodinkama, pusobili na mne poutove i kdyz vybavou se mi libi,solar,radiem rizene atd. ale nejak to na mne pusobi jako prvni digitalky co jsem dostal jako malej, maji snad i stejny cisilka,kazdopadne nic proti nim, jen se mi tolik nelibili.
Vybral jsem si tedy Suunta elementum terra http://www.nezabl...tiId=31880
brtnik napsal:
Diky vsem za rady, musim za pravdu s tema Casio hodinkama, pusobili na mne poutove i kdyz vybavou se mi libi,solar,radiem rizene atd. ale nejak to na mne pusobi jako prvni digitalky co jsem dostal jako malej, maji snad i stejny cisilka,kazdopadne nic proti nim, jen se mi tolik nelibili.
Vybral jsem si tedy Suunta elementum terra http://www.nezabl...tiId=31880
Také jsem měl Suunta né přesně tyhle, ale design byl podobný a problém jsem měl v tom jak jsem ohýbal zápěstí tak se mi sami spínaly ovládací čudlíky. Za měsíc šli pryč. Vrátil jsem se ke Casio neuvěřitelná fyzická odolnost.
kaspar napsal:
Tak ještě jedna poznámka. Nemám nic proti Casio hodinkám, ale kdybyste je objednávaly po netu, doporučuju se na ně jít podívat v reálu. Na fotkách vypadají pěkně a pak některé vypadají dost pouťově.
brtnik napsal:
Jen pro informaci, hodinky jsem dostal a dnes jsem je vezl na reklamaci kvuli displeji...no tak asi nic moc a zvazuju odstoupeni od smlouvy
Čo na displeji nefunguje?
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Hele nemam foto, ale jako pruh byl neaktivni. Nejdriv se objevil takovy pruh kde chybeli informace, ale pak se to jeste zvetsilo a bylo to nepouzitelny... asi smula na kus.
ALE koupil jsem pritelkyni mininotebook k vanocum a ten je uz v reklamaci taky!!! Fakt me to nastvalo,pry vadny HDD. Jeden kram jako druhej a ani jedno nebylo uplne nejlevnejsi.
Asi smula(nebo je to uz normalni),ale ja ji mam ted nejak moc. Pred 5-ti lety jsem kupoval novou Tv Samsung bezmala za 50 tis. mesic potom jsem koupil jeste jednu do podniku stejnou. V listopadu odesla ta prvni a v prosinci odesla ta druha!!! Jako by to tam meli nacasovany. Oprava samozrejme nelze,je to nejaka deska a bylo by to stejne drajhy jako dnes nova TV a mam si koupit novou, Tudiz od Samsungu si TV uz nekoupim, od Suunto hodinky nejpsis taky ne a notebook Acer,kteremu jsem se vyhybal uspesne dodnes,taky ne. Myslel jsem,ze ty levny jsou shity,ale aspon zaruku vydrzi.... vsechno na jedno brdo,Acer neprezil ani 4 dny pouzivani. Bylo toho proste moc
Proste je tak nejak po radosti a pocit z kvalitni veci je fuc
Nejlepsi je, ze u notebooku jsem chtel odstoupit od smlouvy do 14 dni od koupi,ale to by pry musel byt funkcni a jako novy!! Rozbity je pry jen na reklamaci,tak to mi rekli v Alze. No uvidime jak to dopadne, trochu jsem se s prijimacim technikem nepohodl a aspon do poznamky dopsal zadost o odstoupeni.
Sorry za OT a ze jsem se vykecal, ale bylo toho na mne z ty podelany elektroniky nejak moc.
koukám, že leckdo neváhá utratit za hodinky i desítku a víc, to je úchylný teda aspoň pro mě.. co je na nich tak "echt" super, že to člověka svádí k tomu si je koupit? mě by bylo líto si to vzít vůbec na ruku a i nad Casiama za 2500,- se rozmějšlim jestli to pro mě neni škoda a neni to dolárech, ale spíš o tom, že při způsobu života, kterej vedu mi je milejší poškrábat nebo rozbít hodinky za 500,- než za desítku :-) stávající hodinky (poměrně zdařilé, leč z lidlu za 499,- nějaký repliky) mám půl roku a jsou k nepoznání, odřený od šutrů při lezení po skalách, poťukaný, spálený od grilování atd. atd. :-D s dražšíma bych se asi cítil trochu omezenej v tom co chci dělat, ale s ohledem na cenu hodinek si je radši sundám nebo to nedělám vůbec
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali